Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 24, 2013 23:16 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

8O :roll: :?: :arrow: :D
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Sob maja 25, 2013 6:46 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Kinnia , coś chciałaś wyrazić w ten sposób??
Ja tępa jestem, do mnie trzeba słowami, nijak nie kumam takich aluzji... :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob maja 25, 2013 6:55 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

O! Morelowa wstali :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob maja 25, 2013 7:56 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Brakuje mi emota z wywalonym językiem - sobie zwizualizuj :mrgreen:
A , a propos, Dorota, to dziś wszystko 1 mln razy!

Podobno dziś na Warszawę [pewnie i okolice] ma spaść jakaś niespotykana ilość deszczu :strach: To się wszyscy jakoś tam trzymajcie ..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Sob maja 25, 2013 9:27 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Brakuje mi emota z wywalonym językiem - sobie zwizualizuj :mrgreen:

Obrazek taka może być? :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob maja 25, 2013 11:39 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Brakuje mi emota z wywalonym językiem - sobie zwizualizuj :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A ja lubie ten usmiech: Obrazek
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Nie maja 26, 2013 11:08 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

oooooooooooooooooooooooo

skąd macie takie fajności .......... ja też chcę..... cierpię z powodu braku środków wyrazu :mrgreen: w ........ dostepnych emotkach..... skąd to wziąć? i jak - najważniejsze. JAK?
Obrazek

Kinnia

Post » Nie maja 26, 2013 16:36 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

"Broszkowy" jezyk jest śliczniusie, 'środkowe' Doroty też na temat, ale skrajne kojarza mi się zgoła z czym innym.

Kiedyś ktoś mi przysłał stronę z emotami - mam zapisaną. I ponoć to wystarczy jakoś link... jakby zdjecie.. Ale nigdy mi się nie udało :twisted:

Nie było mnie w domu ponad dobę :P
Wszyscy żyją. Wszystko wyżarte, kupy i siki w kuwetach, nikt nie narzygał [nie umiem rozgryść Migdała z tymi zwrotami... raz tak , raz siak w takich samych okolicznościach jedzeniowo-odkłaczaczowych]

Spotkałam dziś na pikniku Politechniki Wroc.. nad Odrą we WRo, MaryLux [podobno w pracy.. :roll: :mrgreen: ], a wczoraj wieczorem kolega się ujawnił, że posiadł :wink: dwa lata temu kota od... MalgWroclaw. Zgadało się - nazwiskiem rzucił i stąd moja wiedza :mrgreen:
Kot ma sie dobrze i ma kolegę.

Obrazek

morelowa

Post » Nie maja 26, 2013 17:59 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Piknik mówisz....... czemu juz nie wykładasz. Tyle energii wciąż masz, że niejeden by pozazdrościł.
A skoro już do konszachtów i znajomości się przyznajesz tooooooo pytaj o chętnych na gang i Cosię. :mrgreen:
Interesowna się zrobiłam w tej kwestii.

A link do emotów poproszę bardzo bo wciąż cierpię......
Obrazek

Kinnia

Post » Nie maja 26, 2013 18:06 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Nie maja 26, 2013 19:20 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Bo nigdy nie wykładałam...?
Nawet z kawą na ławę nieszczególnie mi szło.. i dalej idzie... :?

Kinnia, jakbym tylko mogła wyadoptować wszystkie koty świata.. I Mary i Malg mają swoje do wyadoptowania; z ludźmi, a którymi sie widziałam wczoraj na sześcioro, pięcioro ma koty [nie pojednyncze]. Piąty - mój syn + synowa - mają stukniętego dwulatka człowieczego. Na razie. Za to ich matki mają koty :mrgreen: :mrgreen:

Natomiast mam koleżankę, o której już pisałam kiedyś w kontekście 'co powiedzieć babie, która postanowiła nie wykastrować kotki'. Zdano mi relację z tego, że znowu szuka sposobu, bo kota ma kolejną rujkę. Odpowiedź otrzymała zgodnym chórem - wysterylizować! A ona - NIE! Wykształcona, umie czytać [polonistka] i takie tam.. Usłyszała juz wszystkie argumenty. Sama ich nie ma ... poza... a dlaczego kobiety nie? :evil: No, ręce opadają...

Obrazek

morelowa

Post » Nie maja 26, 2013 20:03 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Natomiast mam koleżankę, o której już pisałam kiedyś w kontekście 'co powiedzieć babie, która postanowiła nie wykastrować kotki'. Zdano mi relację z tego, że znowu szuka sposobu, bo kota ma kolejną rujkę. Odpowiedź otrzymała zgodnym chórem - wysterylizować! A ona - NIE! Wykształcona, umie czytać [polonistka] i takie tam.. Usłyszała juz wszystkie argumenty. Sama ich nie ma ... poza... a dlaczego kobiety nie? :evil: No, ręce opadają...

Zawsze możesz odpowiedzieć brutalnie i prawdziwie, że kobieta przez fakt posiadania macicy nie będzie co miesiąc musiała koniecznie się puścić z co najmniej jednym facetem, a kotka tak (z tyloma kocurami ile się da). I ją tak prze ślepy instynkt do oddania się pierwszemu lepszemu, że ją swędzi jak człowieka przy wietrznej ospie. Plus Angelina Jolie usunęła sobie prewencyjnie obie piersi bo miała duże prawdopodobieństwo że dostanie raka i zejdzie w ciągu max.`10 lat - kotka rujkując i rodząc ma podobne prawdopodobieństwo śmiertelnego zejścia przez ropomacicze, choroby kocie weneryczne i wirusowe itp. itd. Plus kobieta nie mogąca rodzić przeżywa męki psychiczne - kotka nie ma tego typu problemów i żyje sobie szczęśliwie jak pączek w maśle.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie maja 26, 2013 20:04 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Kinnia pisze:oooooooooooooooooooooooo

skąd macie takie fajności .......... ja też chcę..... cierpię z powodu braku środków wyrazu :mrgreen: w ........ dostepnych emotkach..... skąd to wziąć? i jak - najważniejsze. JAK?

cosgan.de Obrazek

Dorota

Post » Pon maja 27, 2013 7:00 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Kotka oczywiście jest niewychodząca. Dzieci nie będzie. Koleżanka słyszała już nie jedno... Nie wiem.. Za dwa tyg. może znowu będę we Wro, może się spotkamy - jak mi się uda zmusić ja do słuchania.. :roll:

Kinnia - usatysfakcjonowana? emotowo, oczywiście :wink:

Obrazek

morelowa

Post » Pon maja 27, 2013 7:34 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Tyram.

Dorota

[poprzednia][następna]