Iskierka chciała zgasnąć. Ktoś pokochał...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 23:51 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

Senioor pisze:
kalair pisze:To się nazywa słuszna krytyka! :lol: :lol:

No ba :), każdy przecież kiedyś zaczynał, co nie?.

To żartem było. :lol: :lol: Mnie się bardzo podobaja zdjęcia. :D '
Ja też głównie z automatu korzystam, nie umiem pewnych rzeczy zapamiętać. :oops:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 27, 2010 23:52 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

Cameo pisze:
kalair pisze:Nie dawać jeść. :mrgreen:

To powiedź to Iskierce :mrgreen: ona zjadłaby konia z kopytami (gdyby mogła) brzuchol ma już jak piłka, która niedługo pęknie :roll:

Moje też czeka głodówka, ale cóż zrobić? :mrgreen:

Wiem wiem..to trudne..Teraz wszystkie moje pościły, jak Safi była przed kastracją.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro sty 27, 2010 23:55 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

Ja też przez dłuższy czas korzystałam z funkcji auto w aparacie, aż odkryłam tryb "A" :mrgreen: i teraz korzystam tylko z niego :mrgreen:

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw sty 28, 2010 7:38 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

No co Ty chcesz od tych zdjeć 8O 8O 8O 8O 8O 8O -przecież sa przepiękne!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sty 28, 2010 8:26 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

Czyli zbliża się wielki dzień Iskierki - ciachanko :wink: Kciukujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kicia jest piękna i fotki również :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sty 28, 2010 8:36 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

Oczywiście! Ja korzystam Cameo z P. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 28, 2010 9:16 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

Za Iskierkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sty 28, 2010 17:09 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

Dzisiaj był wielki dzień - dwa kociaste w składzie: dzika dzicz Sally i nerwusek Iskierka, wybrały się do weta. Zazwyczaj jeżdżę tylko z jednym kotem (ze względu na wścibskich sąsiadów) ale dzisiaj musiałam zabrać oba koty. Jak pech to pech, do domu szła akurat najbardziej wredna sąsiadka/plotkara z psem i koleżanką... oj, będą miały o czym gadać, ale to nic :) koty dojechały szczęśliwie, tylko Iskierka krzyczała jak opętana, denerwując wystraszoną Sally. Chyba bardzo się bała, bo zrobiła siusiu ze strachu...

Iskierka - wygląda fajnie, wet się nawet zdziwił że ten grzyb tak szybko się wyleczył, ale będzie jeszcze na lekach, mimo iż wszystko ładnie się pozarastało. Dostała Proverę, a do sterylki mamy się stawić za ok. cztery tygodnie...

:(

a Sally... Sally ma grzyba :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: szczepiony na grzyba kot, już gorzej być nie może :( na szczęście w porę zauważyłam małą zmianę grzybiczą i jest nadzieja, że uda się to wyleczyć, zanim wyłysieje jak Aluś :( :( :(

Aluś, nie był co prawda u weta - ale jest coraz gorzej. Nie chce się leczyć, łysieje mimo leków... on musi jechać do Warszawy, bo nigdy nie wyzdrowieje w tym stresie :( on się tak bardzo boi moich kotów...

Iskierka, napędziła mi wczoraj wieczorem stracha, ale o tym już później - jestem przeziębiona, i powinnam leżeć w łóżku, pod kołderką i z ciepłą herbatką w dłoni, powinnam... a jeszcze musiałam odkopać samochód, bo nie chciał ruszyć :?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw sty 28, 2010 17:14 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

to wlaz pod koldre, bo sie rozlozysz bardziej!! :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sty 28, 2010 17:15 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Cameo pisze:Zapraszam na filmik z Iskierką - "Oszukałam przeznaczenie, teraz czas na dom"

http://www.youtube.com/watch?v=J49OcCrPoNY

Pluszak ,Słodziak,słodziasny ii......już nie wiem................
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 28, 2010 17:18 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

Obrazek

BUZI - BUZI W NOSIO :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 28, 2010 17:37 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

kociczka39 pisze:Obrazek

Tiaaaaaaaaa
najpierw buzi buzi
a potem bedzie chciała zjeść
rozgryzłem ją
Trelek :ryk:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw sty 28, 2010 17:37 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

Cameo pisze:Zazwyczaj jeżdżę tylko z jednym kotem (ze względu na wścibskich sąsiadów) ale dzisiaj musiałam zabrać oba koty.

Mam to samo :wink:
Tylko że na mnie składali już skargi do administracji. Niby że psy i koty dokarmiam :wink:

Ale Issa ma śliczny nosek teraz :1luvu:
I wyraz pyszczka zupełnie jak mój Zibi !

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Czw sty 28, 2010 17:42 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

kociczka39 pisze:Obrazek

Ale dziewczyna wypiękniała. Nie ma nawet śladu na nosku po dawnych "niedoskonałościach cery" :D

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Czw sty 28, 2010 18:14 Re: Iskierka chciała... zapraszamy na film i... fotki s.40/41

Cameo pisze:Sally ma grzyba :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: szczepiony na grzyba kot, już gorzej być nie może :( na szczęście w porę zauważyłam małą zmianę grzybiczą i jest nadzieja, że uda się to wyleczyć, zanim wyłysieje jak Aluś :( :( :(

Aluś, nie był co prawda u weta - ale jest coraz gorzej. Nie chce się leczyć, łysieje mimo leków... on musi jechać do Warszawy, bo nigdy nie wyzdrowieje w tym stresie :( on się tak bardzo boi moich kotów...

Iskierka, napędziła mi wczoraj wieczorem stracha, ale o tym już później - jestem przeziębiona, i powinnam leżeć w łóżku, pod kołderką i z ciepłą herbatką w dłoni, powinnam... a jeszcze musiałam odkopać samochód, bo nie chciał ruszyć :?

Ale się porobiło................. :( :( :( :( :( :( trzeci kot z grzybkiem!!!!!!! dobrze że w porę zauważyłaś tego strupa!!!!!!!!! A TY się kuruj się kobietko!!!!!!!!!! pod koc i to już!!!!!!!!!!!! Obrazek
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

[poprzednia][następna]