Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:bozena640 pisze:dune pisze:bozena640 pisze:no mój niby sprawny, ale tak jakoś szybciej jest nasypać do kubka i zalać wrzątkiem
to się chyba wygodnictwo nazywa
![]()
![]()
a ja pije tylko rozpuszczalną gdyż nie trzeba zalewać wrzątkiem...i mozna sobie "dorabiac" w nieskonczoność w ciągu dnia jak wystygnie i sie traci rachubę - i to sie nazywa wygodnictwo ....![]()
![]()
Z tego wynika że obie jesteśmy wygodne![]()
![]()
Za rozpuszczalna nie przepadam. często specjalnie kupuję tylko dla gosci.
Ciepła pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:dune pisze:bozena640 pisze:no mój niby sprawny, ale tak jakoś szybciej jest nasypać do kubka i zalać wrzątkiem
to się chyba wygodnictwo nazywa
![]()
![]()
a ja pije tylko rozpuszczalną gdyż nie trzeba zalewać wrzątkiem...i mozna sobie "dorabiac" w nieskonczoność w ciągu dnia jak wystygnie i sie traci rachubę - i to sie nazywa wygodnictwo ....![]()
![]()
![]()
to kup ją w sierpniu
Danusia pisze:Ciepła pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:dune pisze:
![]()
![]()
to kup ją w sierpniu
O , Asia do mnie wpadnie
Danusia pisze:Ciepła pisze:
będę w okolicy no
byle nie 15 i 27![]()
a konkretnie gdzie i kiedy będziesz?
Ciepła pisze:Danusia pisze:Ciepła pisze:
będę w okolicy no
byle nie 15 i 27![]()
a konkretnie gdzie i kiedy będziesz?
urlop biore 16 sierpnia i jade Zielona Góra i Chełmice,wracając bokiem gebelsówki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości