Na pewno mieszkając z kimś można czuć się bezpieczniej, można liczyć na pomoc w trudnych chwilach... Życzę Wam, żebyście szybko spotkały właściwą osobę
villemo5 - to jest ten preparat, który jest najłatwiej dostępny, bo produkowany przez polską firmę. Ten producent używa dwóch różnych szat graficznych, ale skład jest ten sam w obu przypadkach. Na ulotce jest bardzo skromniutki opis działania (nie wiem dlaczego

), w rzeczywistości działanie jest takie jak można przeczytać w necie. Na ból kręgosłupa nie wiem czy pomoże, ale przeciw osteoporozie jest na pewno skuteczne! Stosując na "choroby przewlekłe" używa się mumio przez 14 dni, później 14 dni przerwy. No i w czasie stosowania zero alkoholu (wiem, że ciągle to piszę, ale to jest ważne). Jeśli Twoja Mama ma też problemy z krążeniem czy żylakami, powinna poczuć różnicę. Z prostych metod na ból kręgosłupa - położyć się na podłodze (ma być bardzo twardo, zimą można podłożyć koc), ręce wzdłuż ciała, pod głowę włożyć książkę tak grubą, żeby kręgosłup był w linii prostej (ok.3-5cm, w zależności od
ludzia :wink: ). Leżeć tak co najmniej 15 minut, można kilka razy dziennie. Na początku jest straszny ból, później ulga taka, że można zasnąć. Przy problemach z krążeniem można leżeć przy łóżku/fotelu opierając pięty i łydki na nim, tak aby pomiedzy nogami a ciaem oraz w kolanie były kąty proste - wówczas odpoczywa i kręgosłup i nogi
ola19 -cieszę się, że drożdżówka wyszła