Chłopakom drapak się podoba i ja mam wielką frajdę patrząc, jaką mają radochę

(mogąc wreszcie drapać na stojąco, bo stary drapak pozwalał jedynie na drapanie w mocnym przysiadzie

).
Kciuk, ten drapak jest dostępny w przynajmniej kilku sklepach internetowych i na allegro. Ja go kupiłam tutaj:
http://www.krakvet.pl/trixie-drapak-bar ... -3154.html
Z pewnością Madzia by się ucieszyła a takiego prezentu
Iwona, staram się jak mogę by im było u mnie dobrze, bo ja jestem tradycjonalistką i staropolską gościnność mam we krwi
Od dłuższego czasu szukałam dla nich drapaka. Niestety większość ma bardzo małe budki, a, jak wiesz, chłopaki są sporych

rozmiarów. Ten model jakiś czas temu zwrócił moją uwagę, ze względu na sporą budkę. Ostatecznie przekonałam się do niego widząc go na zdjęciach tangerine1, gdzie siedział na nim duży kotek w towarzystwie Totuni i wtedy mogłam zobaczyć, że jest na nim dość miejsca dla dużego kota
Niestety kotek mojego kuzyna, Peanut, odszedł nad ranem naszego czasu
Mój kuzyn jest zrozpaczony i będzie chyba potrzebował sporo czasu, aby się pozbierać. Wczoraj popołudniu stan kotka się pogorszył, zaczął mieć problemy z oddychaniem. Wet powiedział, że choroba się nasila i nie są w stanie nic dla kotka zrobić. Kotek był w domu i kuzyn był przy nim do samego końca. Kotek odchodził w swoim domku, którym nie cieszył się długo, kochany i otoczony troską, ale to marna pociecha dla człowieka, który stracił ukochane zwierzątko
Wyniki na FIP będą dopiero dzisiaj. Ja nie wiem, co za choroba tak szybko zabrała Peanut'a. Zastanawiam się, co to mogło być. To stało się tak szybko, że wciąż nie mogę w to uwierzyć...