Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:A ja myślałam, że pracujac dla nich masz go już dawno dla siebie...kiedy Piotr pracował, było to warunkiem - no niekoniecznym, ale mile widzianymPracowaliśmy w marketingu sieciowym przez wiele lat...mnie nie razi, to stopniowanie prowizji...producent bułek sprzedaje je też w dużo niższej cenie niż ta, jaką płącisz w sklepie...a na przykład samochody, znajomy mówił nam ile firmowo kosztuje najtańszy model danego producenta i ile zarabiają na nim pośrednicy...skala 1:1...im droższy model - tym mniej na nim zarabiają dystrybutorzy...niby wybierasz najtańszy, a on ma na tym największy zysk...ot cała filozofia...ale nie będę obstawała przy swoim...miałam Zelmera, do którego w czasie 4-letniej eksploatacji trzy razy musiałam dokupić nowy wąż...a wczoraj odkurzyłam sobie pył gipsowy po szlifowaniu ścian...wąż umyłam i wysuszyłam...odkurzacz rozbierzemy do czyszczenia jak skończymy remonty...niby mała różnica, a cieszy
izaA pisze:Nie mogę wytrzymać z radości....Piotr dostał pracę, zaczyna od 1-go sierpniawięc chyba jeszcze wyjedziemy na kilka dni do rzeczonych Rzepisk...tylko musimy uporać sie z rozgrzebanym remontem...
izaA pisze: ktoś na innym forum pytał mojego TŻ-ta, czy nasze koty uczestniczą aktywnie w remoncie...no..powiem tak - o tyle o ile, na przykład Sonia uparcie twierdziła, że to JEJ wykładzina![]()
izaA pisze:Aniutellaja wiedziałam, że to Ty, ale nie chciałam tak od razu pokazać, że wiem
poza tym, nie wiedziałam, że śledzisz także ten wąteczek
a tak w ogóle, w ogóle, to Ty miałaś być na Mazurach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 1347 gości