Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Lubię Poli robić zdjęcia. Ona robi całą masę minek od słodkiej kotki po wściekłe kocisko.
prawdziwa z niej kocia modelka
MonikaMroz pisze:Ale jednak po oczkach Poli widać ze z niej niezły numer![]()
Śliczne zdjęcia
Ziemosław pisze:A takie sytuacje właśnie pokazują, że sklepy w niedzielę są potrzebne tak samo jak w tygodniu.
MalgWroclaw pisze:Żeby pójść do kina, to ktoś w tym kinie musi pracować![]()
a ja np.nie mam żadnej administracji, której mogłabym zgłosić usterkę, bo mieszkam we wspólnocie i muszę sobie z tym radzić
Ziemosław pisze:MalgWroclaw pisze:Żeby pójść do kina, to ktoś w tym kinie musi pracować![]()
a ja np.nie mam żadnej administracji, której mogłabym zgłosić usterkę, bo mieszkam we wspólnocie i muszę sobie z tym radzić
Tak, u nas od listopada są zepsute drzwi od bramy (ktoś zdjął siłownik) oraz ten taki metalowy coś co zabezpiecza przed wjazdem na podwórko. Kilka telefonów do spółdzielni i ciągle ta sama gadka - nie mamy pieniędzy, proszę poczekać.
A co do aktywności niedzielnych - dla mnie masowe, stadne wycieczki do galerii handlowych to też jest jakaś porażka i z tym się zgodzę, że rodzice wolą zabrać dzieciaki do najbliższego KFC zamiast do parku. Ale jak np. czegoś zabraknie do obiadu, albo masz nagle gości i potrzebujesz kupić mąkę na ciasto, to byłoby fajnie móc to zrobić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1474 gości