Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Fuks mój fuks. Już mamy intermneta i mozies do mie miaukac. Bo je ciekam co mie odmiauknies na pozdrownienia co ci przekazała ciocia dyktatura. I mas odmiauknac mielosnie. No, ciekam!
Mała ciorna Carmen zniecierpliwiona
Moli25 pisze:JoasiaS pisze:Negra pięknie wyrosła, reszta przytyła![]()
Cuuudne wszystkie![]()
![]()
A wiesz ze dziś było ważenie towarzystwa ?!
Dobijcie mnie
Molka przytyła![]()
![]()
![]()
tłumacze sobie to tym że zima, ze zmiana futra, ze już wymyślam niestworzone historie...
![]()
Ja nie wiem, ona nie je dużo, może z 70 g mięsa, saszetkę 1/3 sztuki, suchego z 20 g dziennie....
załamana jestem![]()
Fuks bez zmian 6,400 ale on jest wysoki i długi![]()
Negra 4,100 kg, ona jest taka delikatna

JoasiaS pisze:Moli25 pisze:JoasiaS pisze:Negra pięknie wyrosła, reszta przytyła![]()
Cuuudne wszystkie![]()
![]()
Dobijcie mnie
Molka przytyła![]()
![]()
![]()
tłumacze sobie to tym że zima, ze zmiana futra, ze już wymyślam niestworzone historie...
![]()
Ja nie wiem, ona nie je dużo, może z 70 g mięsa, saszetkę 1/3 sztuki, suchego z 20 g dziennie....
załamana jestem![]()
Znaczy kwitną![]()
Nie żałuj im![]()
![]()
Cuuudne wszystkie![]()
![]()
Dobijcie mnie
Molka przytyła![]()
![]()
![]()
![]()
załamana jestem![]()

Cuuudne wszystkie![]()
![]()
Dobijcie mnie
Molka przytyła![]()
![]()
![]()
![]()
załamana jestem![]()

MB&Ofelia pisze:Mała czarna dzisiaj tak się skupiła w kuwecie że jej wypadł języczek. I tak siedziała, wyciskając kupalka, z wywalonym ozorem
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mała czarna dzisiaj tak się skupiła w kuwecie że jej wypadł języczek. I tak siedziała, wyciskając kupalka, z wywalonym ozorem
zrobiłaś zdjęcie?
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mała czarna dzisiaj tak się skupiła w kuwecie że jej wypadł języczek. I tak siedziała, wyciskając kupalka, z wywalonym ozorem
zrobiłaś zdjęcie?
Niestety nie. Akurat wróciłam z ptasiego spaceru i nawet nie zdążyłam wypakować aparatu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag i 18 gości