Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 29, 2011 11:03 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

ellza1 pisze:Heloł :mrgreen: u nas nuda znaczy jak zwykle : Saszka tłucze się z Waflem, Tośka poluje na sikorki ( dobrze, że przez szybę :mrgreen: ), Bromcia nie odstępuje na krok Dużego, Czorcik postanowiła zamieszkać w wannie, a Asek jak to Asek ma to całe towarzystwo w poważaniu :ryk: i najchętniej to by siedział u mnie na rękach :1luvu:
Co dobrego u Was ? :D
Nuda jest piękna! :1luvu: :lol:

Arcana pisze:Jak ja lubie nude :mrgreen:
Zaraz jade do Poznania po staruszeczki. Boje sie, bo kocurek w zlym stanie.
Trzymajcie się!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie sty 30, 2011 19:35 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

O tak nuda jest bosssska :mrgreen: :ok:
Hanelko buziaki footrom Twoim :1luvu:
Arcana, jak podróż i kociaste ? Mam nadzieję, że wszystko ok

Zagłosujcie na Szczecinek jak możecie
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 65&start=0

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Nie sty 30, 2011 21:43 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Zaglosowalam juz wczesniej.

Wlasnie wrocilam z Dabrowy Gorn. i Katowic i jestem zmeczona jak pies :mrgreen:
Odwiozlam do samego domu najcudniejsza kicie pod sloncem, slepa pingwineczke, ufną i przytulastą i obytą ze swoja slepotą, bo poruszala sie jak widzacy kot... :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie sty 30, 2011 22:21 przez Arcana, łącznie edytowano 1 raz

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 5 >>

Post » Nie sty 30, 2011 21:45 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Mój Bodzio, ślepaczek... :1luvu:
Ty to masz zdrowie, dziewczyno! :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Nie sty 30, 2011 21:47 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Arcana...już gdzieś to napisałam ale jeszcze tu to powtórzę....jesteś naprawdę kocim aniołem :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie sty 30, 2011 22:23 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

E tam, zmeczenie podrożą to ja lubie, bo jest czysto fizyczne, a od razu sie widzi dobre efekty.
Gorzej z codzienna robota, gdzie sie widzi rozne dziwne rzeczy :mrgreen:

Arcana

Post » Nie sty 30, 2011 22:36 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

To fakt :lol:
Obrazek

hanelka

Post » Nie lut 13, 2011 13:41 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Cześć wesoła gromadko! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lut 22, 2011 15:09 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Hej Iza , witamy wszystkich i pozdrawiamy w ten pikny mroźny, ale słoneczy dzionek :ok: :mrgreen: . Mamy nowe fotki, a co :mrgreen: Tylko muszę się zmobilozować do wstawienia naszych footrzanych dooopek :1luvu:
U nas było trochę choróbska, najpierw Saszka złapał chlamydie i intensywnie leczyliśmy oczko łącznie z całym foootrem , bo i antybiotyk dopyszcznie i do doooopnie dostał :mrgreen: Oj nie lubi nie lubi. Potem, jak już Saszka zdrów, to Aslanek nam się zaraził i apiać to samo :evil: :twisted: Obecnie jesteśmy na etapie antybiotykoterapii Askowej i smarowania oczka, a Saszka szczęśliwy, że już po wszystkim :mrgreen:
Pozdrówka

ellza1

Post » Wto lut 22, 2011 18:37 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Cześć Słonka! :)
Teraz akurat pora na kichanie i prychanie. Ale dobrze, że już lepiej :ok:

Erin

Post » Pt lut 25, 2011 14:01 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Obrazek jesteśmy i my - witamy i za czytanie wątku się zabieramy
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Sob lut 26, 2011 18:16 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Hej Iza, aby do wiosny :mrgreen: , witaj Edytko miło nam bardzo, zapraszamy :ok: . Futra dziś śpiące jakoś. Sasza cały czas śpi przy kompie - informatyk czy cuuuuś ? :mrgreen: Wafelek Felek okupuje Dużego, Szantka leży obok mnie i dopomina się głasków, a jak ma dosyć to dopyszcznie mi to mówi - znaczy cap ząbkami :twisted: , Asek wlazł na ręce i przez sen mrrruuuczy :1luvu: , Bromcia śpi w kojczyku, bo czysty i pachnący tzn. dopóki Tośka go nie obsika :evil: :mrgreen: a Tosiec, jak to Tosiec gdzieś się zaszyła i jak ją znam smacznie chrapie :mrgreen:

ellza1

Post » Sob lut 26, 2011 20:08 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Pozdrawiamy wszystkich odpoczywających, śpiących i miziających się :1luvu:

Erin

Post » Sob lut 26, 2011 20:15 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

Zaglądam. Aby do wiosny! :ok: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Sob lut 26, 2011 20:25 Re: Rudy Król Aslan, okaleczona, kochana Shanti już w domu :-)

ellza1 pisze:Hej Iza, aby do wiosny :mrgreen: , witaj Edytko miło nam bardzo, zapraszamy :ok: . Futra dziś śpiące jakoś. Sasza cały czas śpi przy kompie - informatyk czy cuuuuś ? :mrgreen: Wafelek Felek okupuje Dużego, Szantka leży obok mnie i dopomina się głasków, a jak ma dosyć to dopyszcznie mi to mówi - znaczy cap ząbkami :twisted: , Asek wlazł na ręce i przez sen mrrruuuczy :1luvu: , Bromcia śpi w kojczyku, bo czysty i pachnący tzn. dopóki Tośka go nie obsika :evil: :mrgreen: a Tosiec, jak to Tosiec gdzieś się zaszyła i jak ją znam smacznie chrapie :mrgreen:

Ladnie opowiadasz, a teraz foty :mrgreen:

Arcana

[poprzednia][następna]