"ojacieniemoge"! Wy, dziewczyny to do BOR-u się zapisujcie w te pędy. Wszystko widzą, wszyściusieńko. Się człowiek na chwilę gdzieś przemknie - już
śpieguny som.
Powiem Wam, że zima u nas pełną gębą - w życiu nigdy nasza Kulka nie była takim spaślakiem, jak teraz. Je i śpi (a brzuszydło rośnie

). Gluc - to wiadomo, facet. Ten to nigdy sobie nie żałował. Ale Kuleczka? Lokalna "Top model"? W życiu... do teraz.
Coś mi się wydaje, że ostatnia karma (Feline Porta, bezzbożowa) jej tak zasmakowała.

no nic, umiesza się z "ulubioną"

i zobaczymy co się stanie.
I na koniec - kropkaXL, o nikim nie zapomniałam, nikogo lubić nie przestałam. Po prostu, powtarzalność, którą tak chwalą sobie pokemony, sprawiła że codziennie jest tak samo. Gdybym miała pisać, musiałabym swój wątek sprowadzić do "dzień dobry".
Być może niedługo zobaczę się z Ulą i Kredkiszonem I Szczęśliwym i Gadatliwym. Ula najprawdopodobniej przyjedzie zaszczepić pannicę do nas.

Kredkiszon jest wylaszczony, odzyskał figurę, biega i skacze, i szaleje, i gania, i... rozmawia przez telefon. Jak tylko Ula dzwoni, Kredkiszon od razu pcha się do telefonu i BEZ PRZERWY NADAJE. Sama słyszałam. A niech no tylko Ula jej nie da - idzie na podłogę i kładzie się demonstracyjnie TYŁEM do Uli.
Oto jakiego tyrana małego puściłam "w ludzi".
zabers I Nieużyty i Okrutny
не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']