Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:(...)
I miałyśmy się wzajemnie uczyć jedna od drugiej by lepiej pomagać kotom.
Myliłam się.
Durnam.
(...)
Zosik pisze:Dołączam się.
Popieram.
Ave Kura.
Jek pisze:Neigh pisze:Jek zobaczymy ile nam zostanie po całkowitym obrobieniu Herezji i Swietłany Beżownej. Jak zostanie to czemu nie?
Super! Jakby co to możey popełnić kolejny bazarek, zwłaszcza że napotkała w czeluściach "spiżarni" kolekcjonerskie egzemplarze, nawet kilkuletnie.I teraz szykuję tzn. ozdabiam do nich opakowania (decoupage na szkle).
Neigh pisze:Całkowicie i z pełnym rozmachem podpisuję się pod słowami Kotkinsa.
Któregoś dnia, jak będę miała wenę żeby Was namówić , opracujemy 10 podstawowych zasad, ktorych należy przestrzegać wprowadzając do domu kota z odzysku, bo jak się okazuje nie są one takie oczywiste.
Zasad można nie przestrzegać. Oczywiście, ze tak. Można też na autostradzie jechać 60km/h. Można - tylko PO CO?
Tyle z mojej strony
Monika_Krk pisze:Neigh pisze:Całkowicie i z pełnym rozmachem podpisuję się pod słowami Kotkinsa.
Któregoś dnia, jak będę miała wenę żeby Was namówić , opracujemy 10 podstawowych zasad, ktorych należy przestrzegać wprowadzając do domu kota z odzysku, bo jak się okazuje nie są one takie oczywiste.
Zasad można nie przestrzegać. Oczywiście, ze tak. Można też na autostradzie jechać 60km/h. Można - tylko PO CO?
Tyle z mojej strony
Acha.
Nie wiem czym zawiniłam, szczerością i subiektywnie-obiektywną postawą w opisywaniu kota ?
Hmmm nie ważne, nie jesteśmy dziećmi.
Przyjmuję na klatę ALE proszę wziąc pod uwagę : kot jest u mnie i to ja toczę wojnę o jego istnienie.
Jeśli z tego powodu chcecie i musicie przyznawać cokolwiekto chęęętnie poparaduję w stroju :
Bez urazy dziweczyny - lubię was baardzo i cenię rady .
kotkins pisze:(...)
Edit: na kurę to sobie trzeba zapracować, ale jeśli już Monika tak bardzo chcesz...to proszszsz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia, muza_51, Wojtek, zuza i 1124 gości