Moderator: Estraven
Myszolandia pisze:tyle ,ze ja o królewience miałam na myśli,że Maryś ma ją pieścić,głaskać,dawać jeść kiedy sobie zażyczy itp.itd
MaryLux pisze:Myszolandia pisze:tyle ,ze ja o królewience miałam na myśli,że Maryś ma ją pieścić,głaskać,dawać jeść kiedy sobie zażyczy itp.itd
I jeszcze co?
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Myszolandia pisze:tyle ,ze ja o królewience miałam na myśli,że Maryś ma ją pieścić,głaskać,dawać jeść kiedy sobie zażyczy itp.itd
I jeszcze co?
no nie wiem, coś się Maryś rozpusciłaś jak dziadoski biczmasz być na każde pstryknięcie pazurków Inusi moja droga
![]()
jak każda z nas
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Myszolandia pisze:tyle ,ze ja o królewience miałam na myśli,że Maryś ma ją pieścić,głaskać,dawać jeść kiedy sobie zażyczy itp.itd
I jeszcze co?
no nie wiem, coś się Maryś rozpusciłaś jak dziadoski biczmasz być na każde pstryknięcie pazurków Inusi moja droga
![]()
jak każda z nas
Albo przed pstryknięciem

Ewa L. pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Myszolandia pisze:tyle ,ze ja o królewience miałam na myśli,że Maryś ma ją pieścić,głaskać,dawać jeść kiedy sobie zażyczy itp.itd
I jeszcze co?
![]()
jak każda z nas
Albo przed pstryknięciem
O o o - jeszcze lepiej

Ewa L. pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Myszolandia pisze:tyle ,ze ja o królewience miałam na myśli,że Maryś ma ją pieścić,głaskać,dawać jeść kiedy sobie zażyczy itp.itd
I jeszcze co?
![]()
jak każda z nas
Albo przed pstryknięciem
O o o - jeszcze lepiej

agusialublin pisze:No widzę że Marysia zakumała o co chodzi![]()
no to teraz pędem do Inusi i pytaj na co kotusia ma ochotę
agusialublin pisze:Widzę że Marysia wzięła sobie silnie do serca moje słowa![]()
i pomknęła do Inusi niczym błyskawica
MaryLux pisze:agusialublin pisze:No widzę że Marysia zakumała o co chodzi![]()
Jak to na co? Na mruczenie na fotelu z kolan Dużej!

agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:No widzę że Marysia zakumała o co chodzi![]()
Jak to na co? Na mruczenie na fotelu z kolan Dużej!
i na głaskanko i mizianko![]()
czesć Maryś
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], nfd, Silverblue, Sylwia_mewka i 11 gości