Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nurmi pisze:Białko całkowite: 70 g/l, norma 60 - 80...
Nie ma osobno globulin, żebym mogła odjąć, albo jestem guupia
http://img94.imageshack.us/img94/5528/unledyrx.png
Szalony Kot pisze:Parametry nerkowe ma spoko...
Sovelo pisze:Siedze i rycze. Moja kotka miala 1,5 roku, gdy zaginela 20.11.2010.... nadal jej nie ma..... Gucio jest.... zazdroszcze Ci tego szczescia.....Guciu, Tobie życze zdrowia.....
nurmi pisze:Sovelo pisze:Siedze i rycze. Moja kotka miala 1,5 roku, gdy zaginela 20.11.2010.... nadal jej nie ma..... Gucio jest.... zazdroszcze Ci tego szczescia.....Guciu, Tobie życze zdrowia.....
Bardzo mi przykro! Czy mogę jakoś pomóc?
Twoja kotka zaginęła później niż Gucio, jeszcze zawsze jest szansa na odnalezienie!
Ogłoszenia były? w necie i gazetach też? kociarze powiadomieni wszyscy w okolicy, gabinety wet też? Po tak długim czasie trzeba przejśc sie raz jeszcze po ludziach i gabinetach i roznieśc ogłozenia, pokazać znów zdjęcia... ja łaziłam do znudzenia, rozwieszałam ogłoszenia i wkładałam ludziom do skrzynek, za wycieraczki samochodów!!!
Nie poddawaj się, jesteśmy z Tobą wszyscy razem![]()
Sovelo pisze: ponadto jasnowidze, z których kazdy podaje inną lokalizację kotki, choc, co pocieszające, wszyscy są zgodni co do faktu, że żyje.
ASK@ pisze:Mało znam się na wynikach.Ale zrobiłabym pełne badanie kału na pasożyty.Z lambliozą. Miał czas złapać bele co. A odrobaczanie nie zawsze przynosi skutki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 44 gości