Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Mnie główka nie boli i raczej dobrze pracuje, bo nie wydaję i nie odbieram kotów dla swoich zachcianek.
mirka_t pisze:Anna57 nie musisz dyskutować, ale wypadałoby abyś przedstawiła wiarygodne powody zabrania kotki od Agn. To ze nie potrafisz wydawać kotów jakoś do mnie nie przemawia, bo jest bardzo egoistyczne no Despi mimo wszystko jednak wydałaś.
mirka_t pisze:Anna57 nie musisz dyskutować, ale wypadałoby abyś przedstawiła wiarygodne powody zabrania kotki od Agn. To że nie potrafisz wydawać kotów jakoś do mnie nie przemawia, bo jest bardzo egoistyczne no Despi mimo wszystko jednak wydałaś.
mirka_t pisze:Aga9955 dlaczego nie wolno mi wiedzieć po co zabieracie kota. Może na skórki![]()
mirka_t pisze:Aga9955 dlaczego nie wolno mi wiedzieć po co zabieracie kota. Może na skórki.![]()
Anna57 w takim razie zapytam Agn dlaczego zabierają od niej kota.![]()
Wyobraź sobie, że również wydaję koty, ale zapewne z większą rozwagą no i więcej przyjmuję niż Ty.
mirka_t pisze:Ciekawe jak wyglądałaby ta rozmowa gdyby aga9955 i anna57 były nowymi na tym forum. Ile osób zadowoliłaby odpowiedź "g....cie obchodzi dlaczego zabieramy naszego kota".
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, Lifter i 347 gości