P-ń Kurczak 3łapek - brykaj na 4 łapkach za TM kocie ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 22:06 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już rok z Chudym :))))

Noooo ??? :lol:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie sty 16, 2011 20:09 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już rok z Chudym :))))

Witam wszystkich:)
Dziś po raz pierwszy zajrzałam tu do Was, po tym jak powiedział mi o tym miejscu Chudy. Nietrudno zauważyć, że los Kurczęcia nie jest Wam obojętny i denerwujecie się powoli, że Chudy nie odpisuje. Nie chciałabym, żebyście pomyśleli sobie, że Chudy opuścił Was lub, że coś złego dzieje się z Kurczakiem. Dlatego poczułam się w obowiązku Was uspokoić!:)
Wasz mały ulubieniec miewa się wyśmienicie, sprawdzałam to osobiście nie dalej jak wczoraj- wylegiwał się na kanapie mrużąc oczy rozkosznie.
Chudy przez czas jakiś nie będzie mógł do Was pisać, ale nie martwcie się, osobiście dopilnuję, żeby poczęstował Was najświeższymi informacjami z życia Trójłapka, jak tylko będzie to możliwe! Bardzo proszę o cierpliwość.
Możecie być pewni, że Kurczak (który, jak widzę, jest gwiazdą ogromnego formatu, z czego zupełnie nie zdawałam sobie sprawy:) został mianowany oficjalnie Chudego bratem, bo całkowicie zawładnął sercem zarówno jego,jak i całej rodziny :D

pozdrawiam serdecznie wszystkich zakochanych w Kurczaku
magda

odChudego

Od: Nie sty 16, 2011 19:55

Post » Nie sty 16, 2011 20:41 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już rok z Chudym :))))

:D
Witaj "wtyko" od Chudego ;)

Pewnie, ze Kurczak jest Wielką Gwiazda, bo to strasznie dzielny kot :ok:
To on pokazał, że warto walczyć - dzięki niemu dzikuska Ala dostała swoją szansę i od 2 tygodni też na 3 łapkach kica 8)
Ukochaj go od wszystkich tęskniących ciotek, szczególnie od tych, co mu wpychały tablety, zakraplały oczka i grzebały w uszkach :lol:

... a fotki będą? :mrgreen:
Obrazek

Avian

Post » Nie sty 16, 2011 20:44 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już rok z Chudym :))))

Witaj Ambasadorze Chudego. Cieszę się bardzo, że chłopakom jest dobrze ze sobą.
Pozdrawiamy serdecznie - ślepaczek trójłapek Bodzio i jego duża.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lut 10, 2011 16:07 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już rok z Chudym :))))

Powracam
Jutro wyłażę ze szpitala i zapier... do Kurczaka, cały czas mieszka sobie z moimi rodzicami i miewa się wyśmienicie. Po moim powrocie czeka nas wizyta u weta na ogólny przegląd i obcinanie pazurów. Lekarze na pewno już nie śpią ze strachu;)
Ze względu na zmiany w moim życiu (wiecie miłość i takie tam;)) Kurczak już za krótki czas będzie miał częste wizyty u swoich "sióstr" Mendka (znanej tutaj jak Rusałka viewtopic.php?f=13&t=79467 , która tutaj miała swój debiut) i Tutki (starszej siostry bez ogona). Historia dlaczego tak się stało jest długa i zawiła ale wszystko chyba z happy endem. Z góry odpowiadam na pytanko dlaczego Kurczak nie zamieszka z siostrami na stałe. Odpowiedź jest prosta: Moi rodzice nie wyobrażają sobie życia bez niego i ja też, więc będzie wyjeżdżał na wakacje. Uspokajając Was podróż będzie krótka (bo to tylko osiedla dalej).
I jeszcze jedna sprawa, składa się tak, że moja druga połówka ma jeszcze mocniej z deklem niż ja pod względem zwierząt i mocno udziela się tutaj http://www.facebook.com/#!/pages/Fundac ... 9287298185 , może macie jakieś pomysły na pomoc. Chociaż wklejenie linka tu i tam coś da, wierzymy z Kurczakiem w Waszą nieocenioną inwencję.
Pozdrowionka
Dzisiaj od każdego z osobna ale jutro już razem.

chudy

Od: Pon cze 15, 2009 10:06

Post » Czw lut 10, 2011 18:36 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już rok z Chudym :))))

Witaj z powrotem!
Bardzo się cieszę, że się układa. Skoro szpital i inne przeszkody są już za Tobą zaglądaj tu jak najczęściej. Relacje z rozwoju uczuć rodzinnych między Kurczakiem, a jego nowymi siostrami będziemy czytać z wypiekami na twarzy! I żeby Wam mocniej z deklem nigdy nie przeszło! No, chyba, ze na następne pokolenia...
Dużo zdrowia! :D
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 10, 2011 18:37 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już rok z Chudym :))))

Avian pisze:... a fotki będą? :mrgreen:
:?: :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 10, 2011 21:23 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już rok z Chudym :))))

Witaj z powrotem ! :D

To się dobraliście z połówką idealnie 8) Z korzyścią dla zwierzaków przy okazji !
Życzę powodzenia nowej fundacji, wielu uratowanych, szczęśliwych w nowych domach zwierząt!
Zaglądajcie tu częściej oboje 8)
A wieści o Kurczaku i siostrach będziemy oczywiście wypatrywać :D

Ja z kolei zapraszam do trzyłapki Ali, która jest na początku nowej drogi i zaczyna ośmielona historią Kurczaka szukać domku :ok:
http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 1085700463
Obrazek

Avian

Post » Pt lip 01, 2011 8:32 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już rok z Chudym :))))

Hej Kurczaku!

Co u Ciebie?
To już dwa lata jak mieszkasz na swoich włościach z Chudym :ok:
Wszystkiego dobrego dla Was!
Obrazek

Avian

Post » Pt lip 01, 2011 9:04 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już dwa lata na swoim :))))

Przyłączam się dożyczeń! :D :1luvu:
Jak Wam leci Panowie?
Obrazek

hanelka

Post » Czw paź 27, 2011 19:13 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już dwa lata na swoim :))))

Wiem, wiem nawet nie będę się próbował tłumaczyć. Kurczak tradycyjnie, śpi obok zajmując moją poduszkę, skończyły się niestety ciepłe dni, więc też ulubiony balkon Kurczaka coraz rzadziej jest otwarty. No ale pozostaje mu poduszka, kołdra i zabawki, w tym ulubiony kłębek wełny, którym najbardziej lubi się bawić zaraz obok naszego łóżka w środku nocy. Na co dzień dzielnie pilnuje swoich trzech pokoi.
Pozdrowionka
Kurczak i Chudy

chudy

Post » Czw paź 27, 2011 19:25 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już dwa lata na swoim :))))

Ciocie wiemy, że temat domów tymczasowych dla kotów jest Wam bardzo bardzo bardzo dobrze znany i że na pewno robicie wszystko żeby znaleźć ich jak najwięcej ale gdybyście jeszcze troszkę pokombinowały i poruszyły jeszcze bardziej swoje kontakty wiem i bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniu takowych dla kociaków, które znajdują się pod opieką Fundacji Głosem Zwierząt. Gdyby tylko pojawił się jakiś pomysł proszę o kontakt, najlepiej pod 508059382 bo ostatnio rzadko przed kompem siedzę.
Z góry dziękujemy.

chudy

Post » Czw paź 27, 2011 19:56 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już dwa lata na swoim :))))

Oooo 8O

Cześć :D
Kopę lat !
Miło Was czytać chłopaki :D
Co słychać? Z opisu wnioskuję, ze kwitnąco?
Chudy ukochaj Kurczaka ode mnie i ciotki Catherine - bardzo bardzo często wspominamy naszego ulubieńca na 3 lapach :kotek:

... z tymczasami kiepsko :( Wszędzie pełno ...
Teraz szczególnie, kiedy pojawiają sie jeszcze jesienne kociaki, a na dworze robi sie zimno :(
U mnie na działkach tez sie dwa nowe pyszczki pojawiły na jesień - to znak nadchodzącej zimy :?

Nie wiedziałam, ze fundacja ma też kociaki pod opieką - myślałam, że raczej "w psach" robicie :oops:
Trzymam kciuki, na teraz nic więcej nie mogę :oops:
Obrazek

Avian

Post » Czw paź 27, 2011 22:12 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już dwa lata na swoim :))))

Cześć chudy! Wycałuj Kurczaka także ode mnie. A od Bodzia klepnij go po bratersku w plecy. :D
Obrazek

hanelka

Post » Pt gru 23, 2011 19:39 Re: P-ń Kurczak 3łapek - już dwa lata na swoim :))))

Z okazji świąt chcielibyśmy życzyć wszystkim Przyjaciołom, zarówno tym z jedną, dwiema, trzema czy czterema łapkami spełnienia wszystkich marzeń!!!

No i prezenty:
- przedświąteczne lenistwo i pomoc w nauce anatomii

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/003 ... de18c.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25e ... 7162f.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc9 ... 82393.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c09 ... df835.html

chudy

[poprzednia][następna]