Szelmaa pisze::)
kitki ma, ale malutkie. Może jeszcze urosną, bo Dyziowi jednak jeszcze troche urosły
jak nie urosną to widzę że pędzel TZta do golenia będzie łysy
Moderator: Estraven
Szelmaa pisze::)
kitki ma, ale malutkie. Może jeszcze urosną, bo Dyziowi jednak jeszcze troche urosły
Merlin pisze:Szelmaa pisze::)
jak nie urosną to widzę że pędzel TZta do golenia będzie łysy

Merlin pisze::lol:![]()
miałem coś napisać ale wolę się w język ugryźć

Szelmaa pisze:Merlin pisze::lol:![]()
miałem coś napisać ale wolę się w język ugryźć
zbereźnik!
elca pisze:A czy pędzle w uszach są obowiązkowe dla MCO?
MariaD pisze:elca pisze:A czy pędzle w uszach są obowiązkowe dla MCO?
W standardzie - "pożądane", tak jak kryza na szyi. Na wystawie punktów za to nie odejmują.

Dwa diabołki się dzisiaj tak prały, że musiałam obu za kark złapac i dobitnie zapytać, co się tu dzieje! Mały zaczepia łapą Dyzia, a potem się drze w niebogłosy, że go Dyzio zębami do parteru sprowadza. Ja ybm nie miała nic przeciwko temu wychowywaniu, ale oni to uprawiają przez 6-ta rano..
potem jest chwila przerwy, bo śniadanie, kuwetowanie (jeden po drugiem), znowu krótki sparring,a potem idą grzecznie do sypialni -jeden przytula sie do Tomka, drugi do poduszki za łóżkiem i śpią, dopoki Tomi nie wstanie

wojtekn pisze:To i tak masz dobrze że o 6-tej rano mój dla przykładu pierwsza szajba 2:30 a kolejna 4:30. I tak dzień w dzień.
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości