Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go... ['] do zobaczenia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 19:31 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiuniu, życzę Ci najlepszego domu na świecie :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 02, 2012 10:58 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

MalgWroclaw pisze:Misiuniu, życzę Ci najlepszego domu na świecie :ok:

Ja też :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro sty 04, 2012 16:08 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Obrazek
kwiatek dla Misia... :kotek:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt sty 06, 2012 18:25 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu znacznie lepiej po drugiej convenii sika jak należy :)
Powinien jeszcze dostać trzecią tak dla pewności ale niestety leczenie dzikiej tri po podtruciu pochałania wszystkie nasze fundusze więc Misiowi muszą wystarczyć dwie convenie.
Trzymajcie za niego kciuki.

W środę mieliśmy gościa, Misiu skorzystał z okazji, kazał się gościowi wsadzić na kolana i rozkosznie wyciągał szyjkę do miziania mrucząc przy tym głośno. Został należycie wygłaskany i wysmyrany pod brodą, był bardzo zadowolony :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt sty 06, 2012 18:26 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Też chcę wygłaskać Misia :(
ale nie mam jak :( :( :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 06, 2012 18:31 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

MalgWroclaw pisze:Też chcę wygłaskać Misia :(
ale nie mam jak :( :( :(

Zapraszamy na weekend do Łodzi :P
Miś będzie zachwycony :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pt sty 06, 2012 18:33 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

1. nie mam jak (podróż pociągiem, nie bardzo mam czas)
2. nie mam za co kupić biletów :oops: chociaż bym chciała. Jak wiesz, każdy grosz się liczy :oops:
Misiaczku, wybaczysz mi, że jeszcze nie w ten weekend? :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 06, 2012 18:42 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Podróż pociągiem może być fajna, ja tam lubię jeździć pociągami, tyle, że też nie mam za co.
Całą moją kasę pochłania teraz leczenie Tri, do tego jedne z moich leków po "obniżce" za które płaciłam 3 zł jeszcze w grudniu teraz kosztują prawie 14 zł :evil: , jedno opakowanie wystarcza mi na dwa dni :?

iwcia

Post » Pt sty 06, 2012 18:44 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

iwcia pisze:Całą moją kasę pochłania teraz leczenie Tri, do tego jedne z moich leków po "obniżce" za które płaciłam 3 zł jeszcze w grudniu teraz kosztują prawie 14 zł :evil: , jedno opakowanie wystarcza mi na dwa dni :?

Jeszcze nie sprawdziłam cen moich leków :?
Boję się sprawdzać.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 06, 2012 18:51 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

MalgWroclaw pisze:
iwcia pisze:Całą moją kasę pochłania teraz leczenie Tri, do tego jedne z moich leków po "obniżce" za które płaciłam 3 zł jeszcze w grudniu teraz kosztują prawie 14 zł :evil: , jedno opakowanie wystarcza mi na dwa dni :?

Jeszcze nie sprawdziłam cen moich leków :?
Boję się sprawdzać.

Ja sprawdziłam i stwierdziłam, że taniej będzie mi umrzeć niż żyć :?
Tylko jeden z leków ma taką cenę jak poprzednio, reszta droższa :?

iwcia

Post » Pt sty 06, 2012 18:55 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Generalnie taniej umrzeć :?
zwłaszcza, jak się nie chce pogrzebu, jak ja.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 06, 2012 19:26 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

W Polsce chyba pogrzeb jest konieczny... ale w ostateczności robią na koszt państwa...
ale nie można umierać,bo co z tymi, które są pod naszą opieką.

Bo los jest niesprawiedliwy.
Po co daje tyle pieniędzy tym, którzy nie chcą się dzielić z innymi?

Misiek to naprawdę fajny chłopak... u mnie rzesza kociastych niedotykalskich...
To fajowo mieć takiego kociastego, który lubi się przytulać i na kolana przyjdzie :ok:

Misiu kochamy Cię :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt sty 06, 2012 19:35 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

meksykanka pisze:W Polsce chyba pogrzeb jest konieczny... ale w ostateczności robią na koszt państwa...
ale nie można umierać,bo co z tymi, które są pod naszą opieką.

Bo los jest niesprawiedliwy.
Po co daje tyle pieniędzy tym, którzy nie chcą się dzielić z innymi?

Misiek to naprawdę fajny chłopak... u mnie rzesza kociastych niedotykalskich...
To fajowo mieć takiego kociastego, który lubi się przytulać i na kolana przyjdzie :ok:

Misiu kochamy Cię :1luvu:

A tam konieczny. Jak się przeznaczy ciało na potrzeby Akademii Medycznej, to jakoś mniej konieczny
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 06, 2012 19:58 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

No jak się ciało przeznaczy na potrzeby Akademii Medycznej, to oni potem z honorami pochowają :oops:
Tak przynajmniej czytałam...
Pochowanie chyba jednak jest nieuniknione.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt sty 13, 2012 4:35 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Łomatko, kobiety, a co was tak optymistycznie natchnęło???
Macie pewność, że po tamtej stronie lepiej będzie???
Mój TŻ też przyniósł torebeńkę leków za bagatela 140 zł
A mój ukochany (hm) zakład pracy znowu chce więcej za mniej i udowadnia, że mam się z tego cieszyć :twisted: :roll: :!:
w związku z czym o 3rano poszłam się napić cytrynówki (już od lat pewna pani z mojej pracy, wreszcie usunięta przez prężną dyrekcję jako złóg gomułkowsko-gierkowski, udowadniała że jej domowa cytrynówka z ziarnkiem kawy jest lekiem na wiele zła. Niestety mam tylko sklepową cytrynówkę, ale też nienajgorsza)
Misiu, twoje zdrowie!!! :piwa: :1luvu:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

[poprzednia][następna]