Piękna "MCO", BALBINA już w NOWYM DOMKU!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 27, 2007 17:21

Maria, y i z zamieniają się, gdy footro wciśnie jednocześnie shift i ctrl. żeby cofnąć, trzeba to samo zrobić jeszcze raz.

Foty Balbiny cudowne, czytałam od początku.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Śro maja 02, 2007 19:07

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=59709
Pomocy,ona musi się znależc
kciuki i mantry" Balbinawróc " też potrzebne :ok:
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Wto cze 19, 2007 11:22

:( :( mi, już tak dawno nie było wieści o d Balbiny 8O
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw cze 21, 2007 19:20

makitta nadal nie ma netu na stałe. Powklejam trochę jej wieści via gg. Mam nadzieję, że nie będzie miała za złe.

makitta:
a jak Bunie nauczyć żeby się nie kladła w przejsciu??
meble nosimy paczki kartony
przygotowałam im zaciszny kąt ale ta cholera mała ani myli tam siedzieć
a najgorsze jest to że nic sobie ztego nie robi :(

Maria
Nie ma metody oduczania, chyba że pary razy upuścicie na nia jakies pust pudło lub nadepniecie na ogon :)

makitta
nie dzieki mam mało kurczaka a nie chce mi się do sklepu iśc :) wieć chyba pozostaje bardzo pod nogi uważać

Maria
nie musisz jej dawać kurczka za to że jakies pudło SAMO na nia spadnie

makitta
jak coś na nią "samo "spadnie to po krotkim miałki futro wedruje pod lodowke i co chwila pomiałkuje az coś z Lodówki też samo nie wypadnie:)
wiem rozpusciłam
ale ona jest taka kochana

Potem był kocurek od antaloj na przechowaniu (makitta, dziekuję :1luvu: ) :

poszło szybko . Nowy mhhh... mowiąc któtko on zachowuje się jak by stad nigdy nie wychodził łazi gada miałkoli do Luni startuje a moje???? nie mam kotów obrażone sykolą (tylko nowy się nie przejmuje) startuje do Luśki (jak by to było 3 dni temu to by było na odwrót) a Luna sykoli i siedzi w szafie do Buni też startował ale szybko przestał( ciekawe dlaczego?:))) ). Bunia się do mnie nie oddzywa zbojkotowala kolacje i szczerzy zęby. Jestem załamana dlaczego moje kotki są takimi egoistkami? No przecież jak kot mi włazie pod rękę to nie będe go odpychać? zresztą ich też nie zaniedbuje raczej one mnie nie chcą. A zresztą przyda im się taka lekcja:). Mam nadzieje że jutro będzie lepiej bo chyba to ze krew i futro nie latały w powietrzu i nie doszło do walki to dobry znak??

Były jakies kwasy na linii kocurek - Balbina:

Bunia próbowała ale z 3 razy wylądowała w łazienc na "karniaku" i zaczeła hamować emocje. Zostałam ugryziona przez nowoprzybytego calkiem solidnie bo uznał że krzywdze Luśke (między nami co za głupia kobita chłop za nią chodzi miałczy błaga o chwilę uwagi rzuca się bądź co bądż na większą osobę a ona nic poza sykoleniem) no w sumie to krzywdziłam bo pielęgnacja ogona nie należy do jej ulubionych czynności ale sobie pogadaliśmy i już zrozumiała że to dla jej dobra. Obciełam mu pazurki wyczesałam ogólnie całkiem przyjemne kocisko kontaktowy lubi inne koty(to że moje go nie lubią to inna sprawa) Lubi się bawić więc jak moje nie widzą ... apetycik dopisuje uczę go aktualnie nie wchodzić na meble tzn (blat i kredens) i korzystać z drapaka.Mam nadzieję że znajdzie dobry domek:)

