O jaka słodka Marysienka
nie bywasz zazdrosna ? :p:pModerator: Estraven
nie bywasz zazdrosna ? :p:p
klaudiafj pisze:Bywam zazdrosna, zawsze sobie myślę czemu ona do niego tam się pchaPocieszam się, że ze mną śpi ;p Do mnie tez przychodzi, ale nie siedzi mi na kolanach jak jestem przy kompie a jemu obowiązkowo
A ja uwielbiałam biologię o zwierzętach i roślinachkojarzysz czyli to nie bocian? Czy bociana nie kojarzysz
)
ostatnio raz poszła do siostry to aż mi się płakać zachciało
Na studiach miałam świetne zajęcia 
klaudiafj pisze:Witaj Asiu, witaj Rilla07![]()
Właśnie tak miało być, miałyście być na tej wycieczce bez brudzenia butówAle mnie znowu nosi, chciałabym iść tam znowu teraz. Od "dzikości" człowiek się uzależnia
A najbardziej to marzy mi się morzeI sztorm. Kocham morze, mogłabym tam zamieszkać. Ale bardzo, bardzo dużo tam bezdomnych kotów
Koty są wszędzie! Chore i zdrowe, nie wiem czemu tam jest taki wysyp kotów. Na plaży, w porcie, na dachu domów i na balkonie. Dla mnie to było trochę przerażające a mówię o Trójmieście.
Ale i tak kocham morze. Nie jest tajemnicą, że koty nas uziemiają. Boję się je dać pod opiekę mamie, choć już były i było ok. Ale latem to strach, bo okno otworzy i tragedia gotowa![]()
Nasza koleżanka ser_kociątko zapraszała nas swego czasu na pokaz zdjęć, doczekałyśmy się - super się ogląda tyle futerek w różnych sytuacjach http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=166748&p=11021594#p11021594 Pozwolę sobie wszystkich zaprosić do oglądania
Ale się rozmarzyłam...a faktycznie są koty...będzie przykro się z nimi rozstać..ojoj

klaudiafj pisze::) A co studiowałaś? Przez Polskę mogą przelatywać też różne ptakiWydaje mi się, że (o ile ciut znam się na fotografii) to na niebieskim tle czerwone nogi powinny być widoczne jak nie całe to chociaż kropka w pikselach na powiększeniu - ale nie ma za grosz czerwonego, a jak patrzyłam w google to czerwone nogi widać nawet z daleka.
Edit. jednak chyba to bocian

jakoś się nigdy nie umiałam przekonać by sobie pochodzić w stroju kąpielowym MB&Ofelia pisze:A propos ptaszków z poprzedniej strony - nie były to aby żurawie? Po fotce trochę ciężko poznać, nie dam głowy, ale mogłyby być.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości