Tillibulkowy harem zaprasza :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 07, 2010 20:09 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

tak bylo w malym pokoju.... ;) ... ale to jeszcze nic.... ;)

Kinga, masz niepodlinkowany banerek

Dune, racja, ze z pysia widac czy kotka czy kocur, ale tez mixy roznie powstają - Toril to ewidentny sib bez rodowodu, Freya to po prostu mix - Kłaczek tez mixowaty :)

Freya jest drobna i raczej duza nie będzie - ona ma posture dachowca i cudowne krzywe tylne łapki, na ktorych tak troszke sztywno stąpa - juz po samych tych łapkach mozna sie w niej zakochac :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie mar 07, 2010 20:17 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Kłaczek to ewidentny mix i to po mamusi, a na mamusię (Futro) wystarczy popatrzeć - sierść minimalnie przedłużona, ale w dotyku prawie normalna. Z tego co wiem Futro jest po NFO - jej poprzedni właściciele wzięli ją od gościa który sobie norwega przywiózł spoza kraju i tenże norweg sie puścił pokątnie a owocnie. OMC mamusia wyniuchała bo właściciela tego NFO zna, a jak wyszło że Kłaczek norwegopodobny trochę to dopytała tych co się Futra tak luzacko pozbyli. Swoją drogą, dobrzy ludzie - kot zaczął przeszkadzać to po prostu wywalili z domu i umieli patrzeć że ich zwierzę po śmietnikach na osiedlu się karmi, a to małe osiedle, ledwie parę bloków.
I wybitnych gabarytów po Kłaczku też się nie ma co spodziewać - matka 3,2kg, on 4. Dużo już nie urośnie.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Nie mar 07, 2010 20:23 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:Obrazek

Ale świetnie się bawi. :1luvu: Moja jeszcze na łóżku nie poleży. Może tylko jak nas nie ma w pobliżu.

Tilli, masz taka samą tapetę jak ja w sypialni. :)
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Nie mar 07, 2010 20:26 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Freyka cudniasta :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie mar 07, 2010 20:27 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Mała Dzikuska pisze:Tilli, masz taka samą tapetę jak ja w sypialni. :)

no M jak milosc rządzi :lol: :lol:

tillibulek

Post » Nie mar 07, 2010 20:27 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

OKI pisze:Freyka cudniasta :lol:

zaraz bedą foty z duzego pokoju :P

ale juz dziekujemy Ciociom za komplementy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Nie mar 07, 2010 20:29 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:

Poczekam 8)

OKI

Post » Nie mar 07, 2010 20:35 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

OKI pisze:
tillibulek pisze:

Poczekam 8)

wolno mi idzie :wink:

tillibulek

Post » Nie mar 07, 2010 20:43 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:
OKI pisze:
tillibulek pisze:zaraz bedą foty z duzego pokoju :P

Poczekam 8)

wolno mi idzie :wink:

Nie da się ukryć :ryk:

OKI

Post » Nie mar 07, 2010 20:47 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

bo wczoraj byla sobota - imieniny kota - wiec dzisiaj leczymy kaca poimieninowego :wink:

tillibulek

Post » Nie mar 07, 2010 20:56 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Aaaa, to już rozumiem, czemu dzisiaj tak muli wszystko :lol:

OKI

Post » Nie mar 07, 2010 20:59 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kinga w. pisze:Kłaczek to ewidentny mix i to po mamusi, a na mamusię (Futro) wystarczy popatrzeć - sierść minimalnie przedłużona, ale w dotyku prawie normalna. Z tego co wiem Futro jest po NFO - jej poprzedni właściciele wzięli ją od gościa który sobie norwega przywiózł spoza kraju i tenże norweg sie puścił pokątnie a owocnie. OMC mamusia wyniuchała bo właściciela tego NFO zna, a jak wyszło że Kłaczek norwegopodobny trochę to dopytała tych co się Futra tak luzacko pozbyli. Swoją drogą, dobrzy ludzie - kot zaczął przeszkadzać to po prostu wywalili z domu i umieli patrzeć że ich zwierzę po śmietnikach na osiedlu się karmi, a to małe osiedle, ledwie parę bloków.
I wybitnych gabarytów po Kłaczku też się nie ma co spodziewać - matka 3,2kg, on 4. Dużo już nie urośnie.

no tak, pysiek ma troche norwegowaty - a siersc z opisu podobna do freykowatej ;)

fajnie, ze Kłaczek nie jest duży - ja bardzo lubie takie kompaktowe modele kotkow :lol: :lol:

a Miyuki? moze o niej pare slow? bardzo mi sie podoba :1luvu:

tillibulek

Post » Nie mar 07, 2010 21:01 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

OKI pisze:Aaaa, to już rozumiem, czemu dzisiaj tak muli wszystko :lol:

w domu nie mam czasu na internet - dobrze, ze jest jeszcze praca .............. :twisted:

tillibulek

Post » Nie mar 07, 2010 21:07 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Freya leżała na parapecie, nie moglam sie oprzec jej slodyczy, poszlam ją poglaskac. Miziam, miziam, widze, ze mina zaczyna byc wredna, choc mruczy.... no to mysle sobie - dosyc, bo zaraz dostane po łapach (chociaz to ostatnio coraz rzadziej tzn. bardziej zrywa sie nagle i ucieka, przy tym robi jeszcze takie nerwowe machnięcie glową jakby chciala ugryzc, ale to tylko jest takie wrazenie, bo nigdy nie gryzie), wiec usiadlam z powrotem przy kompie, a Freyka podnosi sie, idzie do mnie i baach!! strzela mi baranka :mrgreen: :mrgreen: - no wiec potulilysmy sie jeszcze troche, a potem zeskoczyla z biurka na łóżko i uwalila się dupcią na Ruby. Piekny widok. Najlepsze jest to, ze Ruby tez bardzo Freyę pokochała. Choc na poczatku ciagle od niej uciekala i gryzla ją ustawiając małą do pionu i pokazując kto rządzi. No, ragdoll pełną gębą. :lol: Niestety pewnie jak pojde po aparat to juz zmienią pozycje. :)

tillibulek

Post » Nie mar 07, 2010 21:10 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Ale spróbować trzeba :lol:

OKI

[poprzednia][następna]