maciejowa pisze:jozefina1970 pisze:Moja Mrucha też od pierwszego wejrzenia, teraz żałuję, że dwóch od razu nie wzięłam
Da się nadrobić!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:jozefina1970 pisze:Moja Mrucha też od pierwszego wejrzenia, teraz żałuję, że dwóch od razu nie wzięłam
Da się nadrobić!
jozefina1970 pisze:Ciepła pisze:jozefina nigdy niczego nie zaluj..
zawsze bedzie tylko lepiej..
Ale było by im raźniej od początku ale ja bym pewno większego stresa jeszcze miała
Ciepła pisze:jozefina1970 pisze:Ciepła pisze:jozefina nigdy niczego nie zaluj..
zawsze bedzie tylko lepiej..
Ale było by im raźniej od początku ale ja bym pewno większego stresa jeszcze miała
jozefina masz tu silna grupe wsparcia wiec zero stresa i paniki
jozefina1970 pisze:Ciepła pisze:jozefina1970 pisze:Ale było by im raźniej od początku ale ja bym pewno większego stresa jeszcze miała
jozefina masz tu silna grupe wsparcia wiec zero stresa i paniki
![]()
Z Łodzi kotecka w taką zimę ciągnąćOn bliżej domek musi znaleźć
jozefina1970 pisze:![]()
maciejowa pisze:jozefina1970 pisze:![]()
No właśnie nie wiem kiedy on znajdzie domek... Zainteresowanie było Marcelkiem - Kopciuszkiem moim. Kacperek jest chyba złą siostrą, bo nikt go nie chciał do tej pory
Ciepła pisze:maciejowa pisze:jozefina1970 pisze:![]()
No właśnie nie wiem kiedy on znajdzie domek... Zainteresowanie było Marcelkiem - Kopciuszkiem moim. Kacperek jest chyba złą siostrą, bo nikt go nie chciał do tej pory
widocznie to jeszcze nie ten domek dla siostrzyczki
maciejowa pisze:Była u mnie koleżanka, wybierałyśmy książeczki dla naszych dzieciaczków zerówkowych. Książeczka wybrana, teraz muszę się zorientować jak wygląda sprawa z wpłatami od rodziców.
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Była u mnie koleżanka, wybierałyśmy książeczki dla naszych dzieciaczków zerówkowych. Książeczka wybrana, teraz muszę się zorientować jak wygląda sprawa z wpłatami od rodziców.
pewnie lipnie jak zawsze..
maciejowa pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze:Była u mnie koleżanka, wybierałyśmy książeczki dla naszych dzieciaczków zerówkowych. Książeczka wybrana, teraz muszę się zorientować jak wygląda sprawa z wpłatami od rodziców.
pewnie lipnie jak zawsze..
Podobno Ci, którzy byli obecni na zebraniu wpłacili wszyscy. A nie było tylko 3 osób w tym mnie i koleżankiWięc powinno być ok.
Ciepła pisze:o to jakis sukces..
zawsze pamietam,ze to problem byl z pieniedzmi..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 26 gości