Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Mnie tam rude nie kręci![]()
Za to pointy i owszem![]()
Do Ciebie oczywiście - i do placka
bonsai88 pisze:Listonosz to bardzo miły starszy pan... taki dżentelmen starej daty. Zazwyczaj biedny nie wie co ma zrobić i gdzie oczy podziać, więc wlepia wzrok w szkrzynki na listy [plecami się do kobiety przeciez nie odwróci!] jakby od tego miało jego życie zależeć i po omacku mi wszystko podaje. A ja staram się wszystko chwycić nie tracąc przy tym ręcznika.
Dodam, że listy polecone, wymagające podpisu przychodzą do mnie średnio 3-4 razy w tygodniu.
kalair pisze:Hejka Kochane!![]()
Najlepiej Aluś każ połozyć pod drzwiami przesyłkę.
MonikaMroz pisze:Hej Alus.
bozena640 pisze:Witam![]()
Kiedyś udało mi się zrzucić 10 kg chodząc dziennie na 1,5 godzinne spacery przez rok. Innej diety nie stosowałam, ale wtedy miałam normalną pracę (8 godzin i do domu)
Nelly pisze:bonsai88 pisze:Listonosz to bardzo miły starszy pan... taki dżentelmen starej daty. Zazwyczaj biedny nie wie co ma zrobić i gdzie oczy podziać, więc wlepia wzrok w szkrzynki na listy [plecami się do kobiety przeciez nie odwróci!] jakby od tego miało jego życie zależeć i po omacku mi wszystko podaje. A ja staram się wszystko chwycić nie tracąc przy tym ręcznika.
Dodam, że listy polecone, wymagające podpisu przychodzą do mnie średnio 3-4 razy w tygodniu.
No to powinien już się przyzwyczaić skoro tak często bywaBiedny
Nelly pisze:kalair pisze:Hejka Kochane!![]()
Najlepiej Aluś każ połozyć pod drzwiami przesyłkę.
Ale w związku z prysznicem? To nie ja! To bonsai88 wodzi na pokuszenie Bogu ducha winnego- jak się okazuje - listonosza
Danusia pisze:Dobry wieczor![]()
Nelluś poproszę o przepis na ciasto z rabarbaremja uwielbiam
![]()
dziś zrobiłam sernik na zimno ,z galaretką i truskawkami, a młoda też jakieś ciasto upiekła. Ale to wszystko na jutro,no i znowu se nie odmówię
![]()
bonsai88 pisze:
Przyzwyczaił się - teraz od razu staje bokiem do drzwi. Swoją drogą nie wyobrażasz sobie jak się pan listonosz ostatnio ucieszył! Ucieszył się słowami "Ooo.. pani dzisiaj ubrana
"
.
bonsai88 pisze:Wodzić na pokuszenie to ja będę jak schudnę jeszcze jakieś 10 kg
bozena640 pisze:Zaglądamy
bozena640 pisze:Poproszę "domowe" fotkki Maurycego![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości