Cypisek i Rysio III - Lusia zostaje z nami

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 02, 2012 7:16 Re: Cypisek i Rysio III - wróciliśmy z wakacji fotki s.40

Madziu, super zdjęcia, chciałabym kiedyś do Turcji pojechać. Palma nocą niesamowita:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob cze 02, 2012 8:45 Re: Cypisek i Rysio III - wróciliśmy z wakacji fotki s.40

śliczne te białaski :)
i Magda mi się bardzo podoba 8)
fajnie, że mają gdzieś takie bezpieczne miejsce dla siebie

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob cze 02, 2012 8:53 Re: Cypisek i Rysio III - wróciliśmy z wakacji fotki s.40

Świetnie, że koteczki są dobrze traktowane w Turcji. Szkoda jednak, pieski już nie są w takim poszanowaniu. W Polsce ludzie często nie lubią bezdomnych kotków i psów, przeganiają je. :strach:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon cze 04, 2012 19:11 Re: Cypisek i Rysio III - wróciliśmy z wakacji fotki s.40

16 czerwca mam wesele mojego brata, a nie mam jeszcze ani sukienki, ani butów, ani nic :roll:
najgorsze jest to, że nic mi się nie podoba, bo wszędzie tylko kfiotki i kfiotki :?
jak się uprą na jeden wzór to nie ma zmiłuj - wszystko na jedno kopyto :evil:

no nie, przepraszam...spodobała mi się jedna sukienka. Piekna. Klasyczna, w kremowym kolorze. Gładka. Do założenia nie tylko na wesele....niedobrze że ją przymierzyłam jako pierwsza. Teraz żadna mi się już nie podoba..a tamta....droga jak cholera!!
łeeeeee tam, z tymi weselami :evil: :evil: :evil:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon cze 04, 2012 20:06 Re: Cypisek i Rysio III - w co się ubrać na wesele...

Skądś to znam...Mam wiec zasadę-nie mierzę nic co jest powyżej wyznaczonego budżetu. Teraz modne są sukienki rozkloszowane do dołu, długość ciut za kolanko. Kup jasny kolor, podkreśl cienkim paseczkiem w talii-to zawsze rewelacyjnie wyszczupla.Coś jak tu ale dłuższa

http://moda.allegro.pl/sukienka-wieczor ... 04055.html

Do tego buty takie, w jakich jeszcze pochodzisz a nie na jeden raz! Torbę-kopertówkę - i to całkiem sporą i...będzie super i na czasie! Swoją drogą na weselach jest spory przekrój garderoby-od kreacji sylwestrowych przez typowo weselne, stonowane aż po garsoneczki typowo biurowe. Zależy tez czy będziesz tańczyć? Odpusc sobie czerń - zachowaj na noc sylwestrową a teraz postaw na kolor!

Ja kupiłabym sobie taką jak na głównej fotce :wink:
http://moda.allegro.pl/sukienka-nude-fa ... 10157.html

Klasyczna z odrobiną fantazji
http://moda.allegro.pl/suknia-z-roza-ro ... 91614.html

Zresztą przecież Łódź to zagłębie ciuchów, w którym się zaopatruje cała Polska...znajdziesz coś na pewno :!:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto cze 05, 2012 7:54 Re: Cypisek i Rysio III - w co się ubrać na wesele...

oj znam to, znam, kiedyś się tak szykowałam na wesele przyjaciółki. A i tak największym problemem było znalezienie odpowiednich do sukienki butów :roll:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto cze 05, 2012 8:01 Re: Cypisek i Rysio III - w co się ubrać na wesele...

Asia dzięki :love:
ja właśnie lubię sukienki rozkloszowane do dołu, mniej więcej do połowy łydki. Taka sukienka ładnie kamufluje rozłożyste biodra i uda :twisted:
a noga w butach na wyższym obcasie wygląda na szczuplejszą.

Najgorsze jest to, że teraz tylko te kwiatki, cwietki :evil:
a właśnie gładkich nie można znaleźć.

W sobotę jadę do Ptaka :roll:
padnę a znaleźć coś muszę...
Obrazek

magdaradek

Post » Wto cze 05, 2012 8:05 Re: Cypisek i Rysio III - w co się ubrać na wesele...

a jeszcze przyznam się Wam, że zakupiłam sobie bieliznę wyszczuplającą ;)
i czekam na jej dostawę i to w niej będę mierzyć sukienkę.

Powinnam się zmieścić w mniejszy rozmiar...
no i fałdek nie będzie tu i tam :mrgreen:

rewelacyjnie, że robią teraz takie rzeczy :D
Obrazek

magdaradek

Post » Wto cze 05, 2012 21:37 Re: Cypisek i Rysio III - w co się ubrać na wesele...

magdaradek pisze:a jeszcze przyznam się Wam, że zakupiłam sobie bieliznę wyszczuplającą ;)
i czekam na jej dostawę i to w niej będę mierzyć sukienkę.

Powinnam się zmieścić w mniejszy rozmiar...
no i fałdek nie będzie tu i tam :mrgreen:

rewelacyjnie, że robią teraz takie rzeczy :D

moja kuzynka fundnęła sobie takie body zapinane z przodu na haftki, kończące się pod biustem, potem szelki jak od stanika - jest takie, ze nawet siada to fałdka się nie zrobi (a jest z czego po ciąży :wink: )

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro cze 06, 2012 8:36 Re: Cypisek i Rysio III - w co się ubrać na wesele...

no właśnie coś takiego kupiłam.
i w tym kiecki mierzyć będę :D
Obrazek

magdaradek

Post » Śro cze 06, 2012 8:43 Re: Cypisek i Rysio III - w co się ubrać na wesele...

dziewczyny, też mam takie coś.. brzuch wypłaszcza rewelacyjnie i pośladki podnosi, ale jak sobie podjadłam to nie mogłam oddychać.. i powiedziałam że nigdy więcej.. masakra
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro cze 06, 2012 8:44 Re: Cypisek i Rysio III - w co się ubrać na wesele...

bo to jest po to, żeby nie jeść
jedzenie szkodzi :twisted:

pozytywka

Post » Śro cze 06, 2012 8:45 Re: Cypisek i Rysio III - w co się ubrać na wesele...

no właśnie nie będę jeść
albo nie - będę. Najwyżej haftki mi puszczą, albo ja puszczę hafta :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro cze 06, 2012 8:48 Re: Cypisek i Rysio III - w co się ubrać na wesele...

magdaradek pisze:no właśnie nie będę jeść
albo nie - będę. Najwyżej haftki mi puszczą, albo ja puszczę hafta :ryk: :ryk: :ryk:

no niestety - szybciej to drugie 8) ja pierdykam, gorset w XXI wieku 8O :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 06, 2012 8:49 Re: Cypisek i Rysio III - w co się ubrać na wesele...

oglądałam to ustrojstwo
zastanawiałam się tylko, co mam zrobić z biustem; przerzucić na plecy?

pozytywka

[poprzednia][następna]