Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 17, 2010 13:32 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:FIONKA MA DOM!!!

Zuzka przekaże ci "nasz"skarb z bólem serca ale i radością.

Dopiero teraz mogłam zajrzeć na forum.
Siedzę i ryczę! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob kwi 17, 2010 14:04 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

co za wiadomosc :D lece zmieniac tytul :D

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Sob kwi 17, 2010 15:18 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Super !
Dobrze, że teraz będzie miała kochający domek !
:1luvu: :1luvu:
Obrazek

Obrazek

UpadłyAnioł

Od: Sob kwi 10, 2010 18:32

Post » Sob kwi 17, 2010 17:26 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

UpadłyAnioł pisze:Super !
Dobrze, że teraz będzie miała kochający domek !
:1luvu: :1luvu:

Fiona ma kochający domek :mrgreen: ...ale tymczasowy :wink:
Teraz będzie miała na własność i na całe życie :lol: .

Fionka pokonała dziś grawitację.Cały dzień próbowała i wlazła wreszcie na ten parapet!!!Kilka razy spadła, kilka razy zawiesiła sie na firance ale jest i siedzi :lol: Pospacerowała po nim tak dumnie, a ja sie poryczałam. Fiona wogle skacze teraz pewniej. Nie boi sie już tak.Pokonuje coraz większe i wyższe przeszkody. I kombinuje jak dostac sie tam gdzie chce. Wczoraj patrzyła "głodnym"wzrokiem na Wojcia śpiącego na szafie.Kto wie gdzie ją spotkam jutro:wink:
Do kuchni przylazła towarzysko, posiedzieć i pogapic sie. Położyła sie pod ściana, by na nią nie wejść. Wzieta na ręce nie broniła sie specjalnie i była rozluźniona. Wlazła tez do brodzika. Ciekawiło ja juz od pewnego czasu po co tam reszta futer chodzi.Wysoko obsadzony jest i kilka dni sie mordowała. Dziś siedziała w nim. Tylko wychodząc noniem zaryła w posadzkę. Jednak pozbierała sie do kupy i pokicała dalej. Widać nic ciekawego nie znalazła, bo już tam nie zagląda.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob kwi 17, 2010 18:04 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Te koty szczególne są takie dzielne.
Szczęściara ta zuzzik. Jeszcze sobie nawet do końca nie zdaje sprawy.
Dostanie jej się kot niezwykły, cudowny i wspaniały!
A my będziemy niecierpliwie czekać na kolejne zachwyty, jak już zamieszkają razem :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Sob kwi 17, 2010 20:14 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Mam nadzieję, że dzisiejszy sukces Fionki, wejście na parapet, jest dobrą wróżbą na nasze przyszłe dobre życie: moje Penelopy i Fionki :D :D :D :D :D
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Sob kwi 17, 2010 21:06 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Tak myślę :D
Obrazek

hanelka

Post » Sob kwi 17, 2010 21:35 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

hałas z pokoju córki kazał lecieć mi na łeb na szyję.Miałam podejrzenie,ze znowu gadziny za jej pająka sie zabrały. A to Fioneczka na pólce(wąskiej i dośc wysoko zawieszonej) nad biurkiem siedziała i wygladała jak porcelanowa laleczka.Tylko oczyska zostały zdziwione co tak stoimy w drzwiach i zachwycamy sie. Niegrzecznego Bunia, który nie umie sie bawić z dziewczynkami, takze obsyczała.Połozyła uszyska,wywaliła oczy ale nie cofnęła sie.
Robi postępy dziewczyna. Na parapet dziś ciągle wskakiwała, z parapetu na pufik z pufiku na wersalkę...Latała jak fryga. Wcześniej z ławy zeskakiwała na fotel a potem dopiero na podłogę. dziś poleciała po sprawdzeniu zawartosci szklanek i talerzy od razu na podłoge.I już jej nie było :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Sob kwi 17, 2010 21:44 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

:lol:
Obrazek

hanelka

Post » Nie kwi 18, 2010 5:28 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

A Fionka lata-DOSŁOWNIE!!! :lol:
Na głaskanie nie ma ochoty bo zajęta mocno :mrgreen: wszędzie jej pełno.Pomaga myć podłogi,kuwety,gotować obiad...Nie lubi spać samam w wersalce i ganiać sama.Grucha mocno zapraszając do towarzystwa resztę kociarstwa. Zasneła wczoraj w nocy spokojnie w fotelu.Zrobiła tylko noski z Pikusiem, który chodził i jej szukał.Jak znalazł to i on poszedł spać.Teraz zdarza sie,ze jak lezy w fotelu to można usiąść przy niej i nawet dupiny nie zabierze.Ma śmieszną minę jak widać,ze główkuje o coraz to nowych wyzwaniach.
Oj Lublinie szykuj się!
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 18, 2010 8:26 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Czuje dziewczyna, że dom blisko! :ryk: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Nie kwi 18, 2010 9:37 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Strasznie się cieszę, że księżniczka nabrała ochoty do życia. jeszcze łobuz z niej będzie. Byle do środy. Całuski :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie kwi 18, 2010 9:47 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

zuzzik pisze:Strasznie się cieszę, że księżniczka nabrała ochoty do życia. jeszcze łobuz z niej będzie. Byle do środy. Całuski :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Będzie, będzie tylko najpierw jeszcze sie trochę na stracha i naboi :mrgreen:
Ledwo sie zaczęła otwierać a tu tzw kochający państwo lokal jej zmieniają i jeszcze mówią,że dla jej dobra :mrgreen: To sie nazywa miłość :twisted:

Całe towarzystwo śpi i ani myśli złazić ze swoich miejsc.TZ przed praca wyra nie posłał, bo mu szkoda kotów było :lol: Mnie ranek zastał przy myciu stada kuwet zapaskudzonych przez stato paskudnych brudasów :mrgreen: Fiona dzielnie asystowała przy całej czynnosci, sprawdzajac każdą sztukę czy sucha i dobrze umyta.Właziła do nich, patrzyła i wąchała,wyłaziła...lazła do drugiej...I tak do momentu postawienia na miejsce i wsypania zwirku. Była w nim pierwsza :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 18, 2010 12:29 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Zuzzik, ale Ci się porządna dziewuszka trafiła. Będziesz miała pomoc i pociechę, że ho ho! :1luvu:
Pewnie walizeczka już naszykowana i dziecko się pakuje pomału :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Nie kwi 18, 2010 15:12 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

Dziecko zabiera futerko,pysio z garniturem zębowym stałym,parę oczek i wszystkie trzy łapki :lol: Dorzucimy wasiska i pazurki w promocji...Płochliwy charakter zostawim w Otwocku :mrgreen:
I złamane serca też :cry:
Zjadła, dała sie wygłaskac i polazła dalej spać.Pięknie grzeje słoneczko więc gadziny brudza szyby i wyleguja sie na kocykach parapetowych.Nawet Bianka łaskawsza w taką pogodę :lol:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]