Zawsze skutecznie (łazienka - dop. mój) "chłodzi "jej złość :) i wychodzi przymilny kotek.to chyba jakaś magiczna łazienka:).A ja chyba dzisisiaj Rudolfa(imię robocze bo przecież nie można cały czas kici kici) odwożę do nowego domku. Mam nadzieję że będzie mu dobrze bo to naprawdę faine kocisko zresztą jak każde. Lunia i Bunia się ucieszą że intruz z domu się wyniesie. Patrząc sie na Bunie stwierdzam że feeliway działa cuda. Chociaż może ona się poprostu Rudiego bała?? Bo jak ją w kartonie zaszedł to się skulila i tylko przerazliwie miauczała może kiedyś ją jakiś kocur zaatakował?? No to uciekam zająć się moim zwierzyńcem:)

Tyle wieści o Balbinie dla jej fanów ;)
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw cze 21, 2007 19:24

Dzięki za wieści..

Szkoda, że tak mało..

I oczywiście czuję się fanką Balbiny od pierwszej strony wątku.. :oops: :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw cze 21, 2007 19:27

aamms pisze:Dzięki za wieści..

Szkoda, że tak mało..

I oczywiście czuję się fanką Balbiny od pierwszej strony wątku.. :oops: :D

Mało? 8O Pół strony i mało? 8O

Wiem, że nie to samo co relacje "z pierwszej ręki" ale... robię co mogę.
Obrazek

MariaD

Post » Czw cze 21, 2007 19:40

Mario, bo najlepiej by bylo, gdyby informacje byly "online", codziennie :lol: :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw cze 21, 2007 19:43

Beata pisze:Mario, bo najlepiej by bylo, gdyby informacje byly "online", codziennie :lol: :wink:

O to, to.. najlepiej.. :D

aamms

Post » Czw cze 21, 2007 20:56

Dzieki za wieści :)
fakt, czasem chce się wiedzieć wszystko i codziennie, ale... Dobrze jest wiedzieć, że Balbinie jest dobrze :)
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Czw cze 21, 2007 22:46

Nareszcie jakieś wieści. Dziękujemy za tyle (ja już nie bedę narzekać, że malo -c hociaż to fakt) i prosimy o jeszcze (tylko trochę częśćiej) :D :D .
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt cze 22, 2007 17:26

Balbina ma jak w raju u makitty i w totalu zachowuje się dobrze, ale czasami przegina i...

Kolejna relacja z gg

"rano Bunia i Rudi mieli spięcie tak że kłaki poleciały nie zauważyłam o co poszło ani które zaczęło. Niestety maiły pecha (zresztą same winne trzeba było się nie tłuc) bo pierwsze co mi wpadło w rękę to wiadro z wodą... reszty możesz się domyśleć .efekt koty trzymały się od siebie na określony dystans plus Bunia śmiertelnie na mnie obrażona - co nie przeszkadzało jej wyjeść wieczorem miski z bobem (tylko tym obranym) mam nadzieję że jej tylko nie zaszkodzi.A teraz do nauki :
S- ystem
E-liminacji
S-tudentów
J-est
A-aktywny"

:lol: :lol:

Trzymam kciuki za SESJĘ makitty. :ok:

Miałam ochcotę zakończyc relację na słowach "ale czasami przegina i..." i dodać "reszta relacji po weekendzie", ale chyba bym z życiem nie uszła... :twisted:
Obrazek

MariaD

Post » Pt cze 22, 2007 17:35

Chyba nie :twisted:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt cze 22, 2007 17:43

MariaD pisze:Miałam ochcotę zakończyc relację na słowach "ale czasami przegina i..." i dodać "reszta relacji po weekendzie", ale chyba bym z życiem nie uszła... :twisted:

Nie uszłabyś.. :twisted:

aamms

Post » Pt cze 22, 2007 17:49

Więści arcy ciekawe , troche jak z pola bitwy - będziem śledzić 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt cze 22, 2007 19:09

Będziem śledzieć :)
I :ok: za SESJĘ makity :)
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

[poprzednia][następna]