Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gutek pisze:Ciekawe. ja od dzieciństwa marzyłam, żeby mieć duuuuużo zwierzątek. Ale nigdy nie myślałam, kto będzie po nich sprzątał... I tego... No, pedantką nie jestem
To nie jest umiejętność tylko odpowiedni program komputerowyczitka pisze:Jolu, cudowne życzenia, dziękuję, dziękujemy!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Nie umiem takich ślicznych zrobić![]()
, ale z całego serducha mojego, moich i nie moich Futer przesyłamy moc najcieplejszych i najszczerszych życzeń dla Ciebie i wszystkich Twoich Kotków!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:To nie jest umiejętność tylko odpowiedni program komputerowyczitka pisze:Jolu, cudowne życzenia, dziękuję, dziękujemy!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Nie umiem takich ślicznych zrobić![]()
, ale z całego serducha mojego, moich i nie moich Futer przesyłamy moc najcieplejszych i najszczerszych życzeń dla Ciebie i wszystkich Twoich Kotków!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dlatego porobiłam Wam te karteczki z WASZYMI kotami
czitka pisze:Na szczęście nikt już dzisiaj nie zwraca, spokój święty. A raczej przedświąteczny. Cukier dzisiaj wieczorem rewelacyjny- 285! Zdaje się, że trzeba było zwiększyć po prostu dawkę. I z moich obserwacji i notatek wynika również, że im więcej mięsa a im mniej saszetek, tym wyniki lepsze.
Ojej, ósma, pędzę z insuliną do ogrodu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 926 gości