ZOE znaczy życie-to my-kotki trzy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 02, 2010 20:58 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

Kasiu, cuuudnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gratulujemy Beatce ślicznej koteńki :D a Zoe domku :D

a ja znów dotarłam "na czas", znalazłam banerek dopiero, podpięłam, a kiciunia już ma domek :oops: :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto mar 02, 2010 21:01 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

Betaka pisze:Zgodził się :dance2: :dance2: :dance2:
Pogroził palcem i postawił jeden warunek - do momentu pojawienia się Zoe u nas nie chce słyszeć o żadnych problemach i zero próśb :smiech3:
I tak jest kochany :love: Trułam przed 2 dni non stop i wytrzymał to. :lol:
Oddajemy nasz domek wraz z mieszkańcami pod ocenę. Będzie zaakceptowany, to zabieramy się za trudną logistykę :ok: :ok:
Już opowiadziałam Tygrysowi i Sznupkowi, kogo mogą się spodziewać :kotek:

Kasiu - proszę o Twój numer na PW, ja wysyłam swój do Ciebie :)

Rety, rety! malutka będzie miała domek, i to jaki, na Śląsku! będę mogła poznać słodką Zoe osobiście, ale się cieszę :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto mar 02, 2010 21:02 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

Cameo pisze:Rety, rety! malutka będzie miała domek, i to jaki, na Śląsku! będę mogła poznać słodką Zoe osobiście, ale się cieszę :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

I zrobisz malutkiej cudne zdjecia-juz Ty potrafisz ,jak mało kto!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 02, 2010 21:03 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

milenap pisze:Kasiu, cuuudnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gratulujemy Beatce ślicznej koteńki :D a Zoe domku :D

a ja znów dotarłam "na czas", znalazłam banerek dopiero, podpięłam, a kiciunia już ma domek :oops: :lol:

Milenko-odepnij- :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto mar 02, 2010 21:03 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 02, 2010 21:06 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

Kasieńko-Ty też! :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 02, 2010 21:09 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

A ja nie muszę odpinać, hi hi.. :mrgreen:
Ale super! :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 02, 2010 21:15 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

Ty Bożko nie musisz- :ryk: :ryk: :ryk:
Lece zdeaktywować ogłoszenie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 02, 2010 21:16 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

Już nie mogę się doczekać!

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto mar 02, 2010 21:17 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

Post » Wto mar 02, 2010 21:21 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

kropkaXL pisze:Ty Bożko nie musisz- :ryk: :ryk: :ryk:

I klapa!-skasowałam maila z aktywacją-ja chyba jakas porąbana jestem! :oops: :oops: :oops: -i juz wiem-teraz beda telefony w sprawie Zoe-to samo było z Maszka i Brunonkiem-jak domek sie znalazł-to było po kilka telefonów dziennie! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 02, 2010 21:22 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo szuka DS!!!

kropkaXL pisze:Ty Bożko nie musisz- :ryk: :ryk: :ryk:

:lol: :lol:
Ale mam nadziję, że szybko nie będą potrzebne chłopaczkowe i Milenkowe! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto mar 02, 2010 21:30 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Ja tez mam nadzieje Bożenko-oby wszystkim udało się zapewnic domy!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tytuł zmieniłam! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 02, 2010 21:43 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Bardzo się cieszymy, że już wkrótce Zoe będzie z nami. Zrobimy wszystko, aby miała bardzo szczęśliwe i długie życie. No i oczywista sprawa, że będziemy Was na bieżąco informować. I zapraszamy cioteczki na wizytację :)
Tygrys i Sznupek już czyszczą futerka na powitanie nowej koleżanki :kitty:, a my będziemy musieli zanabyć nowe łóżko, żebyśmy się w piątkę zmieścili :lol:

Kasiu - dziękuję za przemiłą, budującą i pouczającą pogawędkę. :)

Kurcze, ja to szczęściara jestem :dance2: :dance:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto mar 02, 2010 21:46 Re: ZOE znaczy życie-bure ,puchate cudo ma DS u BETAKI!!!

Betako, trzy kotki to ladna liczba..I piękna prognoza na przyszłość! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]