Dorota pisze:Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze:żeby z wody ociekła
Zolza! Do szescianu!
i tak nigdy nie dorównam Szanownej Założycielce Wątku
Zolza Naczelna taka skromna?
Jaka kurtuazyjna wymiana uprzejmości między Zołzami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ucz się, smarkulo, jak kulturalna geriatria rozmawiaskaskaNH pisze:Jaka kurtuazyjna wymiana uprzejmości między Zołzami
Femka pisze:ucz się, smarkulo, jak kulturalna geriatria rozmawiaskaskaNH pisze:Jaka kurtuazyjna wymiana uprzejmości między Zołzami
Dorota pisze:Femka pisze:ucz się, smarkulo, jak kulturalna geriatria rozmawiaskaskaNH pisze:Jaka kurtuazyjna wymiana uprzejmości między Zołzami![]()
![]()
![]()
![]()
Femus,
Ty tak na sile do Geriatrii?
Trza se zasluzyc... Jesli nie wiekiem.
to czyms innym![]()
skaskaNH pisze:Zrzędliwe Toto, złośliwe, niejeden tetryk mógł by się od niej uczyć
skaskaNH pisze:Po co mi zasieki, jak za chwilę wybywam z domu?![]()
P.s. Telefon do admina pewnie masz nieaktualny, bo słyszałam, że zmienił numer, gdyż jakaś geriatria go nękała zbyt często
Dorota pisze:skaskaNH pisze:Po co mi zasieki, jak za chwilę wybywam z domu?![]()
P.s. Telefon do admina pewnie masz nieaktualny, bo słyszałam, że zmienił numer, gdyż jakaś geriatria go nękała zbyt często
![]()
![]()
![]()
Przypomnialm sobie ten watek o tel. do Admina
Femka pisze:Dorota pisze:skaskaNH pisze:Po co mi zasieki, jak za chwilę wybywam z domu?![]()
![]()
![]()
![]()
ja mam go cały czas w zakładkach
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Mru ma kompa!!!! Ale super!
Kretki Szczęśliwe!![]()
![]()
Zapewne - jak zwykle - do czasu![]()
Mrukret
PS Lafi, pamietasz, jak chcielismy Twoje futerko farbowac? :lol:
Tak Mrusiu!
Na....fioletowo?!![]()
Hmmmm..ciekawe,jakbymwyglądała..Jak Duża?
![]()
Lafinka
Tak![]()
Wykorzystaj nastepna okazje!
Mru
Mam ukraść farbę?
Lafinka Kombinująca
Wykorzystaj moment, jak Duza bedzie farby uzywac![]()
Mru doradzajacy
Dorota pisze:Femka pisze:Dorota pisze:skaskaNH pisze:Po co mi zasieki, jak za chwilę wybywam z domu?![]()
![]()
![]()
![]()
ja mam go cały czas w zakładkach
Choc na onczas chyba Cie na miau nie bylo jeszcze?
Podeslij link, prosze.
Po zmianie kompa nie wszystkie skarby mam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1148 gości