Erin pisze:To zjedz i odpocznij.
Jutro sobie popiszemy
O tak, to ja bardzo proszę o chwilę przerwy

Tylko się wyśpię i znowu mogę tu z Wami siedzieć

Tak więc baaardzo dziękuję za wszystkie życzenia i za to, że ze mną dziś posiedziałyście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:To zjedz i odpocznij.
Jutro sobie popiszemy
kamari pisze:Bianka 4 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:Erin pisze:Cyferki, cyferkami - wypijmy lepiej!
No jak mam pić, jak nie mam co?![]()
Jedynego szampana córki zabrały...
To wody się napij![]()
Dobrze, że się dziewczynki bawią, to teraz dla nich takie ważne
A niech dziewczyny bawią się do woli![]()
Uwaga będę mówić jak stara baba... kiedyś marzyłam o prawdziwym balu sylwestrowym w pięknych sukniach, frakach lub smokingach itd, zabawie do białego rana... a teraz kupuję sobie francuskie winko musujące (na prawdziwego szampana mnie nie stać) różne smakołyki, których na co dzień nie mam i siedzę z moimi zwierzakami w domu... i właśnie to jest najpiękniejszym przejściem w Nowy Rok
Znalazła się stara baba na nowy rok![]()
![]()
Mam jeszcze w szafie prawdziwą balową suknię, ale wolę sylwestra z kociastymi![]()
W ramach szampana mamy Dorato, serdecznie zapraszamy
johaśka pisze:marzenia....
ja kiedyś marzyłam o bialej sukni z welonem....
po rozwodzie odechciało mi sie wszystkiego: i sukni i welonu i całej reszty....
do drugiego slubu szłam w 9msc ciąży, w spodniach i bez welonuza to teraz wiem co to znaczy święty spokój, szczęście i dobry mąż......
temat rzeka.....
vip0 pisze:Rozwód za mną....jedna z najwspanialszych chwil mojego życia.
Głupio brzmi, ale prawdziwe jest.
Dobrej nocy noworocznej, pięknych snów i poranku bez kaca![]()
.
vip0 pisze:johaśka pisze:zamorduję za pisanie takim maczkiem... ja przecież malo widząca jestem a okularom dobrze na telewizorze.....
No, one, te moje ciotki, to sobie często tak maczkują...a ja tyż na bakier z oczamy.
johaśka pisze:vip0 pisze:Rozwód za mną....jedna z najwspanialszych chwil mojego życia.
.
za mną też.... i wiem co mówisz: też uważam ze to była wspaniala chwila... wcale to niegłupie, przeciwnie...
ale poznałam B i wiem co to znaczy NORMALNY dom.....
spokojnej nocy kobitki
johaśka pisze:vip0 pisze:Rozwód za mną....jedna z najwspanialszych chwil mojego życia.
.
za mną też.... i wiem co mówisz: też uważam ze to była wspaniala chwila... wcale to niegłupie, przeciwnie...
ale poznałam B i wiem co to znaczy NORMALNY dom.....
spokojnej nocy kobitki
vip0 pisze:johaśka pisze:zamorduję za pisanie takim maczkiem... ja przecież malo widząca jestem a okularom dobrze na telewizorze.....
No, one, te moje ciotki, to sobie często tak maczkują...a ja tyż na bakier z oczamy.
Erin pisze:No to bon voyage
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 414 gości