KatS pisze:Tosia
Stella tak czasem przydzwoni, aż widać gwiazdyTakże ostrożnie z barankującym kotem!
![]()
Wyobraziłam sobie tabliczkę na drzwiach/bramie
"Uwaga! Barankujący kot"
Moderator: Estraven
KatS pisze:Tosia
Stella tak czasem przydzwoni, aż widać gwiazdyTakże ostrożnie z barankującym kotem!
![]()
Ja muszę przyznać, że takie atrakcje odpuszczam, czekam aż przyjedzie jakiś normalny środek transportu Aia pisze: Po południu będzie hardcore. Od dwóch lat zastanawiam sie cz nie zamontować folii odbijającej promienie słoneczne na oknach. Żeby chociaż trochę obniżyć temperaturę w mieszkaniu..
Aia pisze:Na mojej wysokości dodatkowo nie ma powietrza, więc nie zaryzykuję fiknięcia do tyłu.. w dół, jakkolwiek osunięcia się po tych spoconych cielskach

Aia pisze:W tamtym roku sprzedałam swój cyrkulator (kupiony zresztą z my ślą o Kaju), 50 cm. Powiem, że się sprawdzał, powietrze o 1-2 stopnie się ochładzało, ale przede wszystkim krążyło po całym mieszkaniu, a nie stało w miejscu i dusiło. Ale zauważyłam jedną dziwną rzecz. Co go włączałam zaczynała mnie boleć głowa myślałam, że to przypadek, ale nie. Musiał on jakieś infradźwięki wydawać, bo tak to nie był głośny, które odbierałam w taki sposób.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Hana, pibon i 32 gości