Niepełnosprytny Maniuś i gruby Stefan nowe fotki str 54 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 20:58 Re: Niepełnosprytny Maniuś mój&Stefan tżeta -_-'

Dawno tu nie zaglądałam :mrgreen:

Miss pisze:aha i chciałam tu jeden cioteczne pogratulować brzuszka :mrgreen: Olu, może Alicja, co? To takie ładne imię :ryk: :mrgreen:

dziękujemy :kotek: co do imienia, jeszcze pomyślimy :mrgreen:

Miss pisze:Co do Stefana - strasznie ciężko nam idzie odchudzanie. On jest tak rozpuszczony, że aż mnie to przeraża. Jak ja mogłam go tak zepsuć 8O Kłoci się ze mną na każdym kroku, bije mnie, rzuca się na mnie jak mu przyleję w tyłek gazetą, a póżniej przychodzi, obliże mi całą twarz i zadowolony. Jeszcze tżet go kilka razy w tygodniu bierze do kolegów na piwko, to już w ogóle czuj się ważny 8O Kradnie jedzenie gdzie tylko może :?

nie mogę :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Miss pisze:Robię dziś obiad, tżet z kolegą majstrują przy kompie i zaczyna się Maniusiowe miaaaaaau! miaaaaaau! MiAAAAAAAAAUUU! W końcu słyszę teżeta mówiącego do kolegi:
- Nie widzisz, że Maniuś nie może zejść?! Ile ma jeszcze siedzieć i miauczeć? Ściągnij go!

chyba padnę :ryk: :ryk: :ryk:

Foty superowe...
Twoje koty są po prostu piękne :1luvu: :1luvu: :1luvu: wypasione wręcz :mrgreen:

A Manio.... normalnie aż się wzruszam jak na niego patrzę... (ach, te hormony :mrgreen: )
tłuścioszek kochany :1luvu:

Alexis_86_

Od: Nie gru 20, 2009 11:49

Post » Czw sty 27, 2011 21:25 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Alexis_86_ pisze:Dawno tu nie zaglądałam

Miss napisał(a):
aha i chciałam tu jeden cioteczne pogratulować brzuszka Olu, może Alicja, co? To takie ładne imię

o kurka, dopiero jak mnie zacytowalas, to zobaczylam jakie robie literowki, jeszcze dzis mi Manius cos poprzestawial i nie mam polskich znakow :evil:
A w ogole, to witaaaaaaaaaaaaj :D Nadrabiaj zaleglosci! Pokaz Fele, pewnie tez ja niezle upaslas tylko sie nie chwalisz :mrgreen:
Alexis_86_ pisze:A Manio.... normalnie aż się wzruszam jak na niego patrzę... (ach, te hormony )
tłuścioszek kochany

Oj uwierz mi, to nie hormony, sami z Jackiem nie dajemy rady z zachwytow nad nim mimo iz w ciazy nie jestesmy :D. Jest niesamowity, ma koslawe adhd i ciagle broi albo sie przytula. Powoli tez uczy sie walczyc - chlopska szkola :roll:
Ciesze sie najbardziej na swiecie, ze jest z nami.
Dziekujemy :oops:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Czw sty 27, 2011 21:34 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

taizu pisze:Zobacz, Miss, co mozna zamiast drapaka :ryk: :
viewtopic.php?f=1&t=121959&start=825

super stronka :D my do nowego domu bédziemy kupowa© takie cuda:
http://www.33dodo.ru/list.php?mask_grp=AH :mrgreen:
Obrazek

Miss

Post » Czw sty 27, 2011 21:51 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Ach młodzieńcze wybryki :D Mogę zapytać dlaczego nie Belgia? Kiedyś miałam okazję tam mieszkac i bardzo miło wspominam ten okres. Zwłaszcza siedząc w centrum Warszawy :evil:

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Czw sty 27, 2011 22:16 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

joanina pisze:Ach młodzieńcze wybryki :D Mogę zapytać dlaczego nie Belgia? Kiedyś miałam okazję tam mieszkac i bardzo miło wspominam ten okres. Zwłaszcza siedząc w centrum Warszawy :evil:

