Mantra nadziei... Bunia odeszła [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 18, 2007 21:31

Magija pisze:
Matahari pisze:nie mam teraz czasu, ale postaram się jak najszybciej rozliczyć fundusz Buni...

proszę zastanówcie się co zrobić z pozostała kwotą, bo ma pewno jakaś będzie...

myśle by została u Ciebie i służyła kolejnym kocim biedom

prosze wszystkie cioteczki o wypowiedzi... postaram się jeszcze dziś później rozliczyć... jesoooo... dlaczego doba ma tylko 24 godziny....

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Wto gru 18, 2007 23:15

Matahari pisze:
Magija pisze:
Matahari pisze:nie mam teraz czasu, ale postaram się jak najszybciej rozliczyć fundusz Buni...

proszę zastanówcie się co zrobić z pozostała kwotą, bo ma pewno jakaś będzie...

myśle by została u Ciebie i służyła kolejnym kocim biedom

prosze wszystkie cioteczki o wypowiedzi... postaram się jeszcze dziś później rozliczyć... jesoooo... dlaczego doba ma tylko 24 godziny....

Ja się podpisuję pod tym co Magija napisała i już :)

myshka

Od: Wto wrz 11, 2007 21:24

Post » Wto gru 18, 2007 23:53

cioteczki... rozliczyłam Bunię - str. 38

i jeszcze news... wiadomość z domku Buni... mam nadzieję, że pani Ania się na mnie nie pogniewa... cytuję wypowiedź Dużej Buni: "Mysle, ze Bunia coraz lepiej sie czuje w nowym miejscu - regularnie korzysta z kuwetki, ma "wilczy" apetyt, chetnie zwiedza wszystkie katy i przybiega do drzwi jak dzwoni dzwonek. Znalazla sobie juz ulubione miejsca do spania - krzeslo pod stolem lub kocyk na biurku (ale to chyba jeszcze nie ostateczne ulubione miejsca) i wieczorem oznajmia, kiedy jest czas isc spac."

Matahari

Post » Śro gru 19, 2007 8:47

Buniu, wygląda na to, że nareszcie znalazłaś domek na stałe. Warto było czekać!

Jeśli chodzi o fundusze, to podpisuję się pod propozycją Magiji.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie gru 30, 2007 21:59

a to foty Buni z nowego domku...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Matahari

Post » Nie gru 30, 2007 22:05

Matahari pisze:a to foty Buni z nowego domku...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Bunieczko kochana :love:
Powodzenia w nowym domku! :D

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

Post » Wto paź 21, 2008 21:50

Mam nadzieję, że jeszcze kogoś zainteresuje ciąg dalszy ...

Już za dwa miesiące będzie rok, jak Bunia do mnie trafiła, ale jej historię przeczytałam właśnie teraz i jestem pełna wzruszenia i wdzięczności dla wszystki zaangażowanych osób. Ponad rok opisanej tułaczki tłumaczy wszystkie zachowania Buni - tęsknotę i wielką radość z codziennego powrotu po pracy do domu, łapki na szyi, kołysankę na poduszce...

Kicia szykuje się do zimy - założyła ciepłe i mięciutkie futerko (już nie ma śladu po sztywnej sierści, którą miała rok temu po przyjeździe). Jak się napuszy przypomina pękatą, futrzną kulę wyposażoną w ogon i ciekawskie oczt. Czasami ta kula przelatuje niespodziewanie z kuchni na parapet pokoju pokonując po drodze korytarz i kanapę. Czasami wita ledwo-przytomnie otwartymi oczyma przy drzwiach, gdy usłyszy dzwonek domofonu i ... pakuje się na ręce. Przecież to jej miejsce. Dopiero po wygłaskaniu odwiedza miskę z jedzeniem i podziwia zakupy.

Tak się zastanawiam - kto miał większe szczęście ona czy ja, że się spotkałyśmy? Chyba obie - nie mogłyśmy lepiej trafić ...

Jak mi ktoś powie jak się tu załacza zdjęcia, to jeszcze zobaczycie Panią Bunię.

Anampa

Od: Wto paź 21, 2008 21:18

Post » Wto paź 21, 2008 21:53

witaj
bardzo się cieszę, że piszesz
i czekam na zdjęcia - wrzuć tutaj http://imageshack.us/
już się nie mogę doczekać :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto paź 21, 2008 21:54

Anampa witaj na forum :)
Jestem strasznie ciekawa jak Bunia wygląda, jak się zmieniła :)
Będę czekała na fotki i przede wszystkim - przesyłam głaski dla Buni :)

A tu instrukcja wstawiania zdjęć na forum
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36202&start=0

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto paź 21, 2008 22:31

Anampa pisze:Mam nadzieję, że jeszcze kogoś zainteresuje ciąg dalszy ...

Już za dwa miesiące będzie rok, jak Bunia do mnie trafiła, ale jej historię przeczytałam właśnie teraz i jestem pełna wzruszenia i wdzięczności dla wszystki zaangażowanych osób. Ponad rok opisanej tułaczki tłumaczy wszystkie zachowania Buni - tęsknotę i wielką radość z codziennego powrotu po pracy do domu, łapki na szyi, kołysankę na poduszce...

Kicia szykuje się do zimy - założyła ciepłe i mięciutkie futerko (już nie ma śladu po sztywnej sierści, którą miała rok temu po przyjeździe). Jak się napuszy przypomina pękatą, futrzną kulę wyposażoną w ogon i ciekawskie oczt. Czasami ta kula przelatuje niespodziewanie z kuchni na parapet pokoju pokonując po drodze korytarz i kanapę. Czasami wita ledwo-przytomnie otwartymi oczyma przy drzwiach, gdy usłyszy dzwonek domofonu i ... pakuje się na ręce. Przecież to jej miejsce. Dopiero po wygłaskaniu odwiedza miskę z jedzeniem i podziwia zakupy.

Tak się zastanawiam - kto miał większe szczęście ona czy ja, że się spotkałyśmy? Chyba obie - nie mogłyśmy lepiej trafić ...

Jak mi ktoś powie jak się tu załacza zdjęcia, to jeszcze zobaczycie Panią Bunię.

witam pani Aniu... jak miło czytać... niecierpliwie czekam na fotki...

Matahari

Post » Śro paź 22, 2008 20:43

Witaj na forum. :D

Czekam niecierpiliwie na fotki pięknej Buni... :)

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

Post » Śro paź 22, 2008 22:30

super wiadomosci :)
Bunia to kot chwytajacy za serce.

ciesze sie ze ma domek najwspanialszy pod sloncem, gdzie jest kochana i tulona :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw paź 23, 2008 22:06

ObrazekObrazek

Anampa

Post » Czw paź 23, 2008 22:12

Dziękuję za instrukcje. Trochę trudno mi to idzie, ale się udało. Pozdrowienia od Buni.
ObrazekObrazek

Anampa

Post » Czw paź 23, 2008 22:13

ale ona sliczna!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

[poprzednia][następna]