Drops.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 09, 2018 20:03 Re: Trudne początki kota Dropsa..

KociaMama44 pisze:
ewkkrem pisze:Amirku, nie pisz tak smutno. Nowy STAŁY domek to skarb. Możemy mieć nadzieję, że nowa duża MIAUOWA i Twoja stara Duża będzie trzymać straż. Te kwestie to ważniejsze dla Twojej Mamy i Taty. Ty z czasem zapomnisz. My, z Lusią, zapamiętamy Amirka.
Amirku - czekam na Ciebie ok. 19,00
Tata Drops.

Ale nowa duża nie będzie MIAUOWA właśnie... pisze do Was w moim imieniu ciągle jeszcze "stara" duża... Ale jak już pójdę do nowego domku, to stara duża nie będzie wiedziała, co u mnie słychać...

Dlaczego nie będzie miauowa?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 09, 2018 20:05 Re: Trudne początki kota Dropsa..

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
ewkkrem pisze:Amirku, nie pisz tak smutno. Nowy STAŁY domek to skarb. Możemy mieć nadzieję, że nowa duża MIAUOWA i Twoja stara Duża będzie trzymać straż. Te kwestie to ważniejsze dla Twojej Mamy i Taty. Ty z czasem zapomnisz. My, z Lusią, zapamiętamy Amirka.
Tata Drops.

Ale nowa duża nie będzie MIAUOWA właśnie... pisze do Was w moim imieniu ciągle jeszcze "stara" duża... Ale jak już pójdę do nowego domku, to stara duża nie będzie wiedziała, co u mnie słychać...

Bo powiedziała cioci (starej dużej), że nie chce się rejestrowywać na miau... :placz: Ciocia pytała...
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Śro maja 09, 2018 20:07 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Amirku, Przykro, że nowa duża nie miauowa, Ale obecna Duża na pewno dopilnuje czy nie dzieje się Ci krzywda. Ona doświadczona i na pewno wszystkiego dopilnuje.
Pozdrowienia dla Ciebie - synku - i dla KociaMama44.
Drops i ewkkrem.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Śro maja 09, 2018 20:08 Re: Trudne początki kota Dropsa..

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
Tata Drops.

Bo powiedziała cioci (starej dużej), że nie chce się rejestrowywać na miau... :placz: Ciocia pytała...

No to ją na prezydenta: nie chce, ale musi

MaryLux

Post » Śro maja 09, 2018 20:13 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:Amirku, Przykro, że nowa duża nie miauowa, Ale obecna Duża na pewno dopilnuje czy nie dzieje się Ci krzywda. Ona doświadczona i na pewno wszystkiego dopilnuje.
Pozdrowienia dla Ciebie - synku - i dla KociaMama44.
Drops i ewkkrem.

Dzięki Tatusiu... Na pewno tego dopilnuje, jestem pewien :) . Czasem też może będzie coś pisać w moim imieniu, jak się dowie, co u mnie słychać...
A ja tak myślę Tatulku, że może jak ciocia będzie miała jeszcze jakiegoś innego kotka, tak jak ma mnie teraz, to może też będziecie rodzicami dla niego? W ten sposób będziecie mieli dużą rodzinę! Będziecie mieli syna (mnie), który już wyszedł z domu - tak jak dorosłe dzieci idą na swoje - i na przykład jakiegoś kolejnego malucha, kto wie??
A ja Was będę kochał i tak! I zawsze będę o Was myślał.
Amir mądry :king:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro maja 09, 2018 20:19 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Amirku, kochanie, Lusia - Twoja mama jest bardzo mądra, ja w miarę też, ale życiową mądrość wziąłeś od KociaMama44.
Gratuluję i żałuję, że nie możesz u niej zostać.
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro maja 09, 2018 20:22 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:Amirku, kochanie, Lusia - Twoja mama jest bardzo mądra, ja w miarę też, ale życiową mądrość wziąłeś od KociaMama44.
Drops.

Lepiej ująć się nie da

MaryLux

Post » Śro maja 09, 2018 20:24 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:Amirku, kochanie, Lusia - Twoja mama jest bardzo mądra, ja w miarę też, ale życiową mądrość wziąłeś od KociaMama44.
Drops.

Też żałuję, Tatusiu i Mamusiu... Ale inaczej Ciocia nie mogłaby pomóc już innym kotkom.. które na pewno będą potrzebować pomocy... Bo jest wiele takich porzuconych maluchów, jak ja byłem...
A musisz wiedzieć, że jest mi tu bardzo fajnie. Mam trzech kocich wujków i kocią ciocię Tosię..

Ale w nowym domu będę miał braciszka przybranego! I to też będzie fajne!!
Amir

Ewkkrem - dziękuję.. :oops:
KociaMama44
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro maja 09, 2018 21:30 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Oj KociaMamo44., tak wychować małego - w zastępstwie mamy i taty, - to szacun.
Amirku, powiedz cioci KociaMama44. że jak nie będzie regularnie wieści o Tobie to zmienimy zdanie o niej.
DROPS, MACIEK I EWKKREM.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro maja 09, 2018 21:57 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Dropsie mówi Łacia, siostra bliźniaczka Lusi, cudem odnaleziona. Nie będę czyniła wyrzutów za Twój karygodny wybryk, westchnę tylko... EEEECHH! Dobrze, że wróciłeś na czas aby syna swego jedynego w dorosłość wprowadzić. Mam nadzieję, że nie zbałamuciłeś żadnej niewinnej kocicy na tym swoim gigancie... Czy zbałamuciłeś???!!! :evil:
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Śro maja 09, 2018 22:02 Re: Trudne początki kota Dropsa..

ewkkrem pisze:Oj KociaMamo44., tak wychować małego - w zastępstwie mamy i taty, - to szacun.
Amirku, powiedz cioci KociaMama44. że jak nie będzie regularnie wieści o Tobie to zmienimy zdanie o niej.
DROPS, MACIEK I EWKKREM.

Hahaha, to szantaż!

A tak na poważnie - postaram się :-) Zobaczymy, co się da zrobić :-)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw maja 10, 2018 7:57 Re: Trudne początki kota Dropsa..

enig pisze:Dropsie mówi Łacia, siostra bliźniaczka Lusi, cudem odnaleziona. Nie będę czyniła wyrzutów za Twój karygodny wybryk, westchnę tylko... EEEECHH! Dobrze, że wróciłeś na czas aby syna swego jedynego w dorosłość wprowadzić. Mam nadzieję, że nie zbałamuciłeś żadnej niewinnej kocicy na tym swoim gigancie... Czy zbałamuciłeś???!!! :evil:

Łaciu, siostra Lusi to moja szwagierka :P Masz imię, dobrane do Twojej pięknej łatki na bródce. Śliczna jesteś tylko nie podoba mi się Twoje zdanie o mnie. Ja nie bałamucę innych koteczek. Mam wszak Lusię, którą koffam. :1luvu: .A jak Ty się odnalazłaś? Dlaczego aż cudu trzeba było? Uciekłaś? Na gigant!!!???
Mam nadzieję, że wpadniesz na urodziny Maćka. (Tak naprawdę to nie wiemy kiedy ma prawdziwe urodziny ale jakąś datę trzeba było wybrać - wiemy, że wiosną 2016r.)
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw maja 10, 2018 14:54 Re: Trudne początki kota Dropsa..

KociaMama44 pisze:
ewkkrem pisze:Oj KociaMamo44., tak wychować małego - w zastępstwie mamy i taty, - to szacun.
DROPS, MACIEK I EWKKREM.

Hahaha, to szantaż!

A tak na poważnie - postaram się :-) Zobaczymy, co się da zrobić :-)

Pewnie, że szantaż. To jedyna moja karta przetargowa. No ewentualnie, jak nie będziesz się starać to mogę wybrać do Jeleniej i (jak mówi Mała Czarna) nasiusiać Ci do kapciów.
Nie pisz. że to groźba :P bo wiadomo.
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw maja 10, 2018 15:29 Re: Trudne początki kota Dropsa..

A jak Ty się odnalazłaś? Dlaczego aż cudu trzeba było? Uciekłaś? Na gigant!!!???

Nie mówię mojej Dużej jak wylądowałam na ogródkach działkowych, bo Duża twierdzi, że szlak by ją trafił na miejscu, jakby się dowiedziała. Tam przy tych działkach jest droga dojazdowa, przy drodze mizerne krzaczki rosną i ja koczowałam pod jednym z nich. Jak mnie coś przestraszyło to niezdarnie chowałam sie pod ten krzaczek ale zaraz wychodziłam jak zobaczyłam człowieka. Duża powiedziała " Łaciu ten krzaczek nie ochroni cię nawet przed muchą co dopiero przed groźnym psem czy okrutnym człowiekiem" Kompletnie nie wiedziałam jak zachowywać się na wolności i to Dużą przeraziło. Podejrzewa, że znudziłam się poprzednim właścicielom i wyrzucili mnie z domu. I taka to jeszcze jedna smutna kocia historia.
Pozdrów Maćka wpadnę złożyć Mu życzenia.
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Czw maja 10, 2018 16:22 Re: Trudne początki kota Dropsa..

Dropsiku a mnie nie zaprosisz na impreze? :placz: :placz: Kurka smutna
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

[poprzednia][następna]