Jak Wy sie ladnie kochacie Aparat juz zapakowany, tak ja i auto i troche smakolykow na droge. Mam nadzieje, ze wszyscy, ktorzy na dlugi weekend wyjechac chcieli juz dzis wyjechali, bo nie lubie stac w korkach.
kasia(1) pisze:Tak, tak, ja chcę zdjęcia moich kotków!! Ale poczekam do jutra, poczekam...
Przepraszam, jakich Twoich?
Mam 12 do adopcji, to mozesz sobie wybrac ktoregos dla siebie i bedzie tylko Twoj.
O nie, przepraszam Cię bardzo, ale kto sam mówił, że powinnam płacić alimenty za każdego przyniesionego przeze mnie kotka? I przypominam Ci, że to Franusia przyniosłam sama i po Niunię i Kakusię to my jechaliśmy i ta ostatnia jest z tego co pamiętam na mnie pisana, więc To też są moje koty i je kocham a reszta kotów to też moje koty koniec i kropka. A co do 12 tymczasów to wiesz, że ja to bym wzięła wszystkie, zresztą Ty też...
Ale ty podła jesteś!Tak się wyśmiewać z biednych koteczków... Niuńci już oczko nie łzawi i Buńcia się myje: Lusia z kwiatuszkiem i Kubisia się cieszy po czesaniu: Mieeecioooo i Kakunia, która mi się dzisiaj bardzo skarżyła, że jej się za pańcią przykrzy:
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Moje zdjecia niestety sa naprawde takie troche niepozowe, ale lepsze jak nic i dzien byl naprawde piekny. Strasznie mi sie podoba ten odcinek niemiec i zaczne pisac w ten kierunek tez podania. Ale najnajnajlepsze jest, ze wreszcie Cie poznalam. Kasiu Twoja Mama jest super i jest tylko jedyna. Koteczkow macie dosc, tak ze dla wszystkich starczy
A tu sa nasze wytwory fotograficzne...
Franus, ktory przerwal krotko tylko wachanie kartonow.
Molisia wreszcie troche bez ruchu. Pytalam sie Ani, czy oczka ma kiedys otwarte. Ona tak slodko spi i jest taka mieciutka. No i jedyna, ktora dala sie zfotografowac.
A to byl nasz piekny dzien Wino z tego regionu jest suuuuuuuper dobre! Aniu, jak mam Twoje zdjecie zmazac tu, to napisz, to wyjme z postu.