Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 17, 2013 9:09 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Mam taką samą realistyczną myszkę :1luvu: I przez bardzo długi okres była najukochańszą zabawką Hani :D

Zazdroszczę Ci tych parapetów i jak kiedyś już się swojego mieszkania dorobię to takie szerokie będę mieć :D

Miłego dnia :D
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Sob gru 21, 2013 11:20 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Witaj Izuniu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Głaski dla kawalerów :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie gru 22, 2013 21:16 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Nie gru 22, 2013 21:44 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Miraclle pisze:Obrazek

Dziękuję, Basiu z całego serca za piękne życzenia. :1luvu: :1luvu:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Nie gru 22, 2013 21:49 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Witajcie. :) Rzadko bywam, bo staram się tę przerwę spożytkować na naukę do egzaminów i robienie projektów, nauczona zeszłorocznymi doświadczeniami, kiedy wszystko zostawiłam na ostatnią chwilę. :wink:

Tym niemniej wpadłam, by złożyć wszystkim cudownym osobom odwiedzającym skromny wątek Malagusia i Pinka serdeczne życzenia z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia. :1luvu: Dziękuję Wam za to, że nas odwiedzacie, kiedy trzeba wspieracie dobrym słowem, dajecie wspaniałe rady w potrzebie - dziękuję za to, że jesteście. :1luvu: I mam nadzieję, zostaniecie z nami nadal. :D Niech Wam się wiedzie w tym nadchodzącym roku 2014!

Na koniec zostawiam tegoroczną świąteczną kartkę z moimi łobuzami:
Obrazek

solarie

Post » Nie gru 22, 2013 22:52 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon gru 23, 2013 17:55 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Myszo, dziękuję pięknie. :1luvu:

W ogóle, matko i córko... umarłam. :smiech3: :smiech3: :smiech3: Patrzcie, co odesłała mi przyjaciółka w odpowiedzi na moją kocią kartkę: http://host-d.oddcast.com/php/applicati ... 55665686.3

Moje koty na Broadwayu. :ryk: :ryk:

solarie

Post » Pon gru 23, 2013 18:16 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Zdrowych spokojnych i rodzinnych Świąt spędzonych z najbliższymi oraz szczęśliwego Nowego Roku opływającego szczęściem i samymi sukcesami życzymy całą naszą bandą ;)
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Pon gru 23, 2013 19:25 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Obrazek

:kotek: Chcielibyśmy złożyć życzenia wesołych, ciepłych, białych i mrrrrruczących Świąt Bożego Narodzenia oraz jak najbardziej cudownego Nowego Roku, pełnego kociej sierści, kopania w kuwetkach, pobudek o 4 nad ranem, kwiatków podgryzania oraz wszędobylskiego spania
:kotek:
Tosia&Bazyl&Magda
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Wto gru 24, 2013 0:31 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

nie potrafie pisac takich pieknych zyczen ani kartek cudnych robic, ale za to przesylam najslodsze, najgoretsze swiateczke buziaki dla kociastych :* :* :* :* wraz z ludzka sluzba ;) :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 24, 2013 4:02 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Izuś:)
Obrazek
Kiedy pierwsza gwiazdka błyśnie
Niech nam serca radość ściśnie
Niech ta gwiazda jasno świeci
Niech nadziei promyk wznieci...

Spokojnych i zdrowych Świąt w miłym gronie rodzinnym, z przyjaciółmi i znajomymi, życzy Duża z kocio-psią rodzinką Rambolińskiego
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto gru 24, 2013 13:12 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Izuniu czy chłopcy pomagają w przygotowaniach ? :mrgreen:
Moi od rana pomagają za czworo :ryk:
Na zmianę pilnują rybek :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Wto gru 24, 2013 14:02 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

KubaTST pisze:Zdrowych spokojnych i rodzinnych Świąt spędzonych z najbliższymi oraz szczęśliwego Nowego Roku opływającego szczęściem i samymi sukcesami życzymy całą naszą bandą ;)

Dziękuję, Moniu. :1luvu:

NatjaSNB pisze:Obrazek

:kotek: Chcielibyśmy złożyć życzenia wesołych, ciepłych, białych i mrrrrruczących Świąt Bożego Narodzenia oraz jak najbardziej cudownego Nowego Roku, pełnego kociej sierści, kopania w kuwetkach, pobudek o 4 nad ranem, kwiatków podgryzania oraz wszędobylskiego spania
:kotek:
Tosia&Bazyl&Magda

Madziu, dziękuję bardzo, kartka piękna. :1luvu:

Kociara82 pisze:nie potrafie pisac takich pieknych zyczen ani kartek cudnych robic, ale za to przesylam najslodsze, najgoretsze swiateczke buziaki dla kociastych :* :* :* :* wraz z ludzka sluzba ;) :piwa:

Kociaro, to pamięć się liczy i szczerość, dziękuję serdecznie. :1luvu:

AnnAArczyK pisze:Izuś:)
Obrazek
Kiedy pierwsza gwiazdka błyśnie
Niech nam serca radość ściśnie
Niech ta gwiazda jasno świeci
Niech nadziei promyk wznieci...

Spokojnych i zdrowych Świąt w miłym gronie rodzinnym, z przyjaciółmi i znajomymi, życzy Duża z kocio-psią rodzinką Rambolińskiego

Zuziu, dziękuję z całego serduszka. :1luvu:

solarie

Post » Wto gru 24, 2013 14:04 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Miraclle pisze:Izuniu czy chłopcy pomagają w przygotowaniach ? :mrgreen:
Moi od rana pomagają za czworo :ryk:
Na zmianę pilnują rybek :wink:

Oni już od wczoraj pomagali, od momentu lepienia pierogów. Ja byłam odwrócona tyłem i lepiłam pierogi z kapustą i grzybami, za plecami miałam deskę, na której układałam pierogi czekające do gotowania. Chwila nieuwagi i Pinek wspiął się na krzesło, po czym porwał z tacki jednego surowego pieroga, zobaczyłam tylko po chwili jak na podłodze zlizuje z niego mąkę. :lol: To jest specyficzny kot, on WSZYSTKIEGO musi spróbować. :roll:
A dzisiaj przy rybkach to już w ogóle nie opuszczają kuchni, dostali trochę karpia na smaczek, także leżą zadowoleni na krzesłach i pilnują, żeby się rybki na patelni nie spaliły. :mrgreen:

solarie

Post » Wto gru 24, 2013 15:24 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / nowe zdjęcia i film

Kochane Słodziaki :)
Wesołych Świąt!!!
:kotek: :kotek:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

[poprzednia][następna]