Moderator: Estraven

Kinya pisze:Biedny Piratek, biedna Ty...
Ale naprawdę kocur ma hart ducha - ile to już razy zapowiadało się na najgorsze.
Myślimy o Was
wiga138 pisze:W tym 2010 życzę Ci Akima tylko uśmiechu i radości ,a Piratkowi....bądź z nami jak najdłużej !
Kiedy będziemy wiedzieć coś więcej o stanie zdrowia Piratka ?
ps. jutro wysyłam.
Akima pisze:wiga138 pisze:W tym 2010 życzę Ci Akima tylko uśmiechu i radości ,a Piratkowi....bądź z nami jak najdłużej !
ps. jutro wysyłam.
wiga mam pieniążki. nie tzreba. wystawiłam właśnie bazarek i Leone też na mnie zbierają.
Próbuję go umówić w tym tygodniu z kardiologiem: jutro albo czwartek ale się dodzwonić nie mogę. Je suche chętnie, niestety nie chce renala, saszetki ostatnio be, szyneczka be, parówki be - no to daje mu exigenta. Zwiększyłam dawkę Furosemidu, myślałam że mu ulży w oddychaniu ale niestety... ta duszność może być od serca. Osłuchowo jest ok, płuca pracują, nie ma szmerów. Tylko to wielgachne serce!
Tobie Marysiu i całej Twojej "powiększonej" rodzinie życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku: niech wam się darzy i nadzieja nigdy was nie opuszcza! Obyście na swojej drodze spotykali dobrych i życzliwych ludzi, a tych innych niech Pan Bóg okulawi cobyście się w porę spostrzegli
wiga138 pisze:Akima pisze:wiga138 pisze:W tym 2010 życzę Ci Akima tylko uśmiechu i radości ,a Piratkowi....bądź z nami jak najdłużej !
ps. jutro wysyłam.
wiga mam pieniążki. nie tzreba. wystawiłam właśnie bazarek i Leone też na mnie zbierają.
Próbuję go umówić w tym tygodniu z kardiologiem: jutro albo czwartek ale się dodzwonić nie mogę. Je suche chętnie, niestety nie chce renala, saszetki ostatnio be, szyneczka be, parówki be - no to daje mu exigenta. Zwiększyłam dawkę Furosemidu, myślałam że mu ulży w oddychaniu ale niestety... ta duszność może być od serca. Osłuchowo jest ok, płuca pracują, nie ma szmerów. Tylko to wielgachne serce!
Tobie Marysiu i całej Twojej "powiększonej" rodzinie życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku: niech wam się darzy i nadzieja nigdy was nie opuszcza! Obyście na swojej drodze spotykali dobrych i życzliwych ludzi, a tych innych niech Pan Bóg okulawi cobyście się w porę spostrzegli
![]()
DZIĘKUJEMY !!!!!!
...idę w takim razie na bazarek !
ale także za to Cię z Piratkiem kochamy

milu pisze:Akimo, wiem, że na Kocimskiej były remonty i przemeblowania, ale był też tam upominek dla Pirata od Mikołaja - dotarły do ciebie jakieś wieści o nim??![]()
Kciuki za Pirata cały czas![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag i 19 gości