Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Trzymam kciuki za apetyty Sabci i Usi, jedzcie koteńki![]()
![]()
Annaa pisze:Anna2016 pisze:Trzymam kciuki za apetyty Sabci i Usi, jedzcie koteńki![]()
![]()
Przyłączę się![]()
![]()
![]()
madrugada pisze:Annaa pisze:Anna2016 pisze:Trzymam kciuki za apetyty Sabci i Usi, jedzcie koteńki![]()
![]()
Przyłączę się![]()
![]()
![]()
Ja też![]()
![]()
ewkkrem pisze:madrugada pisze:Annaa pisze:Anna2016 pisze:Trzymam kciuki za apetyty Sabci i Usi, jedzcie koteńki![]()
![]()
Przyłączę się![]()
![]()
![]()
Ja też![]()
![]()
A jak nie będą chciały (jeść) to zapraszam na naukę żarcia. Mimo wszystko, chyba wolę żarłoków od niejadków. Odkąd nie ma Dropsa to ... jedzeniowo u nas idealnie. Nooo, może niektóre są za grube ale przecież nie ma grubych kotów. Są, ewentualnie, puchate
pibon pisze:No pewnie, wazne, zeby jadly! Oby apetyty sie polepszaly! edit: a suszone to pewno jest surowe suszone? Kiedys to kupowalam dla Bobiego - bardzo lubil. NIestety, bardzo to drogie bylo. Namaczalam to w lekko cieplej wodzie - tak zalecali na opakowaniu. I cieszylo sie to duzo popularnoscia wsrod kociarni tez, choc nie wszystkie smaki.
Wlasnie odebralam Fredowi myszke. Strasznie sa wolne. Zabralam go, by mogla uciec.
Musze odpadki znowu zaczac gdzies dalej nosic.
madrugada pisze:pibon pisze:No pewnie, wazne, zeby jadly! Oby apetyty sie polepszaly! edit: a suszone to pewno jest surowe suszone? Kiedys to kupowalam dla Bobiego - bardzo lubil. NIestety, bardzo to drogie bylo. Namaczalam to w lekko cieplej wodzie - tak zalecali na opakowaniu. I cieszylo sie to duzo popularnoscia wsrod kociarni tez, choc nie wszystkie smaki.
Wlasnie odebralam Fredowi myszke. Strasznie sa wolne. Zabralam go, by mogla uciec.
Musze odpadki znowu zaczac gdzies dalej nosic.
Dobrze, że uratowałaś myszkę. Wiem, że to naturalny pokarm kotów, ale... każde zwierzątko ma prawo żyć.
aga66 pisze:Zazdroszczę kotów z apetytem. Ja już powoli odpuszczam z próbowaniem nowych karm bo wszysto ble.... Dolina Noteci sucha też nie posmakowała niestety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 52 gości