Annuszka [*] & Pafnucy & Leon pies <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2016 8:18 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Dzięki serdeczne, od rana się uśmiałam. Tzn jedziemy do pracy, ja siedzę i się rechoczę a O. paczy na mnie podejrzliwie. Że co ja od rana taka rozbawiona, nietypowe :smokin:

Mam wizualizację kota ze sztucznym gołębiem w paszczy, uciekającego przed drugim "mi mi mi mi mi mi mi", nie mogę przestać się śmiać :ryk:

A przybysze z innej planety to też wygryw, uwielbiam. Koty tak śmiesznie naskakują na ofiarę :ryk: czyli rękę pod kołdrą :mrgreen:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Wto gru 06, 2016 8:22 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Moli jak zrobiłaś to, że kasa Ci się w skrytce pojawia? Mi się nie chce nigdzie pojawić, ani w skrytce, ani na koncie ani w portfelu :ryk: Czyli wrzucanie zabawek do miski z wodą to standard. Ja codziennie wyjnuję z miski myszkę, tłumacząc kotom że kicia nacja w inny sposób uśmierca ofiary, nie topi :smokin:

kotelsonciorny

Post » Wto gru 06, 2016 18:48 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Uwaga uwaga, pisam do Was z ajfona :smokin: Przyznam szczerze że sprzęt jest to godny uwagi. Jest piękny, ale ja jestem na etapie aktualizacji i ściągania aplikacji :ryk:

Koty, strzeżta się, będzie dużo zdjęć :twisted:

kotelsonciorny

Post » Wto gru 06, 2016 21:20 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

:201440 :201437 :201419 :201419 :201419
Telefon jest naprawdę super.
Czujesz różnice w szybkości do samsunga? :twisted:

Ja w czwartek bede miała iPhone 7 :oops: :oops: :oops:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto gru 06, 2016 21:37 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Muszę przyznać, że ten telefon w porównaniu do samsunga jest petardą. Dobrze że znam iosa, O. wziął telefon do ręki, nie dał rady odblokować, spojrzał wystraszonym wzrokiem i stwierdził że jest na to za stary :ryk:

Kurcze, 7 jest piękny, mogłam go mieć z niedużą dopłatą ale przed świętami nie chciałam wydawać kasy, bo do roku święta to czas prania portfela, a dodatkowo wyjeżdżamy na Sylwestra do Gdańska i można się domyślić, ile kosztuje nocleg w tym okresie :smokin: A 4 grosze to bez problemu wydałam :twisted:

Tak czy siak brawo brawo! :1luvu:

kotelsonciorny

Post » Wto gru 06, 2016 22:00 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Niewiele sie różni od 6 i 6S ale skoro była możliwość wzięcia go to why not? :mrgreen:

Faktycznie dla mnie androidy tez sa mułowate :strach:
Chyba lubie prostotę :smokin:

No to czekamy na zdjecia nowym telefonem :smokin:
A jaki kolor masz? :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Wto gru 06, 2016 22:17 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Ja się tylko bałam czy ten iphone nie będzie dla mnie za mały bo samsung to spora cegiełka, ale jest idealny. Wzięłam Silver, ale przyznam że nieco w ciemno :ryk: Jest love, love, loveeeeeeee. Nie zdawałam sobie sprawy z tego że ten android tak muli. Nie miałam porównania.

Koty pojawią się niedługo :twisted:

kotelsonciorny

Post » Wto gru 06, 2016 22:20 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Piekny jest nie :smokin:

Ja mam trochę na punkcie telefonow Apple, PixiDixi ma inne gadżety ale to drugie to juz nie na moja kieszeń :ryk:
A w pudełku tyle sie nie produkuje :strach:
Obrazek

Moli25

Post » Wto gru 06, 2016 22:27 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Dotarłam w końcu! Uff
Zarobiona dziś jestem

Gratulejszyn ! Świetny wybór dziewczynki!
Ja tez mam 6s silver ale w czerwonym futerale jest mega fajny i jednak silikonowe ubranko sprawia se dużo pewniej leży w dłoni.

Czekamy na foty!!

No historia z Dixiorem do dziś mam to przed oczami a se wyobraź nasz popłoch jak tego wymemlanego gołębia przykleić ;p
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto gru 06, 2016 22:37 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Obrazek
Znacie koleżanki wino Maryjka? :smokin:
Obrazek

Moli25

Post » Wto gru 06, 2016 22:38 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Pierwsze widzę na oczy ale wiesz ze mi wina to... łatwo wchodzą :ryk:

PixieDixie

Post » Wto gru 06, 2016 22:40 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Wiesz ze to jest jakis hit?!?!?
Dzis byłam u Fryzjera to ponoć wszyscy to znają i wszyscy to piją, a ksiądz to wykupuje z Żabki jak sie tylko pojawi.bylam dzis w żabie i było OSTATNIE :strach:
Kupiłam, za jedyne 13,99 zł :ryk:
Wiecie ze smaczne????!!!!

Pisze do koleżanki o tym winie, wysyłam to zdjęcie a ona mnie podsumowała "bo jak sie pije tylko davida to sie nie zna maryjki" :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Wto gru 06, 2016 22:42 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Haha No fakt

Ale nie znałam trza spróbować

Może ksiądz myśli ze kaca nie ma albo wspiera tym radio Maryja a może to wino created by Rydzyk....

PixieDixie

Post » Wto gru 06, 2016 22:52 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

PETER MERTES LIEBFRAUMILCH 750ml Wino Niemieckie Białe Półsłodkie

• efektowna butelka
• wino reńskie
• przyjemny aromat
• dobrze skomponowany bukiet smakowy

PETER MERTES to jedno z najpopularniejszych białych win reńskich. Jest to wino typu Liebfraumilch. Liebfraumilch to rodzaj białych półsłodkich win niemieckich. Nazwa ta dosłownie oznacza „mleko ukochanej Pani (Maryi)”, co wyjaśnia wizerunek umieszczony na etykiecie butelki. Ten rodzaj win był niegdyś domeną niemieckich klasztorów. Ma bardzo lekki, dobrze skomponowany bukiet smakowy bez cierpkości i nadmiernej słodyczy. Posiada przyjemny, subtelny aromat. Świetnie nadaje się do lekkich potraw z ryb i białego mięsa, sałatek oraz do słonych wypieków. Należy podawać schłodzone do temperatury 10-12 stopni Celsjusza.
Obrazek

Moli25

Post » Wto gru 06, 2016 22:52 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

:201426 :201427
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]