Moderator: Estraven
morelowa pisze:Śliczna![]()
Ale ja to bym chciała - gdybym miała wybór - takie surowe deski. Mogłyby być krzywe trocheOj, wiem, że to niepraktyczne, niepopularne i w ogóle.. Ale takie jak kiedyś były w chatach.. Myte szczotką, wodą z mydłem... Tylko kto by mył to nie wiem
![]()
Mogłyby być czymś zapuszczone byle powierzchnia była niepowleczona.
Ot, takie marzenie kolejne
morelowa pisze:Kobity nie były szczęśliwe.. choć kto je tam wie..![]()
morelowa pisze:Może słówko podpowiedz? O książce przeczytałam, ale co Cię tak zbulwersowało odnośnie potrzeb szczęścia? W najbliższym czasie nie przeczytam..
Broszka, nie przeszkadzają Ci te wtręty?
Broszka pisze:Będzie super dopiero po cyklinowaniu i olejowaniu lub lakierowaniu - wciąż nie wiem co wybierzemy a decyzja musi zapaść jutro rano podczas wizyty cykliniarzadagmara-olga pisze:super podłoga
Deski na razie jeszcze surowemorelowa pisze:Ja wprawdzie lubię ciemne deski, ale piękna jest podłoga - jakie to drewno?Nie wiem jakie to drewno, chyba nie sosna bo ma ładną, słojowo-sękatą fakturę, ale wiem że będzie ciemniało z czasem... Dopytam TZta i powiem.
Takie same deski położyliśmy kilka lat temu w pokoju gościnnym - lakierowane matowym lakierem bezbarwnym teraz są ciemne i piękne:
Broszka pisze:Dobrze że się odezwałaś Jasiu bo martwiłam się trochę co tam u Ciebie...
Oj biedne te Twoje koteczki. Myślę że stresują się kociakami...
Taki to już los rezydentów kiedy przygarnia się koty na dt
Jeśli troszkę jedzą to nic złego się nie dzieje, po jakimś czasie się przyzwyczają i wróci im apetyt
morelowa pisze:Może słówko podpowiedz? O książce przeczytałam, ale co Cię tak zbulwersowało odnośnie potrzeb szczęścia? W najbliższym czasie nie przeczytam..
Broszka, nie przeszkadzają Ci te wtręty?
morelowa pisze:Kobity nie były szczęśliwe.. choć kto je tam wie..![]()
morelowa pisze:Może one nie mają po prostu innych doświadczeń, nie widzą, że można inaczej. A mają jedzenie, jakiś dom..
morelowa pisze:Ja mam wybór - mogę dać kotom kolację, albo nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 337 gości