Dziękuję, Gosiu! I wzajemnie!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Spokojnego sylwestra i pięknego roku dla wszystkich (kotów i ludzi)
MB&Ofelia pisze:Wiecie co, u mnie chyba słabo strzelali. Bo zasnęłam grubo przed północą i obudziłam się na siusiu dopiero nad ranem. Koty też smacznie spały.
A wy wyspaliście się?
aga66 pisze:My byliśmy w teatrze w Warszawie w Och Teatrze Jandy. O 23 sztuka się skończyła i strzelali już okropnie. Nie mieszkam od 17 lat w Wawie i nie zdawałam sobie sprawy jak to w mieście się niesie. Było okropnie głośno. A w domu od ok. 11.40 Darek siedział w kotłowni w kotami podwórkowymi a ja na dworze z tymi co nie dają się wziąć na ręce i je głaskałam. I o dziwo żaden nie uciekł jak strzelali ale to nie był taki hałas jak w mieście. A domowe spoko w domu były. Ot i taki Sylwester
Silverblue pisze:Ja też się wyspałam.
Jolu, też nie przepadam za takimi koncertami i tą całą sztuczną wesołością i wyluzowaniem prowadzących. Ja bym nie dała rady przetrwać w świecie show buissnesu
MB&Ofelia, czyli i Ty i koty mieliście spokojną noc, to bardzo dobrze ze nic Wam snu nie przerwało i było bezstresowo
aga66, fajny taki Sylwester w teatrzeDobrze ze u Was ciszej niż w mieście i że koty dzięki Waszemu wsparciu jakoś przez to przebrnęły.
Anna2016 pisze:Nie dałam rady i....cały wieczór i północ spędziłam w czarnej "d" płacząc w poczuciu przegranego życia.
Silverblue pisze:Anna2016![]()
Bo niestety takie właśnie dni często nasuwają na myśl jakieś bilanse, przemyślenia itp...Zupelnie nieproszone myśli zaczynają się kłębić w głowie jak natrętni nieproszeni goście. Ten rok jest podobno rokiem nadziei. Aniu, nigdy nie jest tak że się przegrało życie - chociaż nieraz ma się takie poczucie.
Przesyłam ciepłe dobre myśli, niech odgonią tamte złe i ponure
pibon pisze:Zdrowego, spokojnego, szczesliwego 2025 kochane Ciocie i Wujkowie!
Aniu, nic nie przegralas. Jestes wyksztalcona, wrazliwa, dobra osoba, tylko za duzo rozkminiaszOby wiecej takich dobrych ludzi bylo na swiecie, to bylby on lepszym miejscem. Niech Ci sie pieknie wszystko uklada w Nowym Roku!
Zdrowia, zdrowia i spokoju nam wszystkim. A reszta to juz sie ulozy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości