Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 16, 2011 14:43 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Ale tak ogólnie to dobre wieści na temat Plamka, co mnie cieszy ::D:
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw cze 16, 2011 14:57 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

A teraz opiszę wam kolejny dzień mojej felinoterapii..
Ja nie należę do osób,które użalają się nad sobą,wiecej szkody to przynosi,niż pożytku,a żyć i tak dalej trzeba.
Ale jestem człowiekiem i czasem tak sie wszystko przeleje...
No i tak było dzisiaj rano.
Powypuszczałam koty,zrobiłam sobie kawę,usiadłam nad tą kawą i wtedy jakieś złe na mnie przyszło.
Że jestem zmęczona,niewyspana,że mi sił brakuje,że męczy mnie choroba,nie mam pracy,nie mam pieniędzy,nic się nie udaje,i takie tam...ogólnie że wszystko jest do d...!
I kiedy tak siedziałam popłakując sobie,przyszła Zosia,maciupkie szare sreberko,wpakowała sie na moje kolana i zaczęła się domagać zwykłej porcji głasków,za chwilę przyszedł Punio,7 kilo miłości i łagodności,z tymi swoimi załzawionymi oczkami i wielkim glutem w nosie i strzelił mi baranka niemal wybijając lewe oko,zjawił się też Wiktor,mój udzielny książę,przysiadając na telewizorze,bo on się z plebsem nie utożsamia,a na końcu przyszedł Plamo,w tym swoim kołnierzyku,radośnie wlokąc za sobą przykurzonego półmetrowego fefloka z bandaża.Moje koty patrzyły na mnie,a ich wzrok mówił: " No weź,daj spokój,co się mażesz,jeść byś dała! "
I tak oto kolejny dzień zaczał mieć sens...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw cze 16, 2011 15:14 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

i o to w tym wszystkim chodzi, kocia miłość jest lekarstwem :lol:
bezinteresowna i prawdziwa...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 Pchełka 02.11.2025 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw cze 16, 2011 15:46 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

puszatek pisze:i o to w tym wszystkim chodzi, kocia miłość jest lekarstwem :lol:

Wiesz,puszatku,co najbardziej kocham w kotach?
To,że one mnie kochają bezwarunkowo.
Nie liczy się dla nich czy jestem ładna czy brzydka,bogata czy biedna,mądra czy głupia...liczy się,że wogóle jestem...no i że dzięki temu jest też pełna miseczka oczywiście :ryk: !
Kurczę,jakis filozoficzny nastrój mam dzisiaj... :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw cze 16, 2011 18:12 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

vip0 pisze:
puszatek pisze:i o to w tym wszystkim chodzi, kocia miłość jest lekarstwem :lol:

Nie liczy się dla nich czy jestem ładna czy brzydka,bogata czy biedna,mądra czy głupia...liczy się,że wogóle jestem...no i że dzięki temu jest też pełna miseczka oczywiście :ryk: !
Kurczę,jakis filozoficzny nastrój mam dzisiaj... :? .

śądze tak samo!!!!!
glaski dla plamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gerardbutler

Post » Czw cze 16, 2011 20:21 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Kocia miłość jest najlepsza na wszystko! Zgadzam się z Wami kobitki.
Głaski dla Plamka, dużo sił dla Vip0 :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw cze 16, 2011 20:24 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

vip0 pisze:A teraz opiszę wam kolejny dzień mojej felinoterapii..
Ja nie należę do osób,które użalają się nad sobą,wiecej szkody to przynosi,niż pożytku,a żyć i tak dalej trzeba.
Ale jestem człowiekiem i czasem tak sie wszystko przeleje...
No i tak było dzisiaj rano.
Powypuszczałam koty,zrobiłam sobie kawę,usiadłam nad tą kawą i wtedy jakieś złe na mnie przyszło.
Że jestem zmęczona,niewyspana,że mi sił brakuje,że męczy mnie choroba,nie mam pracy,nie mam pieniędzy,nic się nie udaje,i takie tam...ogólnie że wszystko jest do d...!
I kiedy tak siedziałam popłakując sobie,przyszła Zosia,maciupkie szare sreberko,wpakowała sie na moje kolana i zaczęła się domagać zwykłej porcji głasków,za chwilę przyszedł Punio,7 kilo miłości i łagodności,z tymi swoimi załzawionymi oczkami i wielkim glutem w nosie i strzelił mi baranka niemal wybijając lewe oko,zjawił się też Wiktor,mój udzielny książę,przysiadając na telewizorze,bo on się z plebsem nie utożsamia,a na końcu przyszedł Plamo,w tym swoim kołnierzyku,radośnie wlokąc za sobą przykurzonego półmetrowego fefloka z bandaża.Moje koty patrzyły na mnie,a ich wzrok mówił: " No weź,daj spokój,co się mażesz,jeść byś dała! "
I tak oto kolejny dzień zaczał mieć sens...

:ok: :1luvu: :kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw cze 16, 2011 20:26 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

No to ja tak przyziemnie: Czy pieniądze z Allegro dla Plamka są potrzebne już-teraz? Bo jeśli tak, to mogę trochę przelać na czyjeś konto :)
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Czw cze 16, 2011 20:28 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Szenila pisze:No to ja tak przyziemnie: Czy pieniądze z Allegro dla Plamka są potrzebne już-teraz? Bo jeśli tak, to mogę trochę przelać na czyjeś konto :)

Oj zapomniałam!
Jutro przeleję, bo mam problemy ze stroną banku :oops:
najszczesliwsza

Post » Czw cze 16, 2011 20:40 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

vip0 pisze:Kurczę,jakis filozoficzny nastrój mam dzisiaj... :? .

Ja też, ciśnienie spada, czy cóś. W pracy coraz cieniej , zaczynają sie zwolnienia, w lipcu będzie ich sporo, nie wiadomo na kogo trafi, TŻ właśnie prawie przestał pracować, bo jeden - dwa dni w tygodniu to nie praca, w niedzielę wyłączą mi internet / mam na kartę i nie mam za co zasilić /, a ruda maupa zamiast pańcię pocieszyć, to szlaja się gdzieś po dworze.
Problemy to nie od dziś , ale właśnie dziś doskwierają, czyli ciśnienie spada, no nie? :mrgreen: :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw cze 16, 2011 21:28 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Szenila pisze:No to ja tak przyziemnie: Czy pieniądze z Allegro dla Plamka są potrzebne już-teraz? Bo jeśli tak, to mogę trochę przelać na czyjeś konto :)

Katgral obiecała jutro zrobić rozliczenie,więc może na razie się wstrzymaj przez chwilkę,jutro będziemy wiedzieć na czym stoimy :wink: :1luvu: .

vip

Post » Czw cze 16, 2011 21:42 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Spada...chyba. Wstałam rano i zaczęłam szukać kota. Obszukałam wszystko, drąc się kici, kici Bazyl, Bazyluś itp. Pierwsza myśl, że umarł. Chorował,a to staruszek jest i był kotem wychodzącym, a ma 11 lat. Po pół godzinie wołania zguba się odnalazła. Napędził mi stracha, że ho ho. I skierował się do miski :twisted: Zdziwiony o co cała afera, bo jak woła to ma żarło :mrgreen:

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Czw cze 16, 2011 21:50 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Oj,spada,spada :? .
Usypiam przy komputerze,ale wreszcie sie dorwałam i muszę poczytać.
Po podaniu antybiotyku mojego Pusia 3 godziny nie było :ryk: .
Na szczęście pamiętliwy chłopak nie jest,potem przyszedł i juz mi się pakował na kolana...przy jego wadze to średnia przyjemność :D .
Dziewczyny,ma któraś jakiego patenta na podanie kotu niedobrej zawiesiny?

vip

Post » Czw cze 16, 2011 21:56 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Miauwieczór! :kotek: Podczytuję wątek i cieszę się że Plamuś dochodzi do siebie :)

vip0 pisze:

:ok: I coś w tym jest! Nie wyobrażam sobie życia bez kotów!
Głaski dla Plamka! I pozdrowienia dla Pańci!
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Czw cze 16, 2011 22:00 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

julka75 pisze:Miauwieczór! :kotek: Podczytuję wątek i cieszę się że Plamuś dochodzi do siebie :)

vip0 pisze:

:ok: I coś w tym jest! Nie wyobrażam sobie życia bez kotów!
Głaski dla Plamka! I pozdrowienia dla Pańci!

Dzięki :D !Ja też już sobie nie wyobrażam,żeby ich w moim życiu nie było :wink: .

vip

[poprzednia][następna]