kociczka39 pisze:Cześć Moja Ukochana Kumpelo,troszkę późno,ale to wszystko przez Dużych,mmmrrraaauu
Ceść Mysecko
Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:Cześć Moja Ukochana Kumpelo,troszkę późno,ale to wszystko przez Dużych,mmmrrraaauu
tosiula pisze:Witaj Ineczko. Twoje kłopoty minęły?
Tosia
kinga w. pisze:Cześć, Ineczko. Mam nadzieję ze już lepiej się czujesz i że dziś będziesz miała śliczny dzionek który pozwoli Ci wygrzać się na słonku.
Kłaczek
Erin pisze:Dzień dobry Inusiu!
Nie zachcą. A nawet jakby przyszli to goście są w porządku - miziają, podziwiają, mówią że jesteśmy tacy śliczni. Inka, kot czasem musi się pokazać, nie można być tchórzem. Ja to wiem!MaryLux pisze:kinga w. pisze:Cześć, Ineczko. Mam nadzieję ze już lepiej się czujesz i że dziś będziesz miała śliczny dzionek który pozwoli Ci wygrzać się na słonku.
Kłaczek
Ceść KłacusiuMamy słonecko
Ale fcoraj do nasej sąsiatki psyjechali goście z dziećmi. Te dzieci fcale nawet nie ksycą, ale tupią po schodach i jak psechodzą koło nasych dzwi, wolę się chować pod tapcanem, bo na nus zechcą pses pomyłkę psyjść do nas?

maciejowa pisze:Czesc Inusiu!
Dni bez komputera u nas nastały![]()
Mru
kinga w. pisze:Nie zachcą. A nawet jakby przyszli to goście są w porządku - miziają, podziwiają, mówią że jesteśmy tacy śliczni. Inka, kot czasem musi się pokazać, nie można być tchórzem. Ja to wiem!MaryLux pisze:kinga w. pisze:Cześć, Ineczko. Mam nadzieję ze już lepiej się czujesz i że dziś będziesz miała śliczny dzionek który pozwoli Ci wygrzać się na słonku.
Kłaczek
Ceść KłacusiuMamy słonecko
Ale fcoraj do nasej sąsiatki psyjechali goście z dziećmi. Te dzieci fcale nawet nie ksycą, ale tupią po schodach i jak psechodzą koło nasych dzwi, wolę się chować pod tapcanem, bo na nus zechcą pses pomyłkę psyjść do nas?
Kłaczek zorientowany

MaryLux pisze:Tylko ze ci nasi goście to mówią, jaki Psot jest ślicny i chyba myślą, ze ja jestem bzytka
Erin pisze:MaryLux pisze:Tylko ze ci nasi goście to mówią, jaki Psot jest ślicny i chyba myślą, ze ja jestem bzytka
No coś Ty, Ineczko? Ty brzydka?![]()
Chyba się z nami droczysz
dagmara-olga pisze:wszystkie koty sa piękne. Jak goście tego nie wiedzą, to niedobrze. Trzeba edukować jakoś. Najlepiej - wejdź gościowi na kolana albo skradnij coś ze stołu. Wtedy jak nic uzna Twe piękno i mądrość!
Ja lubie gości, bo się zachwycają, zwykle dają mi dary!
Kefir
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 12 gości