Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:jak spojrzy tymi slepkami niebieskimi to wymiekam a jak zakwili to juz mam lzy w oczach i wyrzyty sumienia ,ze krzywdze kota
anulka111 pisze:Za kare wieczorme dostana cycki kurczakowe ...zamiast wolowiny.....w koncu to ja tu rzadze nie ??
zadnej golarki ....takie piekne ma wloski....ale przyznaje,ze patrze pilnie na jego pogdbrzusze przy miziankach bo wloski mysle ,ze tendencje do koltunienia beda mialy -te pod paszkami i na brzuszkuMariaD pisze:Dobrze, że Ryś daje się czesać, bo jak by się skołtunił tobyś miała moją wizytę z golarką w reku.
anulka111 pisze:jak spojrzy tymi slepkami niebieskimi to wymiekam a jak zakwili to juz mam lzy w oczach
A nie myślałaś przypadkiem o podawaniu kotom jedzenia tak jak ptasi rodzice? Może pod taką postacią by nie grymasiły?anulka jak Cię lubię, tak wymiękamanulka111 pisze:Moje koty pokazaly mi dzis ,ze suche jest be i 3 zaprowadzily mnie pod szafke gdzie sa saszetki schowane....i nosami jak wskaznikami pokazywaly co mam dac....dalam trzy saszetki
anulka111 pisze:Za kare wieczorem dostana cycki kurczakowe ...zamiast wolowiny.....w koncu to ja tu rzadze nie ??
MariaD pisze:Dobrze, że Ryś daje się czesać, bo jak by się skołtunił tobyś miała moją wizytę z golarką w reku.
oskalpuje dziada
Gosiak104 pisze:Anulka kiedyś sobie zafunduję wycieczkę do Zabrza ok? Ja naprawdę chciałabym się przekonać co to jest kot Pitbul, bo jakoś do tej pory przyjemności nie miałam i każdemu radę dawałam, nawet kosztem rozwalenia na pół opuszka palca wskazującego prawej rękioskalpuje dziada
Oskalpuj, masz rację, będziesz miała spokój z kołtunami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 182 gości