Niby wszystko dobrze, ale wiem, ze moglabym robic ciekawsze rzeczy (zawodowo), to po pierwsze, po drugie ten kraj jest cholernie nudny :? Jestem bardzo towarzyska, zywiolowa osoba, a zycie w stylu praca-dom przyprawia mnie o stany depresyjne. Mieszkamy posrodku niczego, moja jedyna przyjaciolka studiuje w innym miescie wiec rzadko sie widujemy, moglabym jeszcze dlugo wymieniac, niestety.
Jestem przeszczesliwa ze mam prace, ale to nie jest praca dla mnie dlatego skladam teraz pieniadze zeby sobie zrobic jakis fajny kurs instruktorski.

a tu jeszcze znalazlam na fejsie taki rarytas :mrgreen: :
Obrazek

poznajecie tego maluszka? :1luvu:
Obrazek

Miss

Post » Pt sty 28, 2011 10:58 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Stefuś malutek :) i trzech miłych panów :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pt sty 28, 2011 19:35 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Zgadłyście :D
Szkoda, że mam tak nie wiele zdjęć z tego sezonu :(
To na naszej stacji windsurfingu. Na zdjęciu tata mojego kolegi z Włoch, który wszystkich próbuje okłamać, że są braćmi, Borat tylko, że z Gruzji i Small Malaka :D

Codziennie rano jak przychodziłam do pracy stawiałam torbę ze Stefanem w cieniu w odległości jakiś 20m od stacji. I codziennie rano ta szczurzynka wygramolała się z torby i z ogonkiem jak mała antenka leciał ten dystans żeby przecisnąć się przez szparę w drzwiach :1luvu:
A z plaży było słychać tylko ochy i achy :mrgreen:
Obrazek

Miss

Post » Śro lut 02, 2011 0:05 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Stefan jeszcze zanim zrobił się pulchniutki :D
i z takiego ciepłego kraju go wywiozłaś! :ryk:
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Śro lut 02, 2011 0:28 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Słuchajcie ja nie wiem czy to możliwe, ale wygląda na to że tak. Maniuś ma koszmary i to straszne :cry:

Od kilku nocy budzi nas przeraźliwy wrzask :!: NIEWYOBRAŻALNY!

Z piątku na sobotę spaliśmy sobie smacznie i nagle ten krzyk. Tżet od jeszcze jakby przez sen woła: Gdzie Maniuś?!
Zapalam lampkę (wrzask słychać cały czas), patrzę, a Maniuś śpi 8O i się drze. Obudziłam go, był strasznie zszokowany, nie wiedział co się dzieje. Zabrałam go do łóżka, ale popłakiwał do rana. Historia powtórzyła się jeszcze 2 razy.
Kiedyś po prostu się darł, ale teraz on to robi przez sen :|
Możliwe żeby śniła mu się ta krzywda o której mówił prof. Balicki i tutejszy wet????
:(
Obrazek

Miss

Post » Śro lut 02, 2011 0:40 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

o matko, jaka krzywda??

pierwsze słyszę o koszmarach sennych u kotów, chociaż faktycznie, śnią...
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Śro lut 02, 2011 13:14 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

przytulaski dla Maniutka..
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Śro lut 02, 2011 13:30 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Biedny Maniuś... Ciekawe, czy to możliwe po takim czasie?
To musiało być przerażające. Przytulasy dla Maniutka!

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pt lut 04, 2011 10:35 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

Melduję, że Maniuś wyprzytulany i wygłaskany :)
Było kilka dni spokoju, dziś w nocy sytuacja się powtórzyła, ale nie aż tak hmmm intensywnie. Po prostu obudził się z miałkoleniem jakby nie wiedział gdzie jest :?
W dzień za to dokazuje aż za bardzo:
Obrazek
Obrazek

- no sooo? Czeba zamykać torbę , sesesesese!
Obrazek

-_-'
Obrazek

Miss

Post » Pt lut 04, 2011 13:14 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan - zdjęcia ze schronu!!!

dobre :D:D:D :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

sliver_87

[poprzednia][następna]