Kitka, Cyryl i devonki - cz. 8; zdjęcia z Kafki s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 02, 2009 9:56 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

magdaradek pisze:Wiecie, ja nigdy na żywo devonka nie widziałam. Do wczoraj. Byłam u CoolCaty w lecznicy i tam był pacjent. Hodowlany devon. Kurde...........zakochałam się :1luvu: jakie on miał milutkie to króciutkie futerko.......jaką główkę i mordkę śliczną i ucha takie fajne :1luvu: i Ania mówiła, że ma taki cuuuuuuuuuudny charakter.
Normalnie zapragnęłam devonka :oops: może kiedyś spełni się to marzenie :D

Magdaradek, ja też kiedyś, w pewnym momencie zapragnęłam devonka :wink:

Kicorku, ja bym z chęcią zobaczyła resztę fot :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Śro gru 02, 2009 10:09 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

No to przecież są, w albumie :)
Jak klikniesz na którekolwiek wstawione zdjęcie, a później "Wyświetl wszystkie" na górze po lewej stronie, to wyświetli się cały album.

Kocurek devonek z Łodzi? A jaki miał kolor? Bo przychodzą mi na myśl dwa miejsca, z których mógł być. Oczywiście może być z hodowli, której nie znam :)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro gru 02, 2009 10:15 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

Kicorek pisze:No to przecież są, w albumie :)
Jak klikniesz na którekolwiek wstawione zdjęcie, a później "Wyświetl wszystkie" na górze po lewej stronie, to wyświetli się cały album.

acha :lol:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Śro gru 02, 2009 10:18 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

Kicorek pisze:Jeszcze kilka zdjęć z soboty, z bisu.

Za czym kolejka ta stoi? :lol:
Obrazek

I moje słoneczko międolone przez sędziów:
Obrazek Obrazek

Reszta fot z soboty w albumie, dla chętnych 8)
Z czasem dojdą do niego zdjęcia z niedzieli, jak znajdę chwilę na zajęcie się nimi.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: słoneczko słodkie :P , ale czy sedziowie przechodza kurs wlasciwego obchodzenia sie z kotami-jakos im nie ufam,ze dostatecznie szanuja godnosc kota przy tym wystawianiu :twisted: 8) :wink:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro gru 02, 2009 10:37 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

sherina pisze:
magdaradek pisze:Wiecie, ja nigdy na żywo devonka nie widziałam. Do wczoraj. Byłam u CoolCaty w lecznicy i tam był pacjent. Hodowlany devon. Kurde...........zakochałam się :1luvu: jakie on miał milutkie to króciutkie futerko.......jaką główkę i mordkę śliczną i ucha takie fajne :1luvu: i Ania mówiła, że ma taki cuuuuuuuuuudny charakter.
Normalnie zapragnęłam devonka :oops: może kiedyś spełni się to marzenie :D

Magdaradek, ja też kiedyś, w pewnym momencie zapragnęłam devonka :wink: ...

Rzadko się kończy na jednym , niestety :wink: ( piszę to leżąc w łóżku z szylkretą pod pacha i białym na szyi, przy czym koty nie mogą się widziec , bo jest syczenie :roll: )
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Śro gru 02, 2009 10:51 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

Kicorku, on był taki kremowo-niebieski jakby
sliczny :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 02, 2009 12:01 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

kolejna trafiona-zakochana, witamy w klubie, ja tez kiedyś będę miała devona - jak Gizmacz schudnie a Fridek zaprzestanie podsikiwania... :roll:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro gru 02, 2009 15:50 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

Czyli na Święty Nigdy :twisted:

Fluszak, mam nadzieję, że tylko Aida syczy, a biały gagatek jest grzeczny :roll:

magdaradek pisze:Kicorku, on był taki kremowo-niebieski jakby
sliczny :)
Znam jednego liliowego z tamtych okolic, być może to on, faktycznie ładny kocurek :)

Kicorek

Post » Śro gru 02, 2009 16:27 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

Kicorek pisze:Fluszak, mam nadzieję, że tylko Aida syczy, a biały gagatek jest grzeczny :roll:

Nie ma większego słodziaka od białasa :1luvu: On syczy czasem na psy, koty kocha wszystkie bez wyjątku, tylko Aida o tym nie wie :wink:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Post » Śro gru 02, 2009 16:50 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

Tak mi mów :mrgreen:

A ja do tej pory pamiętam, jak Bonio wskakiwał na parapet do Aidy i dostawał bęcki po głowie :lol:

Kicorek

Post » Śro gru 02, 2009 22:39 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

Fri pisze:kolejna trafiona-zakochana, witamy w klubie, ja tez kiedyś będę miała devona - jak Gizmacz schudnie a Fridek zaprzestanie podsikiwania... :roll:

A ja już mam, od miesiąca :mrgreen: he he :mrgreen:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Czw gru 03, 2009 9:12 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

ewaw pisze:
Fri pisze:kolejna trafiona-zakochana, witamy w klubie, ja tez kiedyś będę miała devona - jak Gizmacz schudnie a Fridek zaprzestanie podsikiwania... :roll:

szczęściara...... :oops:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw gru 03, 2009 12:45 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

ewaw pisze:

taka brzydka cecha mi się włączyła nagle: ZAZDROŚĆ! :evil:
Obrazek

Fri

Post » Czw gru 03, 2009 12:55 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

Kicorek pisze:A ja do tej pory pamiętam, jak Bonio wskakiwał na parapet do Aidy i dostawał bęcki po głowie :lol:

Niebieskooki wczoraj odkrył,że fajnie spac w duzym łóżku :mrgreen: Całą noc przespał z nami i teraz też mi towarzyszy ( ja nadal leżąca) :D

Fri pisze:taka brzydka cecha mi się włączyła nagle: ZAZDROŚĆ!

Eeetam...nie ma czego zazdrościc...wiesz, jak ciężko się pisze na kompie leżąc w łóżku.. z devonem pod każdą pachą .... 8)

FluszakPluszak

Post » Czw gru 03, 2009 15:09 Re: Kitka, Cyryl i devonki-cz. 8;foty od 40; Misiek już młodzież

FluszakPluszak pisze:
Kicorek pisze:A ja do tej pory pamiętam, jak Bonio wskakiwał na parapet do Aidy i dostawał bęcki po głowie :lol:

Niebieskooki wczoraj odkrył,że fajnie spac w duzym łóżku :mrgreen: Całą noc przespał z nami i teraz też mi towarzyszy ( ja nadal leżąca) :D

Fri pisze:taka brzydka cecha mi się włączyła nagle: ZAZDROŚĆ!

Eeetam...nie ma czego zazdrościc...wiesz, jak ciężko się pisze na kompie leżąc w łóżku.. z devonem pod każdą pachą .... 8)

:evil: :evil: :evil:
MEGAZAZDROŚĆ!!!
Obrazek

Fri

[poprzednia][następna]