Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 12, 2010 14:41 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Z najświeższej telefonicznej konwersacji M. z mężem wynika, że Przemuś jedak nie chciał tego 'ryżyku z jabłuszkiem i jogurtkiem'. 'Zupci' też nie zjadł :twisted:
Oby tak dalej. Jeżeli zaprzestanie konsumpcji, to istnieje szansa, że niebawem zejdzie śmiertelnie. A wtedy ja nie będę musiała codziennie wysłuchiwać podobnych konwersacji :twisted: :mrgreen:

Boszzz, czy ludzkie macierzyństwo ZAWSZE tak katastrofalnie wpływa na mózgi :roll: ???

PS. M. planuje drugie dzieciątko :strach:
Ale to dobrze, przynajmniej pójdzie na urlop.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto paź 12, 2010 17:49 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Oszczana szafka w korytarzu i ściana przy kaloryferze :(
Co ja mam z nim/nią zrobić, NO CO :cry: ???

Pluń wyszedł mi jak zwykle na powitanie przed drzwi (nie tylko on zawsze wychodzi, robią to też Maciej, Tula i często Tadźka), ale nie jak zwykle... z widelczykiem deserowym w zębach :roll: No cóż, zwykle nosił w ten sposób wyłącznie kradzione z suszarki na naczynia łyżeczki, trochę się zaniepokoiłam, jak widać nastąpiło kolejne pogorszenie pod jego biednym czółkiem :roll: Dobrze, że nic sobie tym widelcem nie zrobił, oka na przykład nie wyjął :strach: Numer pt. "wyjęte oczko" był już przecież grany w zeszłym roku :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto paź 12, 2010 19:18 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze: Dobrze, że nic sobie tym widelcem nie zrobił, oka na przykład nie wyjął :strach: Numer pt. "wyjęte oczko" był już przecież grany w zeszłym roku :twisted:

No pamiętam telefon:
- Monika, Plusz wyjął sobie oko. Nie ma oka!
- Jak to nie ma oka????
- No nie ma, wyjął sobie chyba!
- Krew jest?
- Nie ma.
- To na pewno sobie nie wyjął. Poszukaj.

No i było - zapuchnięte. Ale jak sobie to przypomnę, to: :strach: :rudolf:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto paź 12, 2010 20:20 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

:oops: :oops: :oops:
Długo jeszcze będziesz mi to wypominać :oops: ?

Jak się ma w domu debila, to wszystkiego można się po nim spodziewać. Nie dziw mi się :twisted:
Lizio jest chyba mimo wszystko jednak nieco mądrzejszy, nie życzę Ci podobnych atrakcji i chwil grozy, jakie ja miewam dzięki Pluszakowi :roll:

Wielbłądzio

Post » Wto paź 12, 2010 21:07 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Niezłe "atrakcje" :strach:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto paź 12, 2010 21:22 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądziu nie będę ukrywać,że od jakiegoś czasu podczytuje Twój wątek [wszystko przez Tulca i Bubora]Ale czytając go dziś obśmiałam się jak norka.[normarnie]przepona mnie boli.Jak Przemuś nie chciał zupki i ryżyku to feee.A jak Twoja Busieczka gardzi Cosmo,to szybciutko zamawiasz Shebunię i Animondę,bo radomszczańska księżniczka malutka,biedna.Cały Wielbłądzio.Ja tam Cię nie potępiam,bo kocięta też uwielbiam,a niemowlęta...no cóż,jakby trochę mniej,żeby nikogo nie urazić.Ale wyszło komicznie :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto paź 12, 2010 21:27 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

:mrgreen:

Ty mi tu śmiesz moją Księżniczkę porównywać z jakimiś głupimi bachorami 8O :twisted: :wink: ???

Wielbłądzio

Post » Wto paź 12, 2010 21:32 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Uuuuu, taka obraza dla Księżniczki! 8O Ba, taka obraza dla całego kociego rodu! 8O :wink:

Dojdzie do Wielbłądzioczynów ;)

Alyaa

Post » Wto paź 12, 2010 21:35 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Wielbłądzio pisze:Zgadnijcie: co to jest płyn antystatystyczny :mrgreen: ?

o, mamuniu :ryk:
Któraś z "dziewcząt" w pracy... prawda? 8)

PS: dostałam od neurologa "na bóle głowy" lek rozluźniający mięśnie szkieletowe. Fajnie się po tym odpływa. Wzięłam 15 minut temu. Ciekawe czy dosłownie nie padnę za kilka minut, bo już się mi "zbiera".
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto paź 12, 2010 21:37 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Ło matulu,ale się naraziłam :oops: Obiecuję nigdy więcej,bo mnie Wielbłądzio "opluje" :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto paź 12, 2010 21:43 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: Dobrze, że nic sobie tym widelcem nie zrobił, oka na przykład nie wyjął :strach: Numer pt. "wyjęte oczko" był już przecież grany w zeszłym roku :twisted:

No pamiętam telefon:
- Monika, Plusz wyjął sobie oko. Nie ma oka!
- Jak to nie ma oka????
- No nie ma, wyjął sobie chyba!
- Krew jest?
- Nie ma.
- To na pewno sobie nie wyjął. Poszukaj.

No i było - zapuchnięte. Ale jak sobie to przypomnę, to: :strach: :rudolf:

:ryk: :ryk: :ryk:
To się działo naprawdę??? :lol:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto paź 12, 2010 21:44 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

*anika* pisze:

Któraś z "dziewcząt" w pracy... prawda? 8) [/size]

Eeee..... obawiam się, że nie czuję żartu :conf: Bardzo proszę o wyjaśnienie :oops:

Alyaa

Post » Wto paź 12, 2010 21:46 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Alyaa pisze:
*anika* pisze:

Eeee..... obawiam się, że nie czuję żartu :conf: Bardzo proszę o wyjaśnienie :oops:

To przeczytaj oddzielnie wszystkie sylaby dokładnie i potem je połącz (ja też za pierwszym razem nie załapałam, bo automatycznie mi mózg te bardziej logiczne w tym kontekście słowo podpowiedział 8) ).
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto paź 12, 2010 21:53 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

*anika* pisze:
Alyaa pisze:
*anika* pisze:(...)

To przeczytaj oddzielnie wszystkie sylaby dokładnie i potem je połącz (ja też za pierwszym razem nie załapałam, bo automatycznie mi mózg te bardziej logiczne w tym kontekście słowo podpowiedział 8) ).
Dziękuję bardzo :D
Za logicznie do tego podeszłam :smiech3:

Alyaa

Post » Wto paź 12, 2010 21:54 Re: Tanie Dranie. Piękna krówka Tulcia szuka SUPERDOMU !

Alyaa pisze:
*anika* pisze:

Któraś z "dziewcząt" w pracy... prawda? 8) [/size]

Dla tych, które jeszcze nie załapały, mała podpowiedź: jak się nazywa taki płyn, którym spryskuje się ubrania, żeby się nie elektryzowały (a bardziej po ludzku ;): żeby np. spódnica nie kleiła się do rajstop) ?

Jasne Aniko :ok: Ta od Przemusia, ona bije wszelkie rekordy głupoty i braku elokwencji.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]