Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Kolejny zmarnowany weekend, facet nawet nie zadzwonił
vanesia1 pisze:NatjaSNB pisze:Kolejny zmarnowany weekend, facet nawet nie zadzwonił
Co to kurde jest?![]()
Poważni są ci ludzie czy nie..?
NatjaSNB pisze:vanesia1 pisze:NatjaSNB pisze:Kolejny zmarnowany weekend, facet nawet nie zadzwonił
Co to kurde jest?![]()
Poważni są ci ludzie czy nie..?
Liczyłam się, że może nie zadzwonić, bo pogoda nie sprzyja zakładaniu siatki... ech![]()
Na Dzień Dziecka... wspominki... pierwsze zdjęcie moich maleństw zaraz po przywiezieniu i wyjęciu ich z transportera 22 grudnia 2012Kiepska jakość, ale fota dla mnie wyjątkowa
![]()
ab. pisze:Część nie mam internetu i korzystam z telefonu.
Zdjęcia boskie takie dwie małe Szajki.
NatjaSNB pisze:Dzisiaj próba ognia... zamiast wieczorem wymęczyć kociaki wędkami, piłeczkami i ganianiem po całym domu - nadrabialiśmy ostatni sezon ulubionego serialu... ciekawe czy koty dadzą nam teraz pospać
isabell36 pisze:NatjaSNB pisze:Dzisiaj próba ognia... zamiast wieczorem wymęczyć kociaki wędkami, piłeczkami i ganianiem po całym domu - nadrabialiśmy ostatni sezon ulubionego serialu... ciekawe czy koty dadzą nam teraz pospać
trzeba było zainwestować w stopery - ja tak zrobiłam jak ostatnio o 4 rano obudził mnie jakiś pijany ze szczęścia ... ptak - miałam mordercze instynkty wtedyrozumiałam koty
i kupiłam stopery - mają jeszcze tą zaletę, że wygłuszają poranne harce Rysi
vanesia1 pisze:Ja mogę być nieczuła na dźwięki ale na ból obgryzanych palców u nóg już nie..
isabell36 pisze:vanesia1 pisze:Ja mogę być nieczuła na dźwięki ale na ból obgryzanych palców u nóg już nie..
u mnie obgryza tylko Bella, która grzecznie śpi tyle ile śpi Duża - kot idealny wprost !
dzisiaj rano jak się obudziłam i ją pogłaskałam to zaczęła mnie gryźć w rękę słodko mrucząc i patrząc w oczy ile wytrzymam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Sigrid i 911 gości