Dama, łachudra, słodziak i...piękne panny jutro!! cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 12, 2009 15:15

Dzwonię dzisiaj do taty, a ten mi się pyta, czy mam kontakt z Kingą. No mam. Zdjęcia Ptyśka kazał sobie wysłać :lol: Zatęsknił. Wysłałam wszystkie dostępne w wątkach. A może jakieś nowe będą? :twisted:
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Od: Wto cze 25, 2002 21:30

Post » Czw mar 12, 2009 15:22

Coś fotek mam, jak chcesz to porobię jeszcze. Tylko że głównie "Tysiek śpi", "Tysiek śpiący", "Tysiek podczas drzemki"... Odsypiają łebki noc... :lol: Ulubione miejsce Tyśka to drapak, albo łóżko. Ostatnio się zapędził na drapak jak Futro była na najwyższej półce. Galopem pokonał dół, wspiął się na półkę z Futro i... zdębiało biedactwo. Pomalutku opuścił sie do siadu i równie powoli wycofał. Ale z Kłakiem na jednej półce już sypiali. Biedny drapak... :x
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw mar 12, 2009 15:29

Jaki biedny drapak - po to jest. A ja zakochałam się w posłankach MariD :) po prostu. Musze tak mieć. Właśnie jestem na etapie przemyśleń jak zorganizować zakup i transport z warszawy :) mam tam koleżankę, która często mnie odwiedza. Może ją poproszę o odbiór. A może ty kinga robisz też takie śliczności?

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Czw mar 12, 2009 15:37

Tyzma pisze:Jaki biedny drapak - po to jest. A ja zakochałam się w posłankach MariD :) po prostu. Musze tak mieć. Właśnie jestem na etapie przemyśleń jak zorganizować zakup i transport z warszawy :) mam tam koleżankę, która często mnie odwiedza. Może ją poproszę o odbiór. A może ty kinga robisz też takie śliczności?

Też widziałam - śliczne. NIe, nie robie takich i skoro Maria je robi nie będę @wać. Bajeczne są. Pomysł świetny i Maria przepięknie łączy kolory.
A drapak?? Cholercia, on sie obruszał i cały ten słupek solidnie się huśta. I nie ma tego jak usztywnić - kombinowałam już. Kocie skakanie ma działanie destrukcyjne.
Obrazek

kinga w.

Post » Czw mar 12, 2009 17:18

kinga w. pisze:A drapak?? Cholercia, on sie obruszał i cały ten słupek solidnie się huśta. I nie ma tego jak usztywnić - kombinowałam już. Kocie skakanie ma działanie destrukcyjne.

Nie da się dokręcić? Przecież tam powinny być śrubeczki. Sprawdź. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 12, 2009 17:24

kalair pisze:
kinga w. pisze:A drapak?? Cholercia, on sie obruszał i cały ten słupek solidnie się huśta. I nie ma tego jak usztywnić - kombinowałam już. Kocie skakanie ma działanie destrukcyjne.

Nie da się dokręcić? Przecież tam powinny być śrubeczki. Sprawdź. :wink:

Sprawdziłam. Ja go skręcałam po przysłaniu. Śruba przechodzi przez płytę paździerzową budki i wchodzi w plastikowa tuleję wbitą w tekturową rurę która stanowi słupek. Plastik się wyrabia. Mam pomysła - muszę wykombinować słupki (okrągłe lub kwadraciaste) z twardego drewna i po owinięciu ich sznurkiem zastąpić nimi te z tektury i plastiku.
Obrazek

kinga w.

Post » Czw mar 12, 2009 17:28

No,jakiś pomysł to jest. :wink: Kłaczuś się uspokoił? :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 12, 2009 17:30

albo troche desek, sznurka, materiału i zrobić cos co mi chodzi po głowie jak zmotoryzowany łupież... Mam pomysł na konstrukcję z wykorzystaniem posiadanych elementów... D...! Narzędzi do drewna też nie mam - znalazłabym wszystko do naprawy samochodu lub motocykla, ale nie stolarki....
Obrazek

kinga w.

Post » Czw mar 12, 2009 18:00

Dzisiejsze zakupy przedstawiaja sie nastepujaco:

- 2 opakowania karmy RC kitten 400 gr. + 400 gr. gratis (tylko po 19 zlpaczka :) )
- witaminki dla kociat i:

- wedka z misiem - narazie zainteresowanie jest. Z tym ze moja ma puchaty trzonek :)
Obrazek

Myszka czarna na gumce - olewka.

Obrazek

Jezyk gumowy - potoczony 2 razy, pozniej olewka :P

Obrazek

Myszka bez gumki - jea, pociagali za ogon :P

Obrazek

Pileczka - hit, tluka sie o nia :P

Obrazek

Kocia miętka, bo sie skonczyla.

Obrazek

I trawka, zobaczymy, co wyrosnie :P

Obrazek

Zdjecia uzyczylam sobie z internetowego sklepu, bo nie mam przy sobie aparatu :)
Jestem przez te zakupy o 70 zl biedniejsza :P
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Czw mar 12, 2009 18:05

Piłeczka jest szmaciana?
Bo twardymi moje sie nie bawią... Myszki? Moim gadom bardzo się podobaja takie małe myszeczki z czymś co w środku grzechocze. I tylko te. O te myszki sa wojny mimo ze jest ich kilka. Zawsze najciekawsza jest ta rzucona ostatnio. :twisted:
Obrazek

kinga w.

Post » Czw mar 12, 2009 18:05

kinga w. pisze:albo troche desek, sznurka, materiału i zrobić cos co mi chodzi po głowie jak zmotoryzowany łupież... Mam pomysł na konstrukcję z wykorzystaniem posiadanych elementów... D...! Narzędzi do drewna też nie mam - znalazłabym wszystko do naprawy samochodu lub motocykla, ale nie stolarki....

:lol: :lol: :lol: Ależ może być zmotoryzowany stolarz! :lol:
A my prze d chwilką wróciliśmy z zakupów-wyprawka dla Guziczka z kociarni,.Za tydzień przyjeżdża do domku w Cieszynie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 12, 2009 18:07

kinga w. pisze:Piłeczka jest szmaciana?
Bo twardymi moje sie nie bawią... Myszki? Moim gadom bardzo się podobaja takie małe myszeczki z czymś co w środku grzechocze. I tylko te. O te myszki sa wojny mimo ze jest ich kilka. Zawsze najciekawsza jest ta rzucona ostatnio. :twisted:

Miekkie, ale i tak najwiekszym hitem sa pileczki do ping ponga i jedna taka co sie odbija piankowa :P
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Czw mar 12, 2009 18:08

Ten jeżyk śmieszny! :wink:
Z trawy trawa wyrosnąć powinna! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 12, 2009 18:09

kalair pisze:No,jakiś pomysł to jest. :wink: Kłaczuś się uspokoił? :lol:

Jak "uspokoił"? Poszalał i spi. Zagryzanie Tyśka jest formą ich zabawy. Czasem on Tyska za gardło, a czasem Tysiek jego za... Drugi koniec. Panowie się bawili. :twisted:
Obrazek

kinga w.

Post » Czw mar 12, 2009 18:14

U mnie z zabawek typowych to tylko gąbczaste piłeczki i myszki z kocia miętka - nic twarde i nic grzechoczace

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

[poprzednia][następna]