Witam piątkowo !

Niektórzy dziś zaczynają wolny weekend a ja go dziś właśnie kończę bo od jutra zaczynam swoje 5 dni pracy non stop. Wczoraj po 22 zaczęło mnie mulić po tym maratonie niespaniowym więc czekałam tylko aż pralka mi się wyłączy by powiesić pranie i iść spać. Jednak stało się inaczej. Pralka wyprała , ja powiesiłam pranie , położyłam się spać a spanie przeszło.

Po wałkowałam się w łóżku do 23,30 i wstałam bo to nie miało sensu.
Ponieważ jestem fanką serialu " Singielka " oglądałam go od pierwszego odcinka jednak nie zawsze w telewizji a częściej na Player.pl ze względu na popołudniową pracę .Wczoraj był ostatni odcinek dla telewizji ale Player dokręcił jeszcze 5 dodatkowych odcinków ze względu na dużą popularność serialu o losach bohaterów 2 miesiące później. Wykupiłam sobie dostęp do wszystkich 193 odcinków + dodatkowych 5 czyli razem 198 odcinków bez reklam za 9,99 zł na 60 dni i w święta mam zamiar zrobić sobie taki maratonik z " Singielką " i obejrzeć wszystkie odcinki.
No i spać położyłam się znów o 2 w nocy z czego dopiero koło 3 usnęłam. Za to sobie pospałam solidnie bo raz przebudziłam się po 9 a ostatecznie wstałam o 11,40

Ale tego mi było trzeba . Być może nie mogłam usnąć bo wczoraj cały dzień u nas padało. Od rana śnieg a później deszcz taki drobny a wieczorem rozlało się na całego i do 3 lało non stop. Pogoda nas nie rozpieszcza więc nic dziwnego że człowiek chodzi taki kołowaty.
Zaraz zmieniam opatrunek przy serduchu, ogarnę się i czas wyjść z domu trochę się dotlenić.
Dziś dzwoniła pani z Moja Kampania . pl bo nie podałam kodu i po weryfikacji adresu zapewniła że dziś będzie wysyłka zamówionej bluzy.
Moja Kampania .pl co jakiś czas organizuje akcje pomocy schroniskom dla zwierząt. Kupując u nich koszulkę część dochodu ze sprzedaży przeznaczana jest wybranym przeze mnie schroniskom dla zwierząt. Mam jiż dwie takie koszulki.
1. Przytul zwierzaka ze schroniska .

2. Nakarm zwierzaka ze schroniska.

3. Przygarnij zwierzaka ze schroniska z takim nadrukiem świecącym w ciemności.