Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 18, 2010 16:47 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

No, to piękne wiano panienka uzbierała :D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie kwi 18, 2010 17:28 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Nic więcej do szczęścia nie trzeba...
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie kwi 18, 2010 17:33 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

zuzzik pisze:Nic więcej do szczęścia nie trzeba...
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Fionka ma domek. Super. :D
Zuzzik cieszę się, że Fionkę przygarniasz :ok:
W środę przeprowadzka?
Życzę powodzenia. :kotek:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Nie kwi 18, 2010 19:16 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

hanelka pisze:No, to piękne wiano panienka uzbierała :D

Niestety ogonek nam sie gdzieś zapodział :cry:

mała szleje, zaczepia i ociera sie o nogi. Ale nie ma tak lekko :mrgreen: Robi to w kuchni na widok puszki i pustej miseczki :evil:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie kwi 18, 2010 19:24 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

ASK@ pisze:

To ten kawałek miłości przeznaczony na ogonek skoncentruje się na reszcie Fioneczki :D
Obrazek

hanelka

Post » Nie kwi 18, 2010 19:42 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

hanelka pisze:
ASK@ pisze:

To ten kawałek miłości przeznaczony na ogonek skoncentruje się na reszcie Fioneczki :D

:1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pon kwi 19, 2010 5:19 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Fiona rozkwita :1luvu: Moja rodzona stwierdziła wczoraj,ze wielki miziak z niej sie robi.Jednak jak jest nas nad nią więcej wpada w panikę.Capnęłam małą na ręce i weszła córka.Bardzo,bardzo się przestrszyła.Ledwo ja utrzymałam tak wyrywała sie.Postawiona na podłodze nie uciekła za daleko i za szybko-więc myśle,że nie jest tak źle. Fionka bawi sie coraz ładniej, łądniej tez prycha na mało delikatne zaczepki.Wczoraj bawiła sie z wujciem Pikusiem.Polazła do niego na fotel po przymilać sie.Wujcio duzy i nie nawykły do ostrozności więc Fiona zwaliła sie z hukiem z fotela.Pozbierała wszystko z podłogi i wskoczyła kokosic sie dalej.Wujcio łepinkę wymył i pysio.Poprzytulali sie do siebie.
Fiona lubi koty. Powinna po większych lub mniejszych utarczkach dogadać sie z przyrodnią siostrą. Nie jest typem samotnika.
Dzis po otworzeniu oczu napotkałam jej spojrzenie.Siedziała na wyrku i gapiła sie.Głód,pusty brzuch i moje lenistwo spowodowały,ze wkicała na kołdrę. Dzielnie towarzyszył jej Rudzik.On to mistrz olimpijski w żebraniu i wymuszaniu jedzenia.Dziewczyna wie od kogo sie uczyć.
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 19, 2010 18:51 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

no nie... :mrgreen:
dziś nawet kot z kulawą nogą nie zajrzał :mrgreen:.Bo ten bez nogi to siedzi obok :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 19, 2010 18:57 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Jeszcze dwa dni...
ech, Fionka będzie u mnie :kotek: :kotek:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pon kwi 19, 2010 20:01 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

ASK@ pisze:no nie... :mrgreen:
dziś nawet kot z kulawą nogą nie zajrzał :mrgreen:.Bo ten bez nogi to siedzi obok :wink:

No to zaglądam :mrgreen:
Za dnia nie miałam jak
udawałam, że pracuję :twisted:
Zuzzik nie może się doczekać, ja też siedzę jak na szpilkach.
To już/dopiero pojutrze :roll:
Obrazek

hanelka

Post » Pon kwi 19, 2010 20:45 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Zagląda, zagląda, a ja to co ? :mrgreen: Też już nie mogę się doczekać :ok: :1luvu:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Wto kwi 20, 2010 5:39 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Fionka coraz fajniejsza i miaziata.Lubi ocierac sie o nogi .Na rękach czasem wtula sie mocno w policzek.Można ją często dorwać i wygłaskać.Zaczęła łapać palce zabkami i pedałować tylną nóżka.Wykłada boczki i pięknie mruczy.Ucieka jeszcze ale nie tak panicznie.Wybredna zrobiła sie z jedzeniem.Lubi towarzystwo kotów i nawołuje je do zabawy.Wczoraj łaziła z kulka w mordce i gruchała wyraźnie czekając na towarzystwo do zabawy. Towarzystwo spało. Polazła i ona uciąć komara ale i wtedy gruchanie trwało.Widać do kogoś żywego chciała sie przytulić. Przylazł Pikusiek,zrobił noski i polazł.Dzieciak zrezygnował i zasnął samotnie!
Ja także sie denerwuję.Ale ciesze sie,ze małą pójdzie na swoje.Oby szybko zaaklimatyzowały sie dziewczyny+chłopak. Jednak wiem,ze różnie z tym bywa.Jako DT zawsze (przed godziną X)wpadam w panikę i szukam dziury w całym :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 20, 2010 6:26 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Fionka miziakiem??!!!
A to ci heca...
Oby tylko dobrze zniosła podróż... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
[/color]
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Wto kwi 20, 2010 12:09 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

a włąśnie.Ma chwile,gdzie można wygłaskac ja na maksa.Danka trzymała ją wczoraj na kolanach i dopieszczała. Sprawia wrażenie,ze samam szuka kontaktu. Cały dzisiejszy ranek łąziłą za mną ,ocierała sie i asystowała przy sprzątaniu.Zawsze obok i uważnie patrząca. Słucha ze zrozumieniem :lol:
Wczoraj w nocy spała pzrytulona do Pikusia...psa 8O Żywe to zywe.Też ma futro,jest ciepły to i nadaje sie do przytulania.
Lubi patzreć pzrez okno.Rozwali sie, zwiesi łapinki i tylko główka chodzi. Bo Fionka nie siada, ona zwykle poleguje.Widac tak jej latwiej.
Zuza ja jestem nieobiektywna,wiem.Ale mała bardzo sie zmienia.
A potem przypomina sobie gadzina,ze jest kotem złym i dzikim ...wiec daje nogę .
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 20, 2010 21:33 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

ASK@ pisze:A potem przypomina sobie gadzina,ze jest kotem złym i dzikim ...wiec daje nogę .

:ryk: :ryk: :ryk: , to jak nasza Tosiek :mrgreen: :ok:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

[poprzednia][następna]