Dorota pisze:...bry... Kretuchny!
..bry...Dorotko!
Krecie buźki ślą!

Proszę-

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Witanko kalair i szylkrecie![]()
Znowu ma być u nas upał, a ja siedzę w pracy z bólem nerek, zastanawiałam się rano czy iść czy nie, ale jednak przyszłam, tylko nie wiem ile wytrzymam![]()
miłego dzionka
Ojej..Faktycznie mogłaśzostać wdomu..![]()
Witanko Mereth,i kciuki, żeby nie bolały! Biedulko..A w pracy ja mam zawsze dość chłodno..![]()
Proszę-
Jak nie dam rady wysiedzieć, to po prostu się zwolnię wcześniej - tak pewnie będzie.
Dziękuję za zdjątko, śliczności Lafinkowe
I tak zrób! Ale chyba coś wzięłaś?
Wzięłam, od soboty biorę, ale średnio pomaga. Powinnam iść do lekarza, ale kiedyś poszłam w momencie gdy miałam takie bóle no i usłyszałam, że skoro wyniki wyszły dobrze to nie ma się co przejmować, przejdzie![]()
Dlatego teraz się wzbraniam przed wizytą u specjalisty
Dobre wyniki?! To skąd te bóle? Masz się teraz truć tabletkami cały czas?Jednak idź do specjalisty..
Mereth, polecam dobrego nefrologa - mi też przez kilka lat wpierali, że nerki mam zdrwoe i wymyślam, że mnie bolą... bo wyniki były idelane zazwyczaj.
Poszlam do nefrologa i okazało się, że nerki są całe w zrostach po zapaleniach, tylko choroba jest na tyle specyficzna, że w wynikach tego nie widać najczęściej... zapalenia trwają zbyt krótko i nie da się ich tak łatwo uchwycić. Poza tym nie wiem czy wiesz... nerki potrafią "opadać", a wtedy bolą jak diabli mimo super wyników badań. I większość lekarzy nie ma o tym pojęcia
Ojej..Też masz problem z nerkami?
odkąd pamiętam![]()
Tylko prze większość życia słyszałam od lekarzy żem hipohondryk
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:
Proszę uprzejmie!![]()
Qrczę,tak źle?
Dobrze nie jestAle to u mnie normalne, nigdy nie może być za dobrze, bo pewnie w d... by mi się poprzewracało
Przeżyjemy i to
Byle mieszkanie normalne się znalazło, reszta w większości chyba nigdy się nie zmieni...
Kothko,nie mów tak..Mimo wszystko bardzo wiele zależy od nas samych. Przynajmniej w większości spraw. Za mieszkanie oczywiście cały czas kciuki. Bardzo bym chciała,żeby Ci się udało..
W tej kwestii optymizm mi niepotrzebny, bo to jest coś niezależnego ode mnie ... no chyba, że zmieniłabym wszsytko w swoim zyciu i ułożyła dokładnie tak, jak sobie to wymyśliła moja mamA że tego nei zrobię, to do końca życia będę wysłuchiwać raz na jakiś czas jak to sobie spieprzyłam życie
Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Kothko, dziękuję nie miałam pojęcia o tym.
W takim razie zaczynam szukać lekarza.
szukajtylko najlepiej żeby to był dobry nefrolog, nie urolog, bo Ci co najwyżej będą próbowali Ci kamienia znaleźć
Oprócz nieznanych mi kompletnie nazwisk znalazłam dwóch nefrologów, ale ci pracują w klinikach uczelnianych, to już widzę jak tam łatwo się dostać.
Nic, poszukam jeszcze
kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Kothko, dziękuję nie miałam pojęcia o tym.
W takim razie zaczynam szukać lekarza.
szukajtylko najlepiej żeby to był dobry nefrolog, nie urolog, bo Ci co najwyżej będą próbowali Ci kamienia znaleźć
Oprócz nieznanych mi kompletnie nazwisk znalazłam dwóch nefrologów, ale ci pracują w klinikach uczelnianych, to już widzę jak tam łatwo się dostać.
Nic, poszukam jeszcze
Dlatego ja zawsze chodziłam prywatnie... oczywiście w państwowych klinikachPolska rzeczywistość
annette88 pisze:A ja mam ok 16 egzamin dzisiaj !
Hannah12 pisze:annette88 pisze:A ja mam ok 16 egzamin dzisiaj !
Tylko nie płakusiaj. Odpręż się, wypocznij a my trzymamy kciuki![]()
Dla pocieszenia moja Aga minimum dwa razy z w tygodniu ma kolokwia na każde do nauczenia sie około 150 stron i codziennie pytanko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 39 gości