Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 12, 2010 21:55 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

*anika* pisze:
Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: Dobrze, że nic sobie tym widelcem nie zrobił, oka na przykład nie wyjął :strach: Numer pt. "wyjęte oczko" był już przecież grany w zeszłym roku :twisted:

No pamiętam telefon:
- Monika, Plusz wyjął sobie oko. Nie ma oka!
- Jak to nie ma oka????
- No nie ma, wyjął sobie chyba!
- Krew jest?
- Nie ma.
- To na pewno sobie nie wyjął. Poszukaj.

No i było - zapuchnięte. Ale jak sobie to przypomnę, to: :strach: :rudolf:

:ryk: :ryk: :ryk:
To się działo naprawdę??? :lol:

Niestety tak.
Jest tu gdzieś wątek pt. Największy Panikarz Forum, ciekawe czy Monia już mnie tam zgłosiła :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro paź 13, 2010 4:50 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:Dla tych, które jeszcze nie załapały, mała podpowiedź: jak się nazywa taki płyn, którym spryskuje się ubrania, żeby się nie elektryzowały (a bardziej po ludzku ;): żeby np. spódnica nie kleiła się do rajstop) ?

Jasne Aniko :ok: Ta od Przemusia, ona bije wszelkie rekordy głupoty i braku elokwencji.

Mi to by się przydał teraz taki płyn antystatystyczny, bo na matematyce właśnie przerabiam wiadomy temat 8) :ryk:
Ciekawe jak on działa :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro paź 13, 2010 7:56 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Co rano już po drodze do pracy 'modlę się', żeby te 8 godzin minęło jak najszybciej. Siadam przy biurku, spoglądam na zegarek i cieszę się, że pierwszy kwadrans już minął.
To chyba znak, że należy poszukać sobie czegoś innego :?

PS. Przemuś spał dobrze. Na śniadanie ma dostać serek Danio :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro paź 13, 2010 14:47 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Ja nie chcę tu pracować :crying:

Znajdźcie mi lepszą pracę albo sponsora, hmm :wink: ...?

Wielbłądzio

Post » Śro paź 13, 2010 20:41 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Jesteśmy. Przez ponad godzinę nie było u mnie prądu :twisted:
Nawet obiad zdążyłam odgrzać tylko do stanu 'ciepły na słowo honoru' i w takiej postaci byłam zmuszona go zjeść :roll:

A przedtem, tzn. bezpośrednio po pracy, byłam na wyprawie w poszukiwaniu zimowej kapoty i butów. Kapota podobała mi się jako tako tylko jedna, ale kosztowała tyle, że nie chciało mi się nawet jej mierzyć (żeby ewentualnie nie mieć czego żałować) :twisted: Ładne buty zdybałam też tylko jedne - i oczywiście nie było mojego rozmiaru (nie ma to jak nosić najpopularniejsze chyba z damskich numerów 38... jedna z moich koleżanek to ma dopiero szczęście: nosi 35, dzięki czemu prawie zawsze fajne buty kupuje za grosze, jako ostatnie pary, z przeceny :wink: ). Echhh, jak ja nienawidzę kupować tzw. grubszych i droższych ubrań :twisted:

Dranie żyją.

Wielbłądzio

Post » Śro paź 13, 2010 22:36 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:[size=85](nie ma to jak nosić najpopularniejsze chyba z damskich numerów 38...

Śmiem twierdzić, że 39 jest jeszcze popularniejsze :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw paź 14, 2010 7:26 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

genowefa pisze:
Wielbłądzio pisze:(nie ma to jak nosić najpopularniejsze chyba z damskich numerów 38...

A co zrobić, gdy 38 za małe, a 39 za duże? :crying:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw paź 14, 2010 7:49 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

nie przypominam sobie, bym dawała Przemusiowi serek Danio ;)
a mąż koleżanki to też taki tatuńcio? ;)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw paź 14, 2010 8:04 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

xandra pisze:nie przypominam sobie, bym dawała Przemusiowi serek Danio ;) a mąż koleżanki to też taki tatuńcio? ;)

Twojemu to chociaż jeszcze warto, pożyteczny jest :mrgreen:

Tak, mąż M. jest główną niańką tego dzieciaka, ponieważ z racji nienormowanego czasu pracy (jest... bokserem) głównie siedzi w domu.

Wielbłądzio

Post » Czw paź 14, 2010 8:05 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Alyaa pisze:
genowefa pisze:
Wielbłądzio pisze:(nie ma to jak nosić najpopularniejsze chyba z damskich numerów 38...

A co zrobić, gdy 38 za małe, a 39 za duże? :crying:

Ja też tak czasami mam, tylko między 38 a 37 :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw paź 14, 2010 8:06 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:Tak, mąż M. jest główną niańką tego dzieciaka, ponieważ z racji nienormowanego czasu pracy (jest... bokserem) głównie siedzi w domu.

8O
damskim? :twisted:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw paź 14, 2010 8:11 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Alyaa pisze:
Wielbłądzio pisze:Tak, mąż M. jest główną niańką tego dzieciaka, ponieważ z racji nienormowanego czasu pracy (jest... bokserem) głównie siedzi w domu.

8O
damskim? :twisted:

Tego nie wiem.
Ale poza tym, walczy zawodowo (niejaki Krzysztof B. - jeśli ktoś przypadkiem się w tym orientuje).

Wielbłądzio

Post » Czw paź 14, 2010 8:56 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

jakoś mnie boks nigdy nie pociągał, z wielu powodów :roll:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw paź 14, 2010 8:58 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:
*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Zgadnijcie: co to jest płyn antystatystyczny :mrgreen: ?

o, mamuniu :ryk:
Któraś z "dziewcząt" w pracy... prawda? 8) [/size]

Dla tych, które jeszcze nie załapały, mała podpowiedź: jak się nazywa taki płyn, którym spryskuje się ubrania, żeby się nie elektryzowały (a bardziej po ludzku ;): żeby np. spódnica nie kleiła się do rajstop) ?

Jasne Aniko :ok: Ta od Przemusia, ona bije wszelkie rekordy głupoty i braku elokwencji.

Wielbłądziu, daj spokój dziewczynie. Ja mam koleżankę, której "idąc do domu, padał deszcz" :smiech3: :smokin: Hardcore normalnie.

Ps. koty i ludzkie bachory wbrew pozorom mają jednak sporo wspólnego. Różnica polega na tym, że kota możesz zostawić w domu samego na 8-9 godzin i nikt cię z tego powodu nie zamknie :mrgreen: Taka sobie mała konstatacja matki maluszków, która całe życie zapierała się, że nie będzie mieć dzieci :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw paź 14, 2010 9:02 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Ale żebyście Wy wiedziały, jakie ja mam codziennie wyrzuty sumienia z tego powodu że je zostawiam...